سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۵:۳۰

پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۳۰

درخواست از دوستان سازمان!

کمیسیون از دوستان و رفقایی که اسنادی از سازمان را در اختیار دارند، درخواست می کند که آنها را در اختیار سازمان بگذارند تا با تکمیل اسناد موجود و پس از بررسی و دسته بندی آنها، در اختیار علاقه مندان قرار گیرند.
کمیسیون از ارائه نظرات و پیشنهادهای علاقه مندان استقبال می کند. برای تماس با کمیسیون لطفاً با آدرس ایمیل asnaddarooni@gmail.com مکاتبه کنید.
کمیسیون تدارک انتشار اسناد درونی سازمان فدائیان خلق ایران “اکثریت”

سازمان فدائیان خلق ایران “اکثریت”

برای هر حزب و سازمان سیاسی اسناد تاریخی آن، جزو ثروت هایش به حساب می آید.  سازمان با درک اهمیت اسناد تاریخی آن، به عنوان منبعی برای شناخت حیات جاری و نیز گنجینه ای از گذشته آن ، با وقوف به لزوم ساماندهی به این اسناد، نگهداری از آنها و فراهم آوردن امکان دسترسی پژوهشگران و علاقه مندان به آن ها، پس از کنگره هشتم بر این تصمیم شد که در این راستا اقدام کند. اقدام شورای مرکزی منتخب کنگره هشتم دایر بر انتخاب کمیسیونی، که عهده دار جمع آوری اسناد درونی و ثبت آنها بود، نخستین گام عملی در اجرای این امر مهم بود.

کمیسیون منتخب طی چندین ماه پیگیری موفق گردید بخش قابل ملاحظه از اسناد درون سازمانی ـ از مهاجرت تا مقطع کنگره اول ـ  را جمع آوری کند. اسناد گرد آوری شده بدلیل جابجائی های صورت گرفته و شرایط نگهداری غیر استاندار، در حال نابودی قرار داشت. کمیسیون در اولین گام اسناد را اسکن کرد و دسته بندی اولیه را به سرانجام رسانید.

کنگره دوازدهم سازمان قراری را از تصویب گذراند که به موجب آن بخش عمده اسناد درونی سازمان که دارای بار تاریخی اند، به مناسبت چهلمین سال حیات جنبش فدائی به تدریج انتشار یابد. شورای مرکزی منتخب کنگره دوازدهم و هیئت سیاسی ـ اجرائی آن، در اجرای این تصمیم، کمیسیونی را انتخاب کرده و مسئولیت وارسی اسناد موجود، دسته بندی و آماده کردن آنها برای انتشار را به آن سپرد.

در این راستا، سری نخست اسناد انتشار بیرونی یافت که مورد استقبال علاقمندان قرار گرفت. سری دوم اسناد آماده انتشار است که پس از بازبینی نهایی، بزودی منتشر خواهد شد.

کمیسیون در جریان دسته بندی و بررسی اسناد متوجه گسستهائی در آنها گردید. برای کمیسیون مشخص شد که هنوز بخشی از اسناد را در اختیار ندارد.

اسناد سازمان در اساس جزئی از گنجینه تاریخی مردم اند و متعلق به شخص نیست. به همین خاطر هم کمیسیونی که جنبه حقوقی دارد، تشکیل شده و اسناد در اختیار آن قرار گرفته اند.

کمیسیون از دوستان و رفقایی که اسنادی از سازمان را در اختیار دارند، درخواست می کند که آنها را در اختیار سازمان بگذارند تا با تکمیل اسناد موجود و پس از بررسی و دسته بندی آنها، در اختیار علاقه مندان قرار گیرند.

کمیسیون از ارائه نظرات و پیشنهادهای علاقه مندان استقبال می کند. برای تماس با کمیسیون لطفاً با آدرس ایمیل asnaddarooni@gmail.com مکاتبه کنید.

کمیسیون تدارک انتشار اسناد درونی

سازمان فدائیان خلق ایران “اکثریت”

۵ مرداد ۱۳۹۱ –  ۲۶ ژوئیه ۲۰۱۲

 

تاریخ انتشار : ۶ مرداد, ۱۳۹۱ ۸:۱۱ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مراقبت از وطن در مسیر آشتی | با زبانی سخن بگوییم که پُل می‌سازد، نه دیوار

استراتژی کلان نتانیاهو در حال فروپاشی است

ترامپ و نتانیاهو؛ از بازطراحی خاورمیانه تا خطر بحران دائم

وقتی انسانیت از تمدن عقب می‌ماند!

تجدید نظرطلبی یا بازاندیشی در مفهوم امپریالیسم و ضد امپریالیسم

فناوری بهتر فقط می‌تواند در یک سیستم پساسرمایه‌داری توسعه یابد