سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۰ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۹:۴۵

جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۵

روز ۳۱ دسامبر ۲۰۱۸ نبیل رجب را فراموش نخواهیم کرد!

دادگاه استیناف بحرین قرار است در نشست ۳۱ دسامبر حکم تجدید نظر در مورد محکومیت ۵ سال زندان را صادر کند و شاید حتی آن را افزایش دهد. به نظر می‌رسد این تاریخ به عمد انتخاب شده تا توجه رسانه‌ها و فشار دیپلماتیک بین المللی در کمترین سطح ممکن باشد.
روزنامه نگاران، سازمان‌های غیر دولتی، دیپلمات‌ها، شهروندان جهان... روز ۳۱ دسامبر نبیل رجب را فراموش نمی‌کنیم! ما از نزدیک بر فرایند تجدیدنظر در دادگاه استیناف نظارت خواهیم داشت و در این زمینه از دولتمردان بحرین می‌خواهیم او را آزاد کنند.

Getting your Trinity Audio player ready...

دادگاه استیناف بحرین روز ۳۱ دسامبر حکم نهایی تجدید نظر در حکم پنج سال زندان نبیل رجب به‌خاطر توییت‌های مسالمت‌آمیز را صادر خواهد کرد. او به خاطر دفاع از آزادی‌ها در کشور خود و نیز به خاطر محکوم کردن جنایت‌های ائتلاف نظامی زیر رهبری عربستان در یمن مورد آزار قرار دارد. چندین کمپین همبستگی بین المللی خواهان آزادی این مبارز کوشنده هستند که به تازگی شهروند افتخاری پاریس شده است. نظام قضایی بحرین تاریخ رسیدگی نهایی او را به عمد در این روز تعیین کرده است تا مشخص کند که حکم او یا تایید خواهد شد یا افزایش خواهد یافت. روزنامه نگاران، سازمان‌های غیر دولتی، دیپلمات‌ها، شهروندان جهان… روز ۳۱ دسامبر نبیل رجب را فراموش نکنیم و خواهان آزادی او شویم!

نبیل رجب یکی از بنیانگذاران مرکز حقوق بشر بحرین (BCHR)، رئیس بنیانگذار مرکز حقوق بشر خلیج فارس (GCHR)، نایب دبیر کل فدراسیون بین‌المللی جامعه‌های حقوق بشر و عضو کمیته مشورتی خاورمیانه دیدبان حقوق بشر است.

او از ۱۳ ژوئن ۲۰۱۶ در زندان به سرمی‌‌برد و در دو پرونده محکوم شده است.

ـ در ژوئیه ۲۰۱۷، نبیل رجب به خاطر «نشر خبرها، اظهارات و شایعات دروغ درباره وضعیت داخلی بحرین که به حیثیت و جایگاه آن لطمه می‌‌زند» به دو سال زندان محکوم شد. این محکومیت در تاریخ ۲۲ نوامبر ۲۰۱۷ در دادگاه تجدید نظر و سپس در ۱۵ ژانویه ۲۰۱۸ در دادگاه استیناف تأیید شد.

ـ در ۲۱ فوریه ۲۰۱۸، دادگاه عالی کیفری بحرین نبیل را به خاطر انتشار توییت‌هایی در انتقاد از همراهی بحرین با عربستان سعودی در مداخله نظامی در یمن و محکوم کردن در کشورش، از جمله شکنجه در زندان، به پنج سال زندان محکوم کرد.

پرونده دوم در ژوئیه ۲۰۱۷ آغاز شد و بیست و یک جلسه دادرسی برگزار شد. این مجموعه از جلسه‌های دادرسی و به تعویق انداختن آنها آزار قضایی به شمار می‌رود. دادگاه تجدید نظر در ۵ ژوئن ۲۰۱۸ این محکومیت را تایید کرد که در آستانه‌ی سال نو ۲۰۱۹ مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این آزارهایی اجرایی علاوه بر شرایط غیر انسانی زندان سلامتی او را به شدت به خطر انداخته است.

دادگاه استیناف بحرین قرار است در نشست ۳۱ دسامبر حکم تجدید نظر در مورد محکومیت ۵ سال زندان را صادر کند و شاید حتی آن را افزایش دهد. به نظر می‌رسد این تاریخ به عمد انتخاب شده تا توجه رسانه‌ها و فشار دیپلماتیک بین المللی در کمترین سطح ممکن باشد.

روزنامه نگاران، سازمان‌های غیر دولتی، دیپلمات‌ها، شهروندان جهان… روز ۳۱ دسامبر نبیل رجب را فراموش نمی‌کنیم! ما از نزدیک بر فرایند تجدیدنظر در دادگاه استیناف نظارت خواهیم داشت و در این زمینه از دولتمردان بحرین می‌خواهیم او را آزاد کنند.

فدراسیون بین‌المللی جامعه‌های حقوق بشر

تماس مطبوعاتی: shanryon@fidh.org

تاریخ انتشار : ۱۱ دی, ۱۳۹۷ ۰:۵۷ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

انقلاب ۱۳۵۷؛ خیزش میلیونی مردم ایران بود، نه حرکت چند گروه کوچک

بیانیه مجامع اسلامی ایرانیان- در محکومیت کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲

سه کودتای « ارزان » و « آسان » در تاریخ معاصر ایران !!!

سقوط تاریخی مصرف مواد غذایی در ایران

کشتار زندانیان سیاسی در تابستان سال ۱۳۶۷ مصداق جنایت علیه بشریت است

سران کشورها و دولت‌های اروپایی پروژه شهرک‌ سازی اسرائیل را محکوم کردند