سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۵:۳۲

جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۵:۳۲

دستگیری ده ها تن در جشن باستانی چهارشنبه سوری در تبریز

به گزارش خبرنگاران تبريز نيوز،جشن باستاني چهارشنبه سوري با شور و هيجان بيشتري نسبت به سال هاي گذشته در تبريزبرگزار شد. بوي باروت همه شهر را به خود گرفته است. در مراسم امسال حتي پير زن ها و پير مردها نيز از روي آتش مي پريدند و ترقه پرتاب مي کردند. خيابان هاي کوي وليعصر تبريز مملو از دود باروت و آتش بود.

ده ها تن از جوانان در مراسم جنش باستانی آخرین چهارشنبه سال در تبریز توسط پلیس تبریز دستگیر شدند.

“آمار دستگیر شدگان”

چند تن از افسران ارشد پلیس تبریز مستقر در شهر در پاسخ به خبرنگار تبریز نیوز آخرین آمار دستگیر شدگان را تا ساعت پایانی شب حدود ۲۵ نفر اعلام کردند.

به گفته این منابع آگاه اکثر دستگیر شدگان به واسطه ایجاد مزاحمت شاکی خصوص دارند و از برخی از آنان نیز مقادیر زیادی ترقه دست ساز با قدرت انفجار بسیار مهیب کشف شده است که پس از باcجویی های اولیه پلیسی تحویل مقامات قضایی خواهند شد.

تا لحظه تنظیم این خبر هنوز آمار رسمی در خصوص تعداد دستگیر شدگان و دلایل آن اعلام نشده است.

“شور و هیجان بیشتر از سال های قبل “

به گزارش خبرنگاران تبریز نیوز،جشن باستانی چهارشنبه سوری با شور و هیجان بیشتری نسبت به سال های گذشته در تبریزبرگزار شد. بوی باروت همه شهر را به خود گرفته است. در مراسم امسال حتی پیر زن ها و پیر مردها نیز از روی آتش می پریدند و ترقه پرتاب می کردند. خیابان های کوی ولیعصر تبریز مملو از دود باروت و آتش بود.همه افراد محل در به در دنبال چوب و مقوا بودند تا شعله آتششان خاموش نشود.

برخی از دختران و جوانان تبریزی دست در دست هم (بی تفاوت از بسیاری چیزها) دور آتش دویده و صدای خنده و شادی آن ها از هر کوی و محله ای شنیده می شد. 
نوعروسان و تازه دامادها هم پس از خرید ویژه چهارشنبه سوری دست در دست هم به شادی و پایکوبی می پرداختند.
صدای انفجار های مهیب ترقه های دست ساز (که از قدرت بیشتری نسبت به سال های گذشته برخوردار بودند) صدها بار از خیابان های تبریز به گوش می رسید.

“مدیریت سیاسی استان “

بخش های سیاسی امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان و فرمانداری تبریز طی هفته ها و روز های گذشته جلسات متعدد مشترکی با نیروهای امنیتی و انتظامی داشته و برابر اخبار رسیده به خبرنگاران تبریز نیوز استانداری آذربایجان شرقی و فرمانداری تبریز به عنوان نمایندگان دولت سعی در حفظ حقوق شهروندی داشته و از برگزاری مراسم باستانی و سنتی چهارشنبه سوری در تبریز استقبال کرده و در این خصوص شورای تامین استان اذربایجان شرقی که ریاست آن را “دکتر سبحان الهی”، استاندار آذربایجان شرقی عهده دار است سیاست های مشخصی تعریف کرده است.

“رفتار پلیس با مردم و خبرنگاران”

به گزارش خبرنگاران مستقر در اغلب نواحی تبریز ، رفتار پلیس با مردم و خبرنگاران،نسبت به سال های گذشته به شکل مثبتی تغییر یافته است.
نگاه های پلیس مستقر در معابر عمومی تبریز اینبار توام با تبسم بود و هیچ گونه درگیری بین برپا کنندگان مراسم و جوانان شاد و پرشور گزارش نشده است.
گزارش ها حاکیست ، شهروندان تبریزی در واکنش به برخورد های مثبت پلیس، بیشترین همکاری را در جهت برقرای نظم و ترافیک انجام داده اند.
برخلاف روال گذشته هیچ یک از خیابان های تبریز به روی مردم و اتومبیل ها بسته نشده بود.
رفتار پلیس با خبرنگاران بسیار متفاوت بود و برابر اخبار رسیده از خبرنگاران و عکاسان خبری در سطح شهر آنان بدون هیچ گونه محدودیتی به تهیه فیلم ، عکس و خبر پرداختند.
چند تن از لباس شخصی ها که قصد ایجاد محدودیت به عکاسان خبری را داشتند در کمال ناباوری با واکنش افسران ارشد پلیس تبریز مواجه گشته و از محل دور شدند.
سردار باهر فرمانده پلیس آذربایجان شرقی به همراه افسران عالیرتبه این نیرو با گشتن زنی در شهر اوضاع را از نزدیک کنترل می کرد.

“لباس شخصی ها “

برابر گزارش های مکرر شهروندان ، عده ای از لباس شخصی ها و موتور سواران منتسب به گرو ه های فشار در ساعات پایانی شب، در کوچه ها و خیابان های خلوت تبریز، اقدام به ایجاد آزار و اذیت شهروندان نموده اند.
آن ها از شهروندانی که آتش روشن کرده و به جشن و سرور می پرداختند با تهدید و ارعاب خواسته اند تا ضمن متوقف کردن آن به خانه های خود بازگردند که با مقاومت هایی روبرو شدند.
این گروه از لباس شخصی ها سوار بر موتورهای خود با سرعت بالایی در کوچه پس کوچه های شهر حرکت کرده و به تهدید و ارعاب جوانان پرداخته و در بیش از ۳ مورد اقدام به درگیری فیزیکی نموده اند.

“شهرداری تبریز و سازمان اتوبوسرانی” 

شهرداری تبریز در یک حرکت نمادین با سفره چینی هفت سینی زیبا در میدان ساعت تبریز، به استقبال آیین باستانی چهارشنبه سوری و سال جدید رفته و مراسم ویژه ای با حضور دو حاجی فیوز سیه چرده در این میدان برگزار کرد.
سازمان اتوبوسرانی شهرداری تبریز نیز در این روز بر تعداد ناوگان حمل و نقل درون شهری (ویژه شبانه) خود افزوده و شهروندان توانستند تا پاسی از شب با اتوبوس های شهری تردد کنند.

“حادثه دیدگان” 

یک اپراتور اورژانس تبریز در خصوص تعداد زخمی ها و مجروحین جشن ۴ شنبه سوری در تبریز، به خبرنگار تبریز نیوز گفت:از موارد گزارش شده ۵ مورد حادثه سوختگی شدید درجه ۳ به وقوع پیوسته که به بخش سوختگی بیمارستان سینا انتقال یافته بقیه موارد ناشی از اصابت ترقه به بینی و گردن نیز به مراکز بیمارستانی اعزام شده اند.
اما برابر گزارش خبرنگاران ما از مراکز درمانی شهر آمار تعداد مجروحین و مصدومین در این روز متفاوت از آمار های رسمی است.
در حال حاضر تا ساعت پایانی شب نزدیک به ۵۴ نفر در اثر جراحت ناشی از آتش بازی و پرتاب ترقه به مراکز درمانی شهر تبریز مراجعه کرده که اغلب به صورت سرپایی درمان شده اند.

“آتش سوزی”

تا لحظه تنظیم این خبر کشیک شب سازمان آتش نشانی شهرداری تبریز ۱۲۵، از ارائه هرگونه خبری در خصوص آمار آتش سوزی در تبریز خودداری کرده و تلاش خبرنگار ما برای یافتن مسئولین این سازمان بی نتیجه بود. 

تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند, ۱۳۸۳ ۲:۳۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اول ماه مه، حزب دمکراتیک مردم ایران، سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

اعلامیهٔ مشترک حزب دمکراتیک مردم ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به‌مناسبت روز جهانی کارگر – اول ماه مه (۱۱ اردیبهشت)

حزب دمکراتیک مردم ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): ما از تمامی نیروهای مترقی، نهادهای کارگری، روشنفکران و مردم آزادی‌خواه ایران دعوت می‌کنیم تا در راه تحقق صلحی پایدار و عزتمند، عدالت اجتماعی، و در دفاع از کرامت انسانی، برابری در برابر قانون و حق انتخاب زندگی شایسته برای تمامی مردم ایران، و از جمله کارگران و فرودستان میهن عزیزمان ایران، اتحاد و مبارزهٔ خود را گسترش دهند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

طبیعتِ زخمی؛ خسارت‌هایی که در هیاهوی جنگ گم می‌شوند

شهناز قراگزلو: ۱۳ منطقه حفاظت‌شده کشور در اثر بمباران‌ها آسیب دیده‌اند؛ مناطقی که هر کدام بخشی از ذخیره‌گاه‌های تنوع زیستی ایران‌اند و نابودی‌شان، نابودی بخشی از آینده ماست. افزون بر آن، جزایر مرجانی خلیج‌فارس، تنگه هرمز، هنگام و لارک، که از ارزشمندترین اکوسیستم‌های جهان‌اند، در جریان حملات دریایی و غرق‌شدن کشتی‌ها و نفتکش‌ها دچار تخریب شده‌اند.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

روز کارگر در سایه جنگ؛ روایت نابرابری و حذف زنان از بازار کار ایران

اعلامیه کمیته مرکزی فرقه دموکرات آذربایجان به مناسبت اول ماه مه، روز جهانی کارگر

استقلال در عصر وابستگی…

مدافعانِ میهنی، مطالبه‌گرانِ عدالت

معماری انتخاب؛ چطور تصمیم‌هایت را طراحی می کنند؟

هرمز، جنگ و بقای ایران