سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ شهریور, ۱۴۰۵ ۱۷:۴۱

چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۱

شب همبستگی و دفاع از مبارزات زنان ایران

حزب کمونیست فرانسه در ادامه سیاست همبستگی با مبارزات مردم ایران، شبی را برای همبستگی و دفاع از مبارزات زنان ایران در روز جمعه 4 فوریه تدارک دیده است.

کمیسیون زنان حزب کمونیست فرانسه

Getting your Trinity Audio player ready...

هم میهنان آزاده! حزب کمونیست فرانسه در ادامه سیاست همبستگی با مبارزات مردم ایران، شبی را برای همبستگی و دفاع از مبارزات زنان ایران در روز جمعه ۴ فوریه تدارک دیده است. در این شب ابتدا فیلمی از جمشید گلمکانی درباره نگاه به زنان ایرانی در تلویزیون فرانسه به نمایش گذاشته می شود و در ادامه خانمها آزاده کیان (محقق)، شهین هیرمن پور (وکیل و فعال سیاسی)، فریبا ثابت (زندانی سیاسی سابق و فعال سیاسی)، پروانه حیدری از “اتحاد زنان دموکراتیک کردستان ایران” و آقای بابک اکبری-فراهانی (از کمیته ضد سرکوب) در باره مسائل تاریخچه و حال جنبش زنان و نظام قضائی زن ستیز رژیم جمهوری اسلامی سخن خواهند گفت. سپس حاضرین به گفت و شنود با سخنرانان خواهند پرداخت. پس از آنتراکت و صرف بوفه ایرانی گروه هنری با همکاری دلیر کمانگر به اجرای موسیقی ایرانی خواهد پرداخت. این برنامه تحت سرپرستی آقای ژاک فتح (دبیر دپارتمان بین ا لمللی حزب کمونیست) و خانم لورانس کوهن مسئول بخش زنان حزب کمونیست اجرا خواهد شد. مکان: مقر حزب کمونیست در شماره ۲ میدان کلنل فابین درپاریس بیستم (مترو کلنل فابین(Colonel Fabien Ligne شرع: ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه روز ۴ فوریه ۲۰۱۱

تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن, ۱۳۸۹ ۳:۴۹ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد

سیاستمدار راست افراطی زوی سوکوت بنای یادبود فلسطینیان را تخریب کرد

خاورمیانه در نظم نوین: رقابت اقتصادی، نظامی و نرم جمهوری اسلامی، ترکیه و عربستان

سیلیکون ولی، جنگ را به عنوان یک بازار رشد می‌بیند

لندن و کی‌یف توافق‌نامه‌ای در مورد استفاده نظامی از هوش مصنوعی امضا کردند

صدها هزار روهینگیایی در معرض تهدید گرسنگی حاد هستند