پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵

پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵

در دور دوم انتخابات، با رای " نه" به جلیلی شرکت می‌کنیم!
اگر در دور اول "نه" به شرکت در انتخابات، شاکله نظام ونظارت استصوابی را هدف قرار داد و در همه ارکان نظام و در دل و جان مردم تاثیر خود...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!
در دور دوم انتخابات، دو نامزدی که در برابر هم قرار می‌گیرند، هر چند در وفاداری به نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه مشترک‌اند، اما به لحاظ اهداف، گرایشات، تعلق...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
چرا به پزشکیان رأی می دهم!
در ارتباط با چرایی عدم استقبال توده‌ها در مشارکت انتخاباتی دلایل متعددی را می‌توان شمرد ولی بدون شک تمامیت‌طلبی، اقتدارگرایی و قشریت دخیل در هستۀ مرکزی قدرت سیاسی نقش مهمی...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: محمود کرد
نویسنده: محمود کرد
باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!
عدم شرکت در این دوره می‌تواند تاکید مجددی باشد بر یک اقدام ثابت شده. اما اگر بپذیریم که چینش و مهندسی این‌چنینی انتخابات با همهٔ اهدافی که به دنبال داشته...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سهراب ایران
نویسنده: سهراب ایران
ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!
تا نظام جمهوری اسلامی پابرجا است وضع را نمی‌شود از این بهتر کرد اما می‌شود بسا بدتر کرد. براندازی نه فعلا ممکن است نه فعلا مطلوب. آیا انتخاب میان بد...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ياسر ميردامادی
نویسنده: ياسر ميردامادی
اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا
هستهٔ سخت قدرت، بر اساس منافع خود و بر پایهٔ یک خطای محاسباتی رضایت داده است که انتخابات را حداقل نیمه‌رقابتی کند. جامعه زخم‌های عمیقی از سیاست‌های حاکمیت بر روح...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سياوش - ايران
نویسنده: سياوش - ايران
دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرگز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی

در انتخابات ۲۲ خرداد به احمدینژاد، ولی فقیه، سپاه و راست افراطی «نه» بگوییم! سازمان ما از هیچ کاندیدایی حمایت نمیکند!

سازمان ما ضمن احترام به حق انتخاب هر شهروند در نوع مواجهه با این انتخابات، برای طرد جریان حاکم، از شما میخواهد که به احمدینژاد که از حمایت ولی فقیه، راست افراطی و سپاه برخوردار است، «نه» بگویید. «نه» به احمدینژاد به تشخیص و ابتکار هر شهروند میتواند به اشکال مختلف از جمله با رای سفید عملی گردد. سازمان ما از هیچ کاندیدایی حمایت نمیکند.

مردم کشور ما نه با انتخابات آزاد، دموکراتیک و عادلانه، نه با گزینش آزاد و واقعی، بلکه با انتخابات غیردموکراتیک و مدیریتشده روبرو هستند. در انتخابات حکومتگران از مردم میخواهند یک «خودی» را که از میان چند داوطلب که از غربال شورای نگهبان گذشتهاند، برگزینند. لذا مقدم بر هر موضعگیری نسبت به انتخابات ۲۲ خرداد، لازم است که خصلت تبعیضآمیز، غیردموکراتیک و مدیریتشدۀ انتخابات در جمهوری اسلامی را شناساند و همچنان بر برگزاری انتخابات آزاد، دموکراتیک و عادلانه پای فشرد.

در انتخابات ۲۲ خرداد هم همانند انتخابات قبلی نه تنها امکان حضور نمایندگان نیروهای چپ، دموکراتیک و آزادیخواه و جنبشهای اجتماعی از جمله جنبش کارگری و زنان در آن وجود ندارد، بلکه افرادی هم که سالها در پیریزی و تداوم حکومت اسلامی نقش داشتند، ولی در مواردی به انتقاد از ولی فقیه برخاستهاند، از حضور در انتخابات محروم شدهاند. شورای نگهبان صلاحیت صدها تن از کاندیداها را رد کرده و امکان انتخاب را تنها به ۴ کاندیدای حکومتی محدود نموده است. عدم حضور نمایندگان طبقۀ کارگر ایران، طبقۀ متوسط جدید و زنان ایران و به بیان دیگر نمایندگان اکثریت مردم کشور، خصلت بارز این انتخابات است. از این رو ما انتخابات دهم ریاست جمهوری را انتخابات غیردموکراتیک و مدیریتشده از جانب ولی فقیه و شورای نگهبان میدانیم و همراه با نیروهای تحولطلب جامعه مخالفت خودمان را با آن اعلام میداریم.

دو کاندیدای اصلاحطلبان حکومتی وجوهی از مطالبات مردم را در برنامه و شعارهای خود گنجاندهاند. اما آنها تا کنون در بارۀ چگونگی پیشبرد همین برنامهها سکوت کردهاند و در بارۀ آزادی فعالیت احزاب مخالف جمهوری اسلامی، آزادی زندانیان سیاسی، تأمین شرایط برای بازگشت ایرانیان مخالف رژیم و تضمین فعالیت سیاسی آزادانۀ آنان، موضوع تغییر در ساختار سیاسی و گشایش در فضای سیاسی کشور سخنی نگفتهاند. در جمهوری اسلامی قدرت اصلی در دست ولی فقیه و نهادهای غیرانتخابی منتصب او متمرکز شده است. برنامه، رفتار سیاسی و نگاه آن دو به مردم، به ویژه به مخالفان جمهوری اسلامی، و نیز ساختار قدرت در جمهوری اسلامی به گونهای نیست که آنها قادر شوند بدون اتکا به جامعۀ مدنی، قدرت خامنهای و نهادهای غیرانتخابی منتصب وی را مهار سازند و به استبداد حاکم بر کشور پایان دهند و به مطالبات مردم پاسخ گویند. آنچه مشخص است آن دو به رایدهندگان تعهد نمیدهند در صورت مخالفت ولی فقیه و نهادهای غیرانتخابی با اجرای برنامۀ انتخاباتیشان، برای چالش با کانون قدرت به مردم و بسیج آنها روی آورند.

 

هموطن! سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) با شناخت دقیق جریان راست افراطی و پیوند آن با ولی فقیه و حلقۀ اصلی فرماندهان سپاه، از زمان تشکیل مجلس هفتم و به ویژه بعد از انتخابات دورۀ نهم ریاست جمهوری، از موضع اپوزیسیون جمهوری اسلامی جهت اصلی حملۀ خود را متوجه این بخش از حکومت ساخت. سازمان ما مشخصات این جریان و بر خصلت توتالیتاریستی آن انگشت گذاشته و نسبت به پیآمدهای فاجعهبار قدرتگیری آن در عرصههای مختلف اجتماعی مکررا هشدار داده است. کارنامۀ سیاه جریان حاکم در عرصههای مختلف طی چهار سال گذشته، شناخت به هنگام و صحت تحلیل سازمان ما را تایید میکند. امروز مشخصات جریان حاکم و جوانب مختلف سیاستهای فاجعهبار آن در اعلامیهها و بیانیههای نیروها و فعالین سیاسی برشمرده میشود. ما نزدیک شدن برداشت نیروهای تحولطلب جامعه از جریان حاکم را گام مثبتی تلقی میکنیم.

در این انتخابات صفبندی آشکاری در صحنۀ سیاسی کشور شکل گرفته و صفوف روحانیت و اصولگرایان شکاف برداشته است. این صفبندی متاثر از آرایش نیروهای سیاسی و اجتماعی است که با روی کار آمدن جریان راست افراطی به تدریج در جامعه شکل گرفته است. در این صفبندی در یک سو جریان حاکم قرار دارد و در سوی دیگر طیف گستردهای از نیروهای سیاسی و اجتماعی مخالف و منتقد.

ولی فقیه در هفتههای گذشته و به دفعات با آدرسهای معین در وجه عمده به حمایت از احمدینژاد برخاسته است. حلقۀ اصلی فرماندهان سپاه نیز با موضعگیری به نفع احمدینژاد و باز گذاشتن دست بسیج و به کار گرفتن حزب پادگانی میکوشند که احمدینژاد را بار دیگر به کرسی ریاست جمهوری بنشانند. در این انتخابات «نه» به احمدینژاد، «نه» به این حامیان او هم است.

نکتۀ پراهمیت در این انتخابات حضور به موقع، فعال و گستردۀ حرکت «مطالبه محور» در متن کارزار انتخابات بوده است. این حرکت تا کنون توانسته است با تقویت عنصر برنامه در صحنۀ سیاسی کنونی کشور به نحو موثری عوامفریبیهای دولت فعلی را بیش از پیش عیان کند. این حرکت موفق شده است که مسئولیت فاجعهبار ولی فقیه در سر کار آوردن و بر سر کار نگهداشتن جریان راست افراطی را طی چهار سال نشان دهد و کاندیداهای جناح اصلاحطلب حکومتی را وادار کرده است که برخی عناصر برنامه و مطالبات اقشار و گروههای اجتماعی خواهان پایان دادن به استبداد دینی و استقرار دموکراسی را در شعارها و وعدههای خود بگنجانند. اینک حرکت مطالبهمحور در موقعیت عقب نشاندن جریان راست افراطی و به زیر کشیدن نمایندۀ آن از مقام ریاست جمهوری قرار گرفته است.

هم میهنان آزادیخواه! سازمان ما ضمن احترام به حق انتخاب هر شهروند در نوع مواجهه با این انتخابات، برای طرد جریان حاکم، از شما میخواهد که به احمدینژاد که از حمایت ولی فقیه، راست افراطی و سپاه برخوردار است، «نه» بگویید. «نه» به احمدینژاد به تشخیص و ابتکار هر شهروند میتواند به اشکال مختلف از جمله با رای سفید عملی گردد. سازمان ما از هیچ کاندیدایی حمایت نمیکند.

شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) ۱۸ خرداد ۱۳۸۸ (۸ ژوئن ۲۰۰۹)

تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد, ۱۳۸۸ ۱:۴۲ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در دور دوم انتخابات، با رای ” نه” به جلیلی شرکت می‌کنیم!

حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!

چرا به پزشکیان رأی می دهم!

باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!

ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!

اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا