سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ تیر, ۱۴۰۵ ۱۶:۲۲

سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۲

رهبریک گروه نئونازی در ایالات متحده آمریکا به هفت سال زندان محکوم شد

در ایالات متحده، یک نئونازی متهم به عضویت در گروهی به نام "بخش سلاح های هسته ای" شناخته و محکوم شد. گفته می شود که این جوان ۲۵ ساله افرادی را که علیه یهودی ستیزی مبارزه می کنند، مرعوب کرده است. این گروه، یکی از خطرناک ترین هسته های نئونازی در ایالات متحده است. چت های داخلی گروه که در دسترس مجله اشپیگل قرار گرفته، بینش، برنامه ها و افکار گیج کننده رهبرگروه را ارائه می دهد.

Getting your Trinity Audio player ready...

یکی از رهبران گروه نئونازی “Division Atomwaffen” به اتهام تهدید روزنامه نگاران و فعالان یهودی ستیز، به هفت سال زندان محکوم شده است. کریستن کلارک از وزارت دادگستری آمریکا روز سه شنبه گفت: “تهدیدهای ناشی ازعدم مدارا، عقیده ای مغایر با ارزش های آمریکایی است. جان کامرون دنتون ۲۵ ساله که در ایالت ساحل غربی واشنگتن محکوم شد، یک گروه نئونازی را در چندین ایالت رهبری می کرد. آن ها روزنامه نگاران و فعالانی را که علیه یهودی ستیزی مبارزه می کنند، تهدید و ارعاب می کنند.

 نیک براون دادستان گفت: عضو دیگر این گروه به نام “کالب سی”، به رهبری این گروه نئونازی خشن سراسری، کمک کرده است. او بارها خواستار خشونت، جمع آوری و انبارسلاح و سازماندهی اردوگاه‌های نفرت شده است. کالب سی همزمان با سه عضو دیگر گروه، در اوایل سال ۲۰۲۰ دستگیر شد. این گروه به تهیه پیش نویس و ارسال پوسترهای تهدیدآمیز با نمادهای نازی یا آویختن آنها در خانه های قربانیان متهم شد. بیشتر قربانیان، یهودی ها یا روزنامه نگاران سیاه پوست بودند. روی پوسترهای گروه، چهره ای را نشان می دادند که کوکتل مولوتف را به سوی خانه‌ای پرتاب می‌کرد و روی آن نوشته بود: “نازی‌های محلی، خانه شما را شناسایی کرده اند”. گفته می شود “کالب سی”، پوسترها را طراحی کرده است. سه نفر دیگر که دستگیر شده بودند در دادگاه به جرم خود اعتراف کردند. یکی به سه سال حبس و دیگری به ۱۶ماه محکوم شد، متهم سوم نیز، موفق به فراراز زندان شده است.

از سوی مقام های دادگستری آمریکا، گروه “بخش سلاح های هسته ای”، به شدت متعصب و آماده استفاده از خشونت در نظر گرفته می شود.درایالات متحده،اعضاء این گروه، درسال‌های اخیر، به چندین فقره قتل، طراحی و حمله به کنیسه‌ها مرتبط بوده‌اند. همچنین، یکی از شاخه های آلمانی این سازمان در پاییز ۲۰۱۹ با تهدید به مرگ علیه جم اوزدمیر”Cem Özdemir” و کلودیا روت “Claudia Roth “، سیاستمداران حزب سبزها،خشم و نگرانی به جا گذاشت.

در نوشته ها و فیلم های ویدئویی که از آن ها به دست آمده، خشونت و نفرت پراکنی، به شدت تبلیغ می شود: مسلسل به سمت گروهی از افراد نشانه رفته است. برخی ایستاده و برخی مورد اصابت گلوله قرار گرفته اند. کاربر”راندال فلگ” دریک بازی رایانه ای در یک چت داخلی ایالات متحده می گوید: “من دوست دارم امروزاین کار را در یک مرکز خرید انجام دهم”.

جان کامرون دنتون ۲۴ ساله به عنوان رئیس “بخش سلاح های هسته ای” شناخته می شود. گزارش‌های چت داخلی و سایر اسناد فاش شده به مجله اشپیگل، بینش‌هایی را در مورد افکار دنتون و گروه ارائه می‌کنند. آنها نفرت از یهودیان، زنان و همجنسگرایان،احترام او نسبت به آدولف هیتلر و آیین های پنهانی شیطان پرستی را آشکار می کنند. این گروه یک هدف را هدایت می کند: براندازی جامعه به زور تا در نهایت “نژاد سفید” حکومت کند.

*- نوشته: ماکس هولشر” Max Holscher “

منبع: مجله آلمانی ” Spiegel ” 

چهار شنبه ۲۲ دی ماه ۱۴۰۰- ۱۲ ژانویه ۲۰۲۲ 

تاریخ انتشار : ۲۲ دی, ۱۴۰۰ ۸:۳۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

وطن و فوتبال

آوای صلح زنی از کوهستان‌های مایا تا افق انسانیت!

سیاست چاره‌جو و ضرورت انتخاب در شرایط بحرانی

به یاد سعید سلطان‌پور

توافق ۱۵ ژوئن؛ موفقیت دیپلماسی ایران برآمده از تاب‌آوری