سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۸ بهمن, ۱۴۰۴ ۲۳:۳۹

چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۹

سکوت ابراهیم رئیسی در مورد حق اعتراض مردم خوزستان

رئیسی همچنین با گذشت ٨ روز از تظاهرات مسالمت آمیز مردم ستمدیدە خوزستان مانند خامنەای، بر خلاف سخنانش در مورد تعامل ادیان، نە از تعامل با مردم خوزستان می گوید و نە از حق آنها برای اعتراض. او و قدرت در حال استقرار از اعتراضات مطالباتی و مدنی مردم در حد معینی که علیه دولت مستقر هست، حمایت می کنند. رئیسی با سکوت مطلق نشان می دهد کە بر خلاف تبلیغات زمان انتخابات ریاست جمهوری و ادعاهایش در مورد رئیس جمهوربودن همە آحاد ملت، طرفی از وعدەهای دروغین خود برنبستە است. او با این سکوت خود اثبات می کند کە در کنار طرحهای سپاە پاسداران برای مهندسی طبیعت کشور و دست اندازی در ساختار زیست ـ محیطی ایستادەاست و بعد از این بعنوان نمایندە تمام قد آنها در پست ریاست جمهوری کشور ظاهر خواهدشد.

ابراهیم رئیسی در گفت‌وگوی تلفنی با قربانقلی بردی محمد‌اف، رئیس‌جمهور ترکمنستان گفت گسترش روابط با همسایگان اولویت نخست سیاست خارجی دولت سیزدهم است. رئیس جمهور انتصابی در تماس تلفنی با «کاردینال پیترو پارولین» یکی از مسئولین دولت واتیکان نیز تصریح کردە کە عید قربان را به عنوان «روز تعامل میان ادیان ابراهیمی» مبنایی برای رایزنی هم اندیشی و گفتگو میان ادیان تلقی می کند.

بە این ترتیب مشخص می شود کە اولویت رئیسی نە پیش بردن برجام و تعامل با کشورهای غربی، بلکە قبل از هر چیز تعامل با همسایگان است. او مشخص نمی کند کە در صورت عدم پیشبرد نوعی مصالحە با غرب و تلاش برای برداشتن تحریمها، چگونە می خواهد روابط کشور را با همسایگان گسترش دهد!

رئیسی همچنین با گذشت ۸ روز از تظاهرات مسالمت آمیز مردم ستمدیدە خوزستان مانند خامنەای، بر خلاف سخنانش در مورد تعامل ادیان، نە از تعامل با مردم خوزستان می گوید و نە از حق آنها برای اعتراض. او و قدرت در حال استقرار از اعتراضات مطالباتی و مدنی مردم  در حد معینی که علیه دولت مستقر هست، حمایت می کنند. رئیسی با سکوت مطلق نشان می دهد کە بر خلاف تبلیغات زمان انتخابات ریاست جمهوری و ادعاهایش در مورد رئیس جمهوربودن همە آحاد ملت، طرفی از وعدەهای دروغین خود برنبستە است. او با این سکوت خود اثبات می کند کە در کنار طرحهای سپاە پاسداران برای مهندسی طبیعت کشور و دست اندازی در ساختار زیست ـ محیطی ایستادەاست و بعد از این بعنوان نمایندە تمام قد آنها در پست ریاست جمهوری کشور ظاهر خواهدشد.

هم میهن گرامی!

ابراهیم رئیسی با سکوت خود در مورد حق مردم خوزستان برای اعتراض نشان می دهد چیزی برای مردم کشور در چنتە ندارد. گماردن استاندار خوزستان در کابینه، راه حل بنیادی مشکلات کم آبی خوزستان و دیگر مشکلات مبتلا به کشور نیست، تعامل با جهان، برنامه ریزی دقیق در راستای توسعه پایدار، تغییرات ساختاری و گشایش های سیاسی و آزادی‌های شهروندان در تاسیس نهادهای مدنی و سیاسی، مفر برون رفت کشور از وضعیت کنونی اند. او همراە و یار و یاور هستە سخت قدرت و نیروهای نظامی و امنیتی است، و با نگاە امنیتی و غیر تعاملی بە مردم و نیز بە سیاست خارجی می نگرد. او کە چند روز دیگر در پست ریاست جمهوری می نشیند، می بایست یکی از نخستین مسئولین می بود کە در مورد اعتراضات بحق مردم خوزستان اعلام موضع کردە و راە حل ارائە می داد؛ اما او نە تنها این کار را نمی کند، بلکە با سکوت خود نشان داد کە در نازلترین سطوح کارگزاری نظام، بازیگری را بە عهدە خواهد گرفت. رئیسی ابتدا منتظر سخنان خامنەای در خصوص معضل خوزستان ماند!

مردم کشور ما باید علیە سکوت او واکنش نشان بدهند، و با اعتراضات مدنی و مسالمت آمیز خود، او را بیش از پیش افشاء و رسوا کنند. او یک رئیس جمهور گوش بفرمان و تابع امر ولایت است.

 

اول مرداد ۱۴۰۰، (۲۳ جولای ۲۰۲۱)

 

تاریخ انتشار : ۱ مرداد, ۱۴۰۰ ۱۲:۱۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

در همایش‌ها، گردهم‌آیی‌ها و تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست شرکت می‌کنیم!

در تداوم پای‌بندی به این وظیفهٔ انسانی و میهنی، هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از برگزاری تظاهراتی که با نام «همبستگی جمهوری خواهان در حمایت از مبارزات مردم ایران» از ساعت ۱۴:۰۰ روز یک‌شنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۴ (۲۵ ژانویهٔ ۲۰۲۶ میلادی) در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود پشتیبانی کرده و شرکت هرچه گسترده‌تر در تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست را در خدمت دست‌یابی به آینده‌ای روشن برای مردم و سرزمین ایران می‌داند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چگونه رژیم ایران خیابان‌ها را دوباره تصرف کرد!

فینانشال تایمز: این اعتراضات به سرعت به جنبشی بسیار گسترده‌تر علیه خود رژیم تبدیل شد و شعارهای «مرگ بر خامنه‌ای» و «مرگ بر دیکتاتور» در شهرهای مختلف کشور طنین‌انداز شد. شاهد دیگری در غرب تهران به فایننشال تایمز گفت که حدود دوازده مرد تنومند، «شبیه کماندوها» را دیده است که لباس‌های سیاه مشابهی پوشیده بودند و در منطقه می‌دویدند و از مردم می‌خواستند خانه‌های خود را ترک کنند و به اعتراضات بپیوندند. او گفت: «آنها قطعاً سازماندهی شده بودند، اما من نمی‌دانم چه کسی پشت آنها بود.»

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دعوت به خودکشی جمعی

«نوزدهم بهمن» از سیاهکل تا امروز، تداومِ تعهد به آزادی و عدالت

قتل‌عام معترضان راه آزادی‌خواهی را سد نخواهد کرد

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

نان و قتل عام

ایران راه حل قهرآمیز ندارد