سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۲۲:۵۵

یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۵

رفیق محمد عبدی از میان ما رفت!

محمد عبدی يار ديرينه ما، از ميان ما رفت. رفيق محمد عبدی در طی چهار دهه در صفوف جنبش فدائی مبارزه کرد و همواره به آرمانهای انسانی وفادار ماند و در راه تامين آزادی و عدالت اجتماعی در کشور کوشيد. او عضو سازمان و جزو تشکيلات مازندران در سال های بعد از انقلاب بود.

Getting your Trinity Audio player ready...

محمد عبدی یار دیرینه ما، از میان ما رفت. رفیق محمد عبدی در طی چهار دهه در صفوف جنبش فدائی مبارزه کرد و همواره به آرمانهای انسانی وفادار ماند و در راه تامین آزادی و عدالت اجتماعی در کشور کوشید. او عضو سازمان و جزو تشکیلات مازندران در سال های بعد از انقلاب بود. رفیق محمد عبدی چندی راه مهاجرت را برگزید ولی دوری از وطن را تحمل نکرد و با پذیرش عواقب آن، دوباره به وطن برگشت. او عزیزانش ـ دختر، داماد و نوه ـ را در یک تصادف از دست داد. رفیق محمد عبدی علیرغم فشارهای رژیم، با محافل سیاسی، فرهنگی و ادبی در ارتباط بود و در جنبش اعتراضی حضور فعال داشت. افسوس که بیماری به او مجال نداد شاهد برافتادن استبداد دینی و پیروزی جنبش اعتراضی مردم باشد. ما درگذشت رفیق محمد عبدی را به خانواده و نزدیکان او، به همه مبارزان راه آزادی و عدالت اجتماعی و به فدائیان خلق تسلیت میگوئیم و در اندوه آنها شریک هستیم. دبیرخانه شورای مرکزی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) ۲۶ فروردین ۱۳۸۹ (۱۵ آوریل ۲۰۱۰)

تاریخ انتشار : ۲۶ فروردین, ۱۳۸۹ ۷:۴۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟

ناصر اسالو: اگر قرار باشد همان سیاست‌هایی که سفره مردم را کوچک کرده ادامه یابد، اگر فساد، تبعیض و بی‌عدالتی پابرجا بماند، اگر اقشار فرو دست همچنان بی‌پناه و بازنشسته همچنان فراموش‌شده باشد، مردم صلح را در بیانیه‌ها باور نخواهند کرد.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بحران ناتو، رقابت امپریالیستی و آینده نظامی اروپا

حمید اشرف

نقش و سهم ساواک در رشد و گسترش انقلاب اسلامی و فروپاشی رژیم پهلوی

بیانیه «همبستگی جمهوری‌خواهان ایران» پیرامون انعقاد «تفاهم‌نامه» بین دولت‌های ایران و آمریکا

نسخه‌پیچی بر رنج دیگران

آیا صلح در داخل کشور هم اجرایی خواهد شد؟