چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۵۷

چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۵۷

برپایی کلینیک روانی ترک بی‌حجابی، خشونت آشکار علیه زنان خواستار پوشش اختیاری
آزادی پوشش، حق شهروندی است و مماشات ناپذیر است. هدف نهایی حاکمیت افزایش فشار بر زنان به منظور کنترل هر چه بیشتر بدن زن و تلاشی برای باز پس گرفتن...
۷ آذر, ۱۴۰۳
نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران ( اکثریت)
نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران ( اکثریت)
تاب‌آوری جامعه و جنبش‌های اجتماعی
در شرایط کنونی مجموعه مشکلات و معضلات در زمینه‌های اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و فرهنگی وجود دارند که همه به یک نسبت اقشار مختلف را تحت تاثیر و فشار...
۷ آذر, ۱۴۰۳
نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
تیغ خشونت
آن سوی ِشهرِ خاموش / زنی با اندوه خود تنهاست / و‌ فریادش / در گوش‌ ِسنگینِ پر ازدحام سکوت / گم می شود / شهر چشم وجدان / خود...
۶ آذر, ۱۴۰۳
نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران ( اکثریت)
نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران ( اکثریت)
در استقبال از صدور حکم جلب بین‌المللی نتانیاهو و گالانت به اتّهام ارتکاب جنایت علیه بشریّت!
سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) این اقدام جسورانهٔ دیوان کیفری بین‌المللی را می‌ستاید، از آن حمایت می‌کند و آن را گامی چشم‌گیر در جهت تلاش جامعهٔ جهانی برای مقابله با...
۵ آذر, ۱۴۰۳
نویسنده: کنگرهٔ بیستم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: کنگرهٔ بیستم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
دروغ و جنگ درسیاست امریکا
هریک از این مراحل پشت سرگذاشتن خط‌های قرمزی است که اصولاً قدرت‌های با مسئولیت به آن می‌اندیشند و به رعایت آن پایبند هستند اما امریکائی‌ها و ناتو غره از پیشرفت‌های...
۵ آذر, ۱۴۰۳
نویسنده: اسد کشتمند
نویسنده: اسد کشتمند
۲۵ نوامبر، روز جهانی رفع خشونت علیه زنان، تداوم خشونت و نقض حقوق اساسی زنان در ایران
به گزارش مرکز آمار ایران در بهار امسال درمجموع ۱۶ هزار و ۲۶۴ نفر به‌‏ دلیل همسرآزاری توسط سازمان پزشکی قانونی معاینه شده‌‏اند که از این رقم ۱۵ هزار و...
۵ آذر, ۱۴۰۳
نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران ( اکثریت)
نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران ( اکثریت)
يک نیمه‌روز
بوق ماشین آتش‌نشانی در همه جا پیچیده بود اما معلوم نبود که ماشین برای رسیدن به شعله‌های آتش چگونه می‌تواند راه خود را باز کند. راننده تاکسی با مسافری بر...
۳ آذر, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان

خواهر محمد داوری: برادر جانبازم از هیچ حقوقی در زندان برخوردار نیست

خواهر محمد داوری که بعد از دو سال سکوت خود را می شکند با تاکید بر بی خبری از وضعیت برادرش می گوید: " در حال حاضر هیچ راه تماسی با وی نداریم به همین علت اطلاعی هم از وضعیتش نداریم. خبر اعتصاب غذا را هم از رسانه ها پیگیر بودیم. خانواده ها نگران هستند. درست نیست بعد از چقدر سفارش و دوندگی آیا یک ملاقات حضوری بدهند یا ندهند؟ مادرم خیلی ناراحت است و یکسره اسم محمد را می آورد و می گوید پسرم جانباز است اما حالا باید در زندان باشد."

در حالیکه پنج روز از پایان اعتصاب دوازده زندانی سیاسی بند ۳۵۰ زندان اوین می گذرد اما هنوز بسیاری از خانواده ها اطلاعی از وضعیت عزیزان دربند خود ندارند. خواهر محمد داوری که بعد از دو سال سکوت خود را می شکند با تاکید بر بی خبری از وضعیت برادرش می گوید: ” در حال حاضر هیچ راه تماسی با وی نداریم به همین علت اطلاعی هم از وضعیتش نداریم. خبر اعتصاب غذا را هم از رسانه ها پیگیر بودیم. خانواده ها نگران هستند. درست نیست بعد از چقدر سفارش و دوندگی آیا یک ملاقات حضوری بدهند یا ندهند؟ مادرم خیلی ناراحت است و یکسره اسم محمد را می آورد و می گوید پسرم جانباز است اما حالا باید در زندان باشد.”

لازم به یادآوری است دوازده تن از زندانیان سیاسی در اعتراض به شهادت هدی صابر و هاله سحابی از روز بیست و هشتم خرداد دست به اعتصاب غذا زدند. اما پس از پیامهای متعدد شخصیتهای سیاسی و مذهبی مبنی بر وجوب شکستن اعتصاب و نگرانی گسترده خانواده های مظلوم آنها، این زندانیان با صدور بیانیه ای به اعتصاب خود پایان دادند. در بخشی از این بیانیه آمده است: ” اعتصاب غذای ما یک اقدام جمعی اعتراضی علیه بی تدبیری، کبر و دروغگویی نهادینه شده در بخش هایی از حاکمیت کشور بود. رفتار مسوولان در طی این مدت و در جریان احضار ما به مراجع قضایی نشانه ای روشن از بی مسوولیتی و عدم پاسخگویی و البته نا کارآمدی و ضعف دستگاه قضایی کشور است. جریانات اخیر بار دیگر آزمونی بود تا نشان دهد که جان انسان و حیات یک زندانی تا چه حد در نظر مسوولان و مقامات قضایی و امنیتی بی ارزش و فاقد اهمیت است. بدون شک پایان اعتصاب غذا پایانی بر اعتراض های مدنی نسبت به نقض حقوق بشر و مظالم صورت گرفته نخواهد بود و اعتراض مردم سبز ایران تا دستیابی کامل به حقوق و آزادی های فردی و اجتماعی خود ادامه خواهد داشت…”

بهمن احمدی امویی، حسن اسدی زیدآبادی،عمادالدین باقی، عماد بهاور، قربان بهزادیان نژاد، محمد داوری، امیرخسرو دلیرثانی، فیض الله عرب سرخی، ابوالفضل قدیانی، محمد جواد مظفر، محمدرضا مقیسه،عبدالله مومنی از اعتصاب کنندگان بودند که بعد از آزادی عمادالدین باقی و مرخصی محمد جواد مظفر، دو زندانی دیگر محسن امین زاده و مهدی کریمیان اقبال به جمع اعتصاب کنندگان پیوستند. این در حالی است که در طی مدت اعتصاب بسیاری از آنان این زندانیان بعلت وخامت وضعیت جسمی به بیمارستان و بهداری منتقل شدند.

محمود داوری، معلم ۳۶ ساله و سردبیر سایت سحام نیوز (ارگان خبری حزب اعتماد ملی)، که از ۱۷ شهریور ماه سال گذشته در بازداشت به سر میبرد، در فاش کردن شکنجه ها و تجاوزهای بازداشتگاه کهریزک نقشی مهم داشت. مهدی کروبی به دنبال بازداشت او فشار برای اعترافات تلویزیونی، در نامهای به دادستان تهران، مسئولیت تمام اسناد و فیلمهایی را که به عنوان مستندات وجود شکنجه و تجاوز جنسی در زندانهای ایران ارائه کرده بود بر عهده گرفت و محمد داوری را تنها فیلمبردار مصاحبهها عنوان کرد و گفت او هیج نقش دیگری در این ماجرا نداشته است.

 

داوری به اتهام “اقدام به تبانی علیه نظام” به پنج سال زندان محکوم شده و در زندان به سر می برد. مادر وی چندی پیش در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل از شکنجه پسرش در زندان خبر داده بود.

داوری که معلم و از مجروحان جنگ ایران و عراق بوده و از ناحیه پا و چشم دچار معلولیت جنگی می باشد، طی ماههای زندان – که هشت ماه آن سلول انفرادی بوده – از داشتن مرخصی نیز محروم بوده است.

متن گفتگوی “جرس” با مدینه داوری خواهر محمد داوری جانباز و یکی از افشاکنندگان جنایات کهریزک در پی می آید:

———————————

 

خانم داوری بعد از پایان اعتصاب غذا اطلاعی از وضعیت برادرتان دارید؟

نخیر متاسفانه نتوانستیم ایشان را ببینیم و در حال حاضر هیچ راه تماسی با وی نداریم به همین علت اطلاعی هم از وضعیتش نداریم. خبر اعتصاب غذا را هم از رسانه ها پیگیر بودیم. اینقدر ناراحت و نگران بودیم و تمام فکرمان پیش محمد بود که نکند برایش اتفاقی بیافتد، این نگرانی ندارد؟ حالا با پیگیری های فراوانی که انجام دادیم قرار است هفته آینده روز دوشنبه برویم تهران تا برادرم را ملاقات کنیم.

آخرین باری که موفق به ملاقات ایشان شدید چه وقت بوده است؟

حدود چهل روز پیش بهمراه مادر رفتیم و او را ملاقات کردیم.

وضعیت جسمی و روحی برادرتان چطور بود؟

وضعیت روحی محمد که خیلی خوب بود اما از نظر جسمی وضعیت خوبی نداشت و با پیگیری هایی که کردیم هفته آینده شاید رسیدگی پزشکی صورت بگیرد. مشکلات جسمی از جمله ناراحتی قلبی و مشکل دندان و لثه دارد که باید رسیدگی شود.

برای مرخصی اقدام کرده اید؟

بله، درخواست که داده ایم اما پاسخی نداده اند حالا هفته آینده ببینیم چه می گویند؟ از آن موقعی که بعد از انتخابات بازداشت شده تا الان نتوانسته از حق مرخصی استفاده کند خوب مادرم هم بسیار نگران و دلتنگ است.

با توجه به دوری مسافت و نگرانی مادرتان تا به حال از مسئولین خواسته اید تا بتوانید تماس تلفنی داشته باشید؟

بعد از انتخابات ۸۸ که محمد را گرفتند و ما مدتی از وی بی خبر بودیم و بعد متوجه شدیم در زندان است از آن موقع حق تماس تلفنی ندارد و حتی خود محمد درخواست داده و ما هم گفتیم اما تاکنون پاسخی نگرفته ایم و اجازه داده نشده است. حالا انشالله مرخصی بدهند تا بتوانیم او را ببنیم و مادرم کمی از دلتنگی هایش کم شود.

 

در پایان هر خواسته یا صحبتی خطاب به مسئولین دارید بفرمایید؟

من هم مانند تمام خانواده های زندانیان سیاسی می خواهم زودتر به این وضعیت رسیدگی کنند و آنها را آزاد کنند. حالا هم که در زندان هستند حق و حقوقی دارند و امیدوارم حداقل یک مرخصی به محمد داده شود و اینطور نباشد که ما این همه پیگیری کنیم اما رسیدگی نشود و جوابی نگیریم. خانواده ها “نگران” هستند. درست نیست بعد از چقدر سفارش و دوندگی آیا یک ملاقات حضوری بدهند یا ندهند؟ مادرم خیلی ناراحت است و یکسره اسم محمد را می آورد و می گوید پسرم جانباز است اما حالا باید در زندان باشد.

 

با تشکر از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.

تاریخ انتشار : ۱۲ تیر, ۱۳۹۰ ۲:۱۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

تجاوز اسراییل به خاک میهنمان را محکوم می‌کنیم!

ما ضمن محکوم کردن تجاوز اسراییل به خاک میهنمان، بر این باوریم که حملات متقابل منقطع می‌تواند به جنگی فراگیر میان دو کشور تبدیل شود. مردم ما که در شرایط بسیار سخت و بحرانی زندگی کرده و تحت فشار تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا و سیاست‌های اقتصادی فسادآلود و مخرب تاکنونی جمهوری اسلامی هر روز سفرهٔ خود را خالی‌تر از روز پیش می‌بینند، اصلی‌ترین قربانیان چنین جنگی خواهند بود.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

این‌جا، کس به‌کینه آلوده نیست

من جنگ را دیده‌ام. من دیده‌ام مردمانی را که هفتاد کیلومتر به‌دور از شهر به جست‌وجوی آب، به‌ما رسیده بودند. و دیدم یزید را که آب بر آن‌ها بست. من جنگ را دیده‌ام. من دیده‌ام زنی را در بیابان‌های خشک، بی ریالی در مشت؛ راه می‌جست. به‌جایی که نمی‌دانست کجاست.

مطالعه »
بیانیه ها

تجاوز اسراییل به خاک میهنمان را محکوم می‌کنیم!

ما ضمن محکوم کردن تجاوز اسراییل به خاک میهنمان، بر این باوریم که حملات متقابل منقطع می‌تواند به جنگی فراگیر میان دو کشور تبدیل شود. مردم ما که در شرایط بسیار سخت و بحرانی زندگی کرده و تحت فشار تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا و سیاست‌های اقتصادی فسادآلود و مخرب تاکنونی جمهوری اسلامی هر روز سفرهٔ خود را خالی‌تر از روز پیش می‌بینند، اصلی‌ترین قربانیان چنین جنگی خواهند بود.

مطالعه »
پيام ها
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

برپایی کلینیک روانی ترک بی‌حجابی، خشونت آشکار علیه زنان خواستار پوشش اختیاری

تاب‌آوری جامعه و جنبش‌های اجتماعی

تیغ خشونت

در استقبال از صدور حکم جلب بین‌المللی نتانیاهو و گالانت به اتّهام ارتکاب جنایت علیه بشریّت!

دروغ و جنگ درسیاست امریکا

۲۵ نوامبر، روز جهانی رفع خشونت علیه زنان، تداوم خشونت و نقض حقوق اساسی زنان در ایران