سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۳ فروردین, ۱۴۰۵ ۱۷:۲۶

پنجشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۶

دعوت به تظاهرات ۲۲ بهمن ( ۱۱ فوریه ۲۰۱۰ ) در کلن

به حمایت از هم میهنان خود و برعلیه سرکوب، اعدام و دستگیری ها در ایران اعتراض کنیم.
کمیته ی جمعی از ایرانیان ایالت نورد راین وست فالن

هم میهنان عزیز! کمیته ی جمعی از ایرانیان ایالت نورد راین وست فالن برای روز ۲۲ بهمن در شهر کلن به دلیل مصادف بودن این روز با برنامه های کارناوال برنامه ی ویژه ای را در نظر گرفته که بزودی به اطلاع همشهریان می رساند. این برنامه با حمایت شهرهای کلن، اسن ،ووپرتال ، دورتموند بوخوم برگزار می شود. تظاهرات روز ۲۲ بهمن مصادف با ۱۱ فوریه ساعت ۱۳ شروع تظاهرات ساعت ۱۴ محل تجمع اتوموبیل و افراد به زودی اعلام می شود لطفا پرچم سه رنگ ایران و پرچم سبز و در صورت امکان اتوموبیل همراه خود بیاورید. شهرهای کلن، ووپرتال، اسن، دورتموند و بوخوم در ضمن برنامه ای اعتراضی همزمان با نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در تاریخ ۱۵ تا ۱۷ فوریه۲۰۱۰ در مقابل مقر سازمان ملل در ژنو بر گزار می شود که اتوبوسی جهت رفتن به ژنو تهیه شده است. حرکت از کلن: یکشنبه ۱۴ فوریه از ایستگاه اتوبوس پشت راه آهن مرکزی شهر کلن ساعت ۱۱ صبح برگشت: دوشنبه ۱۵ فوریه از ژنو ساعت ۱۴ هزینه رفت و برگشت نفری ۳۰ یورو امکان خوابیدن در اتاق های چند نفره قیمت بین ۱۰ تا ۱۲ یورو اطلاعات بیشتر را در فراخوان مخصوص این اکسیون اعلام خواهیم کرد. تلفن اطلاعات: ۰۱۷۷۴۴۴۵۰۹۱ ۰۱۶۳۴۵۴۸۵۸۴

تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن, ۱۳۸۸ ۶:۵۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

قانون اعدام فلسطینیان؛ نقض آشکار حقوق بین‌الملل و اصول بنیادین انسانیت

هیات سیاسی اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تصویب این قانون نقض آشکار کنوانسیون چهارم ژنو دربارهٔ حفاظت از اشخاص غیرنظامی در زمان جنگ است؛ به‌ویژه ممنوعیت اقدامات تلافی‌جویانه و اصل بنیادین منع مجازات جمعی. سازمان ما این اقدام را قاطعانه محکوم می‌کند. از نظر ما، چنین قانونی نه‌تنها تعهدات اساسی حقوق بشردوستانه را زیر پا می‌گذارد، بلکه با اصل عدم تبعیض مندرج در مواد ۲ و ۲۶ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی نیز در تعارض قرار دارد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

رضا پهلوی حتی راست‌ترین پشتیبانان ترامپ را هم شرمنده می‌کند

در زمانی که حتی در میان راست‌ترین‌های پشتیبان ترامپ فریاد اعتراض به حمله امریکا و اسرائیل به ایران برخاسته، و دست بر اتفاق در روزی که میلیون‌ها امریکایی در مخالفت با سیاست‌های ترامپ به خیابان‌ها آمده بودند، پسر آخرین شاه ایران از ترامپ می‌خواهد که بجنگد تا نابودی ایران. دهان به چنین گشودن نشان از چه دارد؟

مطالعه »

کنترل تنگه هرمز جام طلای پیروزی در این جنگ است!

گودرز اقتداری: امروز برای توافق گام به گام و تضمین های لازم برای پیمان ترک مخاصمه، معاهده عدم تجاوز، لغو تهدیدها بهترین زمان است. “پذیرش شکست” از طرف متهاجم به کشور ما تنها یک پذیرش لفظی است و ارزش عینی ندارد، مهم‌تر اما تحمیل این توافق و حفظ کنترل هرمز است که به واقع شکست عملی در این مرحله از جنگ بوده و میتواند به پایان امپراطوری ایالات متحده بیانجامد، همانگونه که موفقیت مصر در حفظ کنترل کانال سوئز نقطه پایانی بر امپراطوری بریتانیا گذاشت.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سیزده‌بدر: گره‌های سبز و امید بهاری بی‌انفجار

آن‌سوی مرزها، این‌سوی درد: روایتِ فروپاشی و پیوند

سی‌وسومین روز حمله آمریکا و اسرائیل به ایران؛ از سفارت سابق آمریکا تا کلیسای ارتدکس روسی

روزنوشت‌های جنگ (۲)

ضربه‌ اقتصادی جنگ بر زندگی زنان سرپرست خانوار

قانون اعدام فلسطینیان؛ نقض آشکار حقوق بین‌الملل و اصول بنیادین انسانیت