سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۶ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۳:۲۸

شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۲۸

سه وزیر، چرا نه چهار و چرا نه پنج …؟

این روز‌ها موضوع ترمیم کابینه روحانی که با "استعفا"ی سه وزیر به یکی از موضوعات داغ مورد بحث در ایران تبدیل شده است. اما نکته ای که در هیچیک از مطالب مربوط به حواشی این مقدمات ترمیم غایب است، رابطه مردم است با کابینه در کل و این ٣ وزیر، بطور خاص.

این روز‌ها موضوع ترمیم کابینه روحانی که با “استعفا”ی سه وزیر به یکی از موضوعات داغ مورد بحث در ایران تبدیل شده است. اما نکته ای که در هیچیک از مطالب مربوط به حواشی این مقدمات ترمیم غایب است، رابطه مردم است با کابینه در کل و این ۳ وزیر، بطور خاص.

در واقع شیوه برخورد این ۳ وزیر با مسائل مردم و جامعه بود که انعکاس آن را در رضایت و یا عدم رضایت آن بخش از حکومت که خود را «صاحب اختیار» و «تصمیم گیرنده» تمام جزئیات زندگی مردم می داند، شاهد بودیم. ظرافت موضوع نیز در اینجاست که وزارتخانه های تحت مسئولیت هر ۳ وزیر در چالش نه تنها روزانه، بلکه «هر لحظه ای» با اکثریت تشکیل دهنده جمعیت کشور، یعنی جوانان و نو جوانان، قرار داشتند. جمعیت جوان کشور در تمامی عرصه های زندگی چه در عرصه آموزش، چه در عرصه فرهنگ و چه در عرصه ورزش، در تمامی سال‌های حیات نزدیک به ۳۸ سال جمهوری اسلامی، با این ۳ وزارتخانه درگیر بوده اند و هنوز هم به این درگیری ادامه می دهند.

وضعیت اسف‌‌بار در سیستم آموزشی کشور و وضعیت هنر و هنرمندان و نیز ورزش و ورزشکاران، تقسیم نابرابر امکانات آموزشی در کشور، عدم حق انتخاب در عرصه استفاده و ارتقاء سطح فرهنگ و امکان استفاده و لذت بردن از هنر و برنامه های هنری، و در نهایت بسته بودن بسیاری راه‌ها و امکانات رشد و شکوفائی جوانان، چه دختران و چه پسران، برای رشد و شکوفائی در عرصه های آموزشی، هنری و ورزشی در سراسر کشور، همگی دست به دست هم دادند تا شرایط برای “ترمیم کابینه” (تو بخوان: دست و پا زدن در نقطه صفر)، فراهم گردد.

با توجه به تنها وزیر کمابیش موفق کابینه در پیشبرد سیاست خارجی، و با توجه به شرایط حاکم در وزارت کار و تامین اجتماعی، دادگستری و … این پرسش مطرح می شود که چرا فقط ۳ وزیر؟ چرا نه ۴، نه ۵ و نه ۶ وزیر؟

تاریخ انتشار : ۲۹ مهر, ۱۳۹۵ ۱۰:۵۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در راستای سامان‌یابی طبقۀ کارگر ایران!

آن روزهای ماه

سقوط اعتبار دیپلماتیک آلمان؛ استثناگرایی استانداردهای دوگانه و رویگردانی جنوب جهانی

احزاب ناسیونالیست کرد و پروژه شکست‌خورده آمریکا ـ اسرائیل: مسئولیت‌پذیری یا ادامه سکوت؟

وقتی AI شهر ساخت عشق، خشونت و شورش آغاز شد!

آمار ۴۰ هزار کشته اعتراضات ایران از کجا آمده است؟