سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۱:۲۸

جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۸

روز جهانی کارگر مبارک باد

امروز در حالی سال جدید کارگریمان را سپری می کنیم که دشواریها و مصائب طبقه کارگر پایانی ندارد. دستمزد پایینتر از خط فقر یکی از اولین مصیبتهای کهنه وهمیشگی، این طبقه بزرگ بشمار می رود. این در حالیست که در اولین سخنرانی رئیس جمهور پس از پیروزی در انتخابات، ایشان تاکید نمودند که حقوق کارگران باید بر اساس نرخ واقعی تورم، افزایش یابد. اما دردا که همیشه فاصله حرف تا عمل چه بسیار بوده است. زیرا بنا بر آمار دولتی که نرخ تورم در حدود 35 درصد اعلام شده بود، دستمزد کارگران تنها 25 درصد افزایش یافت. یعنی اینکه کارگران در سال پیشرو نسبت به سال گذشته باز هم فقیرتر میشوند.

 

امروز در حالی سال جدید کارگریمان را سپری می کنیم که دشواریها و مصائب طبقه کارگر پایانی ندارد. دستمزد پایینتر از خط فقر یکی از اولین مصیبتهای کهنه وهمیشگی، این طبقه بزرگ بشمار می رود. این در حالیست که در اولین سخنرانی رئیس جمهور پس از پیروزی در انتخابات، ایشان تاکید نمودند که حقوق کارگران باید بر اساس نرخ واقعی تورم، افزایش یابد. اما دردا که همیشه فاصله حرف تا عمل چه بسیار بوده است. زیرا بنا بر آمار دولتی که نرخ تورم در حدود ۳۵ درصد اعلام شده بود، دستمزد کارگران تنها ۲۵ درصد افزایش یافت. یعنی اینکه کارگران در سال پیشرو نسبت به سال گذشته  باز هم فقیرتر میشوند. با این حال، نداشتن حق اعتصاب و عدم وجود تشکل مستقل کارگری که بتواند از زندگی ما کارگران دفاع کند موجب شده که کارگران در مقابل اجحاف و ستمی که بر آنها روا میشود، بی پناه و درمانده باشند. از طرف دیگر، در حالی که روز جهانی کارگر، روز جشن و شادی تمامی کارگران در جهان است. روزیست که کارگر، احساس بودن، غرور و افتخار می کند. یعنی روزیست که فقط مال ما کارگران است. و با اینکه اول ماه می در اکثر کشورهای دنیا، روز جشن کارگران و تعطیل رسمی میباشد. اما متاسفانه در کشور ما بجای اینکه اول ماه می روزی باشد که کارگران با برگذاری جشن و سرور و حق راهپیمایی، اندکی از حس تالم، بخاطر زندگی کردن در زیر خط فقر التیام یابد، اما مشاهده میشود که بنا بر همان رویه های گذشته و در اثر تنگ نظریهای برخی از مسئولین، کام کارگران را باز هم زهرآگین میکنند. بطوریکه در همین روز جهانی کارگر که سپری نمودیم باز هم تعدادی از فعالین کارگری از قبیل آقایان، جعفر عظیم زاده، جمیل محمدی و مازیار گیلانی نژاد، تنها بخاطر تلاش در جهت پاسداشت این روز مبارک، بازداشت و روانه زندان شدند.

سندیکای کارگران هفت تپه ضمن محکوم نمودن اینگونه اعمال، خواهان آزادی فوری و بی قید وشرط این کارگران زندانی و همچنین سایر کارگران زندانی که بخاطر دفاع از منافع کارگری خود به زندان افتاده اند.

با آرزوی اعتلا و سربلندی طبقه کارگر در جهان

سندیکای کارگران هفت تپه

۱۶/۱/۱۳۹۲

تاریخ انتشار : ۱۶ اردیبهشت, ۱۳۹۳ ۱:۲۶ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حذف نسل جوان؛ سرمایه‌هایی که به دار آویخته می‌شوند

پرونده‌سازی در زندان؛ وریشه مرادی به حبس محکوم شد

گزارش مجموعه اطلاعاتی آمریکا می‌گوید ایران می‌تواند ماه‌ها از محاصره هرمزِ ترامپ جان سالم به در ببرد!

سلام! تو زنده‌ای یا مرده؟

رؤیای دموکراسی، واقعیت بحران

صحبتی با افکار عمومی جهان، به‌ویژه مردم آمریکا