سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۲۲:۵۸

پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۸

بولتن کارگری، پادکست «صدای کارگر»، برنامه شماره یک

سرت را بالا بگیر مادر و قرص و محکم باش و این هیاهوی بیدادگاه ضدانقلاب اسلامی را نشان ضعف آن سیستمی بدان که عزم جزم کرده تا مادرهای زیادی را داغدار کند و کرده است و خواهد کرد. نشان ضعف آن سیستمی که عزم جزم کرده تا امثال مرا صرفا به جرم بیان اندیشه در این رسانه‌ی کوچک و ایستادن در کنار طبقه‌ی کارگر و دفاع از جنبش طبقاتی‌اش و یا نهایتا نشر تحلیل‌های طبقاتی از شرایط موجود جامعه، دوباره‌ به اتهامات تکراری به زندان محکوم کند ...

نامه زندانی، پیمان فرهنگیان، شاعر و فعال کارگری به مادر بیمارش

گردآوری و اجرا: حمید سلطانی

 

مدت برنامه: ۴ دقیقه و ۱۷ ثانیه

 

متن  نامه:

«یک نامه به مامان گلی»

گلی جان، سرت را بالا بگیر مادر و قرص و محکم باش و یقین داشته باش که فرزندت قلب بیمار تو را در نظر گرفته. قلب تو که قلب من است مادر.

قلبی که من بارها با او بیمار شده‌ام که جای خود دارد، که من، قلب تمام مادران این سرزمین را هم در نظر گرفته‌ام و قلب مادران آینده‌ی این سرزمین را هم.

سرت را بالا بگیر مادر و قرص و محکم باش و این هیاهوی بیدادگاه ضدانقلاب اسلامی را نشان ضعف آن سیستمی بدان که عزم جزم کرده تا مادرهای زیادی را داغدار کند و کرده است و خواهد کرد.

نشان ضعف آن سیستمی که عزم جزم کرده تا امثال مرا صرفا به جرم بیان اندیشه در این رسانه‌ی کوچک و ایستادن در کنار طبقه‌ی کارگر و دفاع از جنبش طبقاتی‌اش و یا نهایتا نشر تحلیل‌های طبقاتی از شرایط موجود جامعه، دوباره‌ به اتهامات تکراری به زندان محکوم کند تا جدا از صدور حکم احتمالی جدید، هفت سال تعلیقی در حکم قبلی‌ام را نیز اجرا و باز هم مرا از تو جدا کند مادر.

چرا؟!  چون پای نامه‌ی درخواست عفو از رهبری این حکومت را امضا نزده‌ام.

چرا؟! چون گفته‌ام که “اگر عفوی هم در کار باشد، این ماییم و ملت ایران که باید شما را عفو کنیم” و خوب می‌دانید که عفوتان نخواهیم کرد.

چرا که “نه میبخشیم و نه فراموش می‌کنیم” را بارها و بارها فریاد کرده‌ایم و ایمان داریم که گوشتان را زنگ این فریاد رها نکرده و نخواهد کرد.

سرت را بالا بگیر مادر و قرص و محکم باش که من چون همیشه، همواره در کنار توام و سمت حقیقت و یقین بدان که از تو و از حقیقت جدا نخواهم شد، اگرچه در بند این دژخیمان باشم و یا چون بذری در دل خاک.

پس، هر اتفاقی که افتاد؛ تو، سرت را بالا بگیر و قرص و محکم باش مادر و یادت باشد که گونه‌های نیکا (خواهرزاده‌ی عزیزتر از جانم) را هر بار بجای من هم ببوسی و آنگاه که بار دیگر و بار دیگر و بار دیگر موهایش را گیس می‌کنی، یقین داشته باش که من با تو و طرف توام، با تو و طرف تو و تمام مادرانی که گیس آزادی و برابری و گیس جمهوری و گیس رهایی از تمامی اشکال مختلف ستم و استثمار می‌بافند.

سرت را بالا بگیر مادر و قرص و محکم باش. بگذار که سرفرازی‌ات، حقیقت آرمان سرخمان را فریاد کند. که به قول برشت: حقیقت، همان اندازه رایج خواهد شد که ما رواجش بدهیم، اینکه آفتابِ حقیقت در پرده نخواهد ماند حرفِ مفتی است! فقط دست‌های ما می‌تواند از پرده بیرونش بکشد!

دوستدار همیشگی تو و حقیقت،

پسرت پیمان فرهنگیان

 

پانویس:

۱. متن نامه برگرفته کانال تلگرام منشور آزادی، رفاه، برابری

۲. پیمان فرهنگیان، فعال کارگری، به دلیل تشکیل یک «گروه تلگرامی ۴ نفره» به ۳ سال زندان تعزیری محکوم شد.

https://www.radiofarda.com/a/peyman-farhangian-a-labor-activist-in-iran-has-been-sentenced-to-10-years-in-prison/31269206.html

 

برگرفته از بولتن کارگری شماره ۲۵۳

برای دسترسی به بولتن ۲۵۳ بر روی ایکون نارنجی رنگ بولتن کارگری  کلیک کنید.

تاریخ انتشار : ۲۷ شهریور, ۱۴۰۲ ۲:۲۶ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

در سطحی کلان‌تر از روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های موردی، می‌توان استدلال کرد که «نکبت» نه صرفاً یک رخداد تاریخی با نقطه آغاز مشخص در سال ۱۹۴۸، بلکه نوعی منطق تاریخی-فضایی در حال تداوم است که رابطه میان قدرت، سرزمین و جمعیت را در یک چارچوب ساختاری بازتعریف کرده است. در این خوانش، ۱۹۴۸ نه لحظه پایان یک نظم پیشین، بلکه لحظه تثبیت یک الگوی جدید از سازمان‌دهی سیاسی فضا و جمعیت است؛ الگویی که قابلیت انطباق با شرایط تاریخی متغیر را در دهه‌های بعد حفظ کرده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

محاکمه مجدد احمدرضا حائری هم‌زمان با ادامه حبس او در قزل‌حصار

زادروز دکتر محمد مصدق؛ کابوس جاودانِ مستبدان، وابستگان و دشمنانِ حاکمیت ملت ایران، گرامی و مبارک باد

پیش به سوی اتحاد گسترده «چپ»:  برای میهن، نان، کار، خانه؛ برای کودک، مرد، زن، زندگی، آزادی

بررسی وضعیت اسف‌بار زندانیان زن در ایران

وکلای تسخیری به ابزار تسریع اعدام معترضان تبدیل شده‌اند

اعتراف قوه قضاییه به اعدام دست‌کم ۳۹ زندانی سیاسی تنها در ۷۸ روز