سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۳:۱۰

چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۱۰

زمینه سازی برای دستگیری های گسترده هواداران آقای بروجردی در آبادان

هواداران آقای کاظمینی بروجردی با التزام به مبانی اعلامیه منشور جهانی حقوق بشر، خواهان انتشار مراتب نقض آزادی ها و حقوق انسانی خود به سازمان ملل و نهادهای تابعه ی آن را دارند، و در این مسیر ضمن تاکید مجدانه بر فعالیتهای صلح طلبانه و بشر دوستانه ی خود، بر اعتقاد مسلم خود مبنی بر استقرار حاکمیتی سکولار استوار می باشند

Getting your Trinity Audio player ready...

به گزارش “فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران” از آبادان، نیروهای اطلاعاتی و امنیتی با همکاری تعدادی از عوامل لباس شخصی، منازل و محل کار تعدادی از هواداران آقای کاظمینی بروجردی را تحت کنترل شدید قرار داده اند. این اقدامات ایذایی در حالی انجام می گیرد که در روزهای اخیر نیروهای خودسر رژیم ولایت فقیه دور جدیدی از شعار نویسی بر علیه آقای کاظمینی بروجردی و هوادارانش را در این شهرستان آغاز کرده اند. آنها پس از ردیابی تلفن ها، با انتشار شماره تماسهای هواداران آقای بروجردی، از عوامل خود خواسته اند که موجبات آزار و اذیت آنها را بعنوان فعالین و مخالفین سیاسی رژیم جمهوری اسلامی فراهم کنند.

این در حالی است که هواداران بیشمار ایشان در شهرهای جنوبی ایران به دلیل سرکوب سیستماتیک اعمال شده رژیم در سالهای گذشته و اخراج آنها از مناصب اداری و شغلی، ضمن رعایت احتیاط ازانجام فعالیتهای آشکار سیاسی در شرایط اسفناکی از تهدید و تحریم و مصادره اموال قرار دارند.

گزارشها حاکیست هم اکنون نیروهای موسوم به لباس شخصی ها با حمایت عوامل حکومتی، اقدام به ترددهای شبانه و ایجاد رعب و وحشت برای هواداران آقای بروجردی کرده اند که در این مسیر امنیت کودکان و خانواده های آنها نیز به مخاطره افتاده است.

همچنین در هفته های گذشته نیروهای سرکوبگر رژیم حاکمیت دینی با همکاری عوامل امنیتی و اطلاعاتی، ایمیلهای تهدید آمیزی را به آدرس هواداران آقای کاظمینی بروجردی ارسال کرده و از آنها خواسته اند تا از هرگونه ادامه ی حمایت و همکاری با این مبارز دگراندیش خودداری نمایند؛ در غیر این صورت همگی آنها تحت بازداشت و یا حذف فیزیکی قرار خواهند گرفت. مجموعه این اقدامات غیر انسانی حکایت از احتمال بازداشتهای گسترده هواداران آقای کاظمینی بروجردی طی روزهای آتی دارد .

شایان ذکر است هواداران آقای کاظمینی بروجردی با التزام به مبانی اعلامیه منشور جهانی حقوق بشر، خواهان انتشار مراتب نقض آزادی ها و حقوق انسانی خود به سازمان ملل و نهادهای تابعه ی آن را دارند، و در این مسیر ضمن تاکید مجدانه بر فعالیتهای صلح طلبانه و بشر دوستانه ی خود، بر اعتقاد مسلم خود مبنی بر استقرار حاکمیتی سکولار استوار می باشند.

گزارشهای مشابهی نیز از تهدیدها و تدابیر شدید امنیتی در مورد هواداران ایشان در شهرهای تهران، اهواز، اصفهان، شیراز، مشهد، به دست ما رسیده است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،تشدید تهدیدات و اذیت و آزار هوداران آقای بروجردی در شهرهای مختلف ایران را محکوم می کند و از کمیسر عالی و گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت گرفتن تصمیمات لازم اجرا می باشد.

فعالین حقوق بشرو دمکراسی در ایران

۳۱ خرداد ۱۳۹۱ برابر با ۲۰ ژوئن ۲۰۱۲

تاریخ انتشار : ۲ تیر, ۱۳۹۱ ۶:۰۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آیا دوستان امروزی جمهوری اسلامی دشمنان فردای او خواهند شد!

توصیف آماری دقیقی از وضعیت فاجعه بار اقتصادی ایران توسط مسعود نیلی!

کار طاقت‌فرسا، فرسودگی روزافزون، فقر ماندگار!

رأی پارلمان ترکیه: قانون عفو ​​عمومی برای اعضای پ.ک.ک تصویب شد

تداوم کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته صدو سی و سوم در ۵۹ زندان مختلف

ایران در بازی شطرنج مذاکره با آمریکا