سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۷ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۳:۲۴

پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۲۴

سرکوب و کشتار هموطنان عرب محکوم است!

جمهوری اسلامی باید کشتار علیه ملیت های ایران را پایان دهد!
ما ضمن محکوم کردن شدید این اعدامها که‌ بشدت ناقض حقوق بشر هستند، و اعلام همدردی با بازماندگان قربانیان، بر این باوریم که‌ پاشیدن تخم مرگ تنها به‌ روئیدن جنگل نفرت، انتقام و مرگ های بیشتر منجر خواهد شد.

بار دیگر ۲ تن از هموطنان عرب خوزستانی به نام های هاشم شعبانی و هادی راشدی توسط جمهوری اسلامی به جوخه مرگ سپرده شدند. این دو تن از فرهنگیان بوده و جرمشان تشکیل انجمن فرهنگی الحوار (گفتگو) بوده است. هادی راشدی و هاشم شعبانی جزو گروه ۵ نفره بودند، که اخیر توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب اهواز به اعدام محکوم شده بودند. سایر اعضای گروه، آقایان محمد علی عموری نژاد، جابر آلبوشوکه و مختار آلبوشوکه نیز به اتهام “محاربه با خدا، مفسد فی الارض و تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی” به اعدام محکوم شده اند و خطر اعدام آنان را تهدید می کند.

زندانیان سیاسی در ایران، بویژه فعالین سیاسی- فرهنگی در مناطق ملی- قومی زیر انواع و اقسام فشارها و در معرض خطر اعدام قرار دارند. در ماههای اخیر اعدامهای گسترده ایی در مناطقی مانند خوزستان، کردستان و بلوچستان از فعالین سیاسی- فرهنگی عرب، کرد و بلوچ توسط جمهوری اسلامی صورت گرفته است. همچنان جمهوری اسلامی عزم جزم کرده که با فعالین سیاسی ملیتهای ایرانی با زبان سرکوب و اعدام صحبت کند.

آقای روحانی با وعدەهای انتخاباتی بیشترین رای را از مناطق ملیتهای ایران کسب کرد، اما بعد از پیروزی در انتخابات علیرغم اعلام رئوس برنامه‌ و انتخاب مسئول ویژه امور قومیتها توسط دولت ایشان که‌ اصل را بر زدودن شرایط امنیتی در کشور و بویژه‌ در مناطق ملی-قومی وهمچنین استفاده از متخصصین و فعالین آنان در سطوح بالای کشوری و منطقه ایی اعلام می نمود، این امید بوجود آمد که‌ زندانهای کشور بتدریج از شرایط توحش و بی قانونی که‌ سالیان مدیدی است بر آن مستولی شده‌، خارج شده‌ و جو عادلانه و متناسب تری را در بر گیرد. اما تاکنون چنین می نماید که‌ هم سکوت و تعلل آقای روحانی در قبال آنچه که در زندانها علیه فعالین سیاسی- فرهنگی ملیتهای غیر فارس صورت می گیرد، و هم فراموشی وعده های انتخاباتی در رابطه با مناطق ملی- قومی، شرایط مناسبتری را برای نیروهای امنیتی و سرکوبگر رژیم جمهوری اسلامی فراهم آورده است، شرایطی که در آن هارترین جناحها و گروه‌هایی که‌ زبان خشونت را پیشه‌ کرده‌اند، چنان جوی را پدید آورده‌ که‌ در آن خشونت افسار گسیخته‌ دوباره‌ صحنه‌ کشور را به‌ جولانگاه‌ خود تبدیل کرده‌ و درصدد است با گرفتن جان انسانهای بیشتر، فضای جامعه‌ را بیش از پیش به‌ اعماق تاریکی ها براند.

ما ضمن محکوم کردن شدید این اعدامها که‌ بشدت ناقض حقوق بشر هستند، و اعلام همدردی با بازماندگان قربانیان، براین باوریم که‌ پاشیدن تخم مرگ تنها به‌ روئیدن جنگل نفرت، انتقام و مرگهای بیشتر منجر خواهد شد. باشد که‌ کشور ما روزی بر منطق حقوق بشری دست یابد، و به‌ جای مجازات های قرون وسطائی، جامعه‌ به‌ چنان امکاناتی دست بیابد که‌ با تحقق خواسته‌ها و حقوق مسلم مردم، بیشتر از این فضائی برای اعمال قتل و ستاندن زندگی انسانها باقی نماند.

گروه‌ کار مسائل ملی – قومی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) 

۱۱ بهمن ۱۳۹۲

۳۱ ژانویه ۲۰۱۴

      

تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن, ۱۳۹۲ ۸:۳۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تاثیرات جنگ و بحران‌ها بر بهداشت زنان، به مناسبت ۲۸ ماه مه

مورخ آمریکایی: «هر دولتی که با حمایت ایالات متحده به قدرت برسد، فاقد مشروعیت خواهد بود.»

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

تعویق مذاکرات غنی‌سازی هسته‌ای تا زمان دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ و باز کردن تنگه هرمز.

از غزه تا میناب | کودکان در جنگ | برنامه ویژه دوره هفدهم جشنواره بین‌المللی سینمای تبعید – سوئد

خون صلح، اضطراب جنگ