سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۵ تیر, ۱۴۰۵ ۲۱:۴۳

پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۳

دعوت به گرد هم آئی در برلین !

دراعتراض به انتخابات مجلس شورای اسلامی !!

درمقابل همگرائی وسیعی برای عدم شرکت، افشای انتخابات فرمایشی و تحریم آن بوجود آمده است. این همگرائی را باید به فال نیک گرفت و از فرصت بدست آمده برای همکاری های هرچه گسترده تر، برای برگذاری انتخابات آزاد و تغییر قانون اساسی بهره گرفت.

ما از همه ایرانیان آزاده ونیز احزاب و تشکل های سیاسی برلین دعوت می کنیم تا دراعتراض به برگذاری این انتخابات فرمایشی که توهین به شعورمردم کشورمان است، و برای نشان دادن همکاری و هم آهنگی بین تمامی نیروهای دمکرات وآزادیخواه دراین گرد هم آئی شرکت کنند.

جمعیت پشتیبانی از جنبش دمکراسی خواهی مردم ایران ــ برلین

Getting your Trinity Audio player ready...

رژیم جمهوری اسلامی بار دیگر نمایش انتخاباتی براه انداخته است. حاکمان جمهوری اسلامی در بیش از ۳ دهه حیات خود، با برگذاری انتخابات غیر دمکراتیک و مهندسی شده، حق مسلم مردم برای تعیین سرنوشتشان را زیرپا گذاشته اند. این انتخابات با کنار نهادن اصلاح طلبان حکومتی از دایره قدرت، بیش از پیش با یک انتخابات آزاد و رقابتی فاصله گرفته است. بعلاوه، انتخابات درشرایطی بر گذار میشود که جنبش های اجتماعی ــ سیاسی زیرشدیدترین فشارها قراردارند، زندانها از معترضین به نظام پرشده، سخنگویان جنبش سبز ( آقایان موسوی، کروبی و خانم رهنورد) در حصر خانگی بسرمی برند، فشارهای اقتصادی برمردم( به دلیل بی تدبیری اقتصادی دولت وتحریم ها )افزایش پیدا کرده و برخطر جنگ از جمله به دلیل سیاست های نادرست اتمی و بین المللی رژیم افزوده شده است . از یک سو،رژیم برای شرکت هرچه بیشتر مردم درانتخابات تلاش می کند و از سوی دیگر دایره تحریم این انتخابات هرچه وسیعتر شده است. این بار تنها جناح های اصلی باقی مانده در نظام هستند که از شرکت در انتخابات حمایت می کنند. درمقابل همگرائی وسیعی برای عدم شرکت، افشای انتخابات فرمایشی و تحریم آن بوجود آمده است. این همگرائی را باید به فال نیک گرفت و از فرصت بدست آمده برای همکاری های هرچه گسترده تر، برای برگذاری انتخابات آزاد و تغییر قانون اساسی بهره گرفت. ما از همه ایرانیان آزاده،ونیز احزاب و تشکل های سیاسی برلین دعوت می کنیم تا دراعتراض به برگذاری این انتخابات فرمایشی که توهین به شعورمردم کشورمان است، و برای نشان دادن همکاری و هم آهنگی بین تمامی نیروهای دمکرات وآزادیخواه دراین گرد هم آئی شرکت کنند. محل گرد هم آئی ــ مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در برلین: Podbielskiallee 67 , 14195 Berlin زمان ــ جمعه ۲ مارس ۲۰۱۲ ساعت ۱۴ جمعیت پشتیبانی از جنبش دمکراسی خواهی مردم ایران ــ برلین

تاریخ انتشار : ۶ اسفند, ۱۳۹۰ ۲:۱۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

فصل چهارم؛ رازی که قرار بود قفل جهان را بگشاید!

هشدار به شیفتگان قدرت؛ آنگاه که “قدرت” نقاب‌ها را کنار می‌زند

نه جنگ، نه استبداد؛ جامعه ایران و جست‌وجوی راه سوم نجات ملی

«دولت – ملت» به مثابه برساختی تاریخی از قدرت و همبستگی – بخش ۱

بیانیه جبهه اصلاحات ایران: حفظ صلح، مسئولیت مشترک همه ارکان حاکمیت و نیروهای سیاسی کشور است

آیا رضا پهلوی ناخواسته روایت منتقدانش را تأیید کرد؟