سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۲۳:۲۱

چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۱

ضرورت همبستگی اجتماعی در سراسر ایران، برای رهایی از دیکتاتوری

تذکر ضرور: پخش میزگردها در این صفحه از نشریه کار لزوما به معنی تایید یا وابستگی این برنامه ها به سازمان ما نیست و صرفا به دلیل خدمت به جامعه دوستان و نزدیکان فکری به سازمان صورت می گیرد!

فایل صوتی جلسه پرسش و پاسخ یکشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۱   ساعت ۹  شب ایران

موضوع: ضرورت همبستگی اجتماعی در سراسر ایران، برای رهایی از دیکتاتوری   

میهمان: عمر ایلخانی زاده مسئول دوره ای مرکز همکاری احزاب کردستان ایران

لینک:

https://t.me/+YNxze2Z5-E05NWFh

 

سوالات مطرح شده در جلسه تلگرامی  با رفیق عمر ایلخانی زاده   

  • با درود و خوشامد  شما مسوول دوره ای مرکز همکاری احزاب کردستان ایران هستید . دو سوال دارم  اول اینکه این احزاب صرفا چپ هستند و یا حزب دموکرات کردستان ایران را نیز شامل میشوند ؟ دوم اینکه این دوره ای بودن نشان از نوعی انتخابات زمان بندی شده با پلاتفرم مشخصی است آیا میشود گفت که این شکلی از دموکراسی ومدلی برای  اداره‌ی سیاسی – اجتماعی در کردستان آینده  خواهد بود؟
  • محمد شیاع سودانی پس از بازگشت از ایران به نیروهای مسلح این کشور دستور داده است فوراً کنترل مرزهای مشترک اقلیم کردستان با ترکیه و ایران را در کنترل خود بگیرند.  ارزیابی شما از این دیدارها و بخشی از تصمیمات بعد از آن توسط دولت عراق چگونه است  ؟ آیا دولت عراق این ظرفیت را دارد که درمبارزات مردم ایران علیه دیکتاتوری جمهوری اسلامی  جانب این رژیم و علیه مردم ایران به ویژه در کردستان  عمل کند ؟
  • احزاب کردستان ایران اخیرا با احزاب دموکراتیک آذربایجان و حزب مردم بلوچستان همکاری خود را آغاز کرده اند که باید به فال نیک گرفت. لطفا در رابطه بااین  همکاری توصیح دهید  و بفرمایید:
  • آیا شما با دیگر احزاب و سازمان‌ها در ایران در رابطه با همکاری مشترک و تشکیل یک ائتلاف همه گیر گفتگو هایی را داشته اید؟
  •  لطفا بفرمایید با کدام جریانات و احزاب ایرانی  و در کدام چارچوب حاضر به همکاری هستید؟
  • بحث تجزیه طلبی و جنگ داخلی نگرانی بسیاری از هموطنان و فعالان سیاسی و احزاب ایران است. نظرتان را در رابطه با تجزیه  ایران  که مدام از سوی بعضی ها هشدار داده می‌شود را لطفا بیان کنید. به نطر شما آیا  بستر تجزیه طلبی و جنگ داخلی در ایران و در حال حاضر فراهم است؟
  • آیا احزاب کرد تجزیه طلب هستند و یا این امر ترفندی است برای تفرقه افکنی و ایجاد تزلزل در اتحاد و همبستگی  مردم در امر مبارزه برای ایجاد حکومتی دموکراتیک در ایران؟
  • تجربه های اخیر جهانی بویژه خیزش بهار عرب  نشان داد که بدون همکاری پیگیرانه احزاب وسازمانها و تشکلها  و تنها باتکیه بر حضور فداکارانه مردم در خیابانها و نقش فضای مجازی و تلویزیونها خیزش کنونی را نمیتوان به سوی جهش انقلابی سوق داد.با این حال گاهی هر گونه حرکتی در این راستا چرخش به راست یا چپ روی افراطی تلقی می شود.برای مثال تفسیری که اخیرا در مورد سخنان آقای صلاح مازوجی در تلویزیون شد و گرایش به راست تلقی شد .نظر و پیشنهاد و راهکار شما در این مورد چیست و چگونه میتوان در رابطه با حداقل درخواستهای مشترک اتحاد عمل ایجاد کرد؟
  • رژیم جمهوری اسلامی شخصیت های شاخص و کاریزمای جنبش را به اتهام “محاربه” و “افساد فی الارض”اعدام می نماید! آیا این اتهام که نشات گرفته از قوانین ۱۴۰۰ سال پیش می باشد، برای افکار عمومی داخلی و خارجی اقناع کننده است؟
  • چگونه میتوان به تشکیلاتی رسید که بتواند این جنبش را تا رسیدن به پیروزی نهایی پشتیبانی کند؟
  • درود رفیق چرا احزاب کردی و به خصوص کومه له که از قبل هم بر سراسری بودن تکیه داشت به احزاب سراسری شدن علاقه نشان نمی دهند این امر هم به مبارزه در کل کشور ،هم به حل مسئله اتنیکی و هم به حل مسئله کردستان آیا نمی تواند منجر شود؟
  • بنظر می رسد، بعلت عدم وجود رهبری و نبود بدیل و آلترناتیو مشخص و نپیوستن اکثریت جامعه معترض به خیزش،(اعتصابات کارگری،آموزش و پرورش و بازاریان) روند کمی و کیفی جنبش را با تقلیل مواجه کرده است. بنظر شما راهکار کاتالیزوری در ترقی و پیشرفت و رونق خیزش برای نائل شدن به هدف چیست؟
  • اخیرا شاهد رفت و آمدهای مسئولان دولتی از جمله ابراهیم رییسی  به کردستان  هستیم. به نطر شما هدف از این مسافرت ها برای چیست؟ آیا احزاب کردستان مذاکراتی با مسئولان حکومت داشته اند؟ شرط و شروط شما و حکومت برای مذاکره احتمالی با مسئولان حکومت  در چه مواردی است؟
  • اسلام ارتجاعی را برشمردید! آیا اسلام عربستان سعودی، امارات متحده، کویت، اردن، مترقی است؟چرا از آن ها نام نمی برید؟
  • بادرود رفیق ایلخانی زاده عزیز ، درشرایط حاضر بیانه جوانان محلات بخوبی تونسته در همراهی با دانشجویان  به جنبش انقلابی یاری برساند ازطرفی باتوجه به لزوم اعتصابات همه گیر بعنوان ضامن تداوم جنبش ، آیا تلاشی کافی جهت گسترش بیشتری جهت شکل گیری اعتصابات سراسری توسط احزاب ونیروهای انقلای صورت گرفته است؟
  • از جنبش دانشجویی در کردستان هم میتوانید برایمان بگویید ، لطفا؟و از روز دانشجو در کردستان
  • به نظر میرسد یک نیروی راست در اپوزیسیون خواهان مداخله غرب در وضعیت کنونی ایران است نظر شما در این مورد چیست ؟
  • هنگامی که در خیابان های  کردستان سنگر بندی صورت میگیرد ایا امکان دارد که هموطنان کورد هم مسلح شوند و از پی مسلح شدن کردستان، سپاه دیگر نه با تفنگ بلکه با تانک به خیابان می اید در این صورت بیم ان نمی رود که دولت های غربی و امریکا تحت عنوان حمایت از بشر. انواع سلاح ها را به ایران سرازیر کند؟
  • احزاب کردستان چگونه و کی می خواهند جلوی ترفند حکومت اسلامی را برای کشاندن جنگ به کوردستان و سراسر ایران بگیرند؟ 
  • ایا به جای سنگر بندی که در جملات خودتان هم ذکر کردید، انجام اعتصاب های سراسری و همه جانبه بهترین گزینه نیست؟
  • با سلام، آقای ایلخانی در صورت امکان در موارد زیر روشنگری کنید با تشکر:
  • – تسلیحات گروه‌ها و احزاب کرد ایرانی که در اقلیم کردستان عراق پایگاه دارند از کجا تأمین می‌گردد؟
  • -روابط این احزاب با اسرائیل و موساد چگونه است؟ بنا به گزارشاتی در منابع غربی گویا آنها به کردها آموزش نظامی، اطلاعاتی و حتی خلبانی چت های جنگنده می‌دهند.
  • – همچون سوال دوم، روابط این احزاب و پایگاه‌ها با امریکا و نظامیانش در عراق و سوریه چگونه است؟
  • – منابع مالی این احزاب و پایگاه‌هایشان از کجا تأمین می‌شود؟  
  • در صورت حمله پیشگیرانه رژیم ؛ احزاب اپوزیسیون کوردستانی چگونه از خود و‌جنبش می تواند دفاع کند. و نقش حکومت اقلیم در حمایت از جنبش زن ؛ زندگی ؛ آزادی چیست ؟
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر, ۱۴۰۱ ۳:۱۵ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

در سطحی کلان‌تر از روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های موردی، می‌توان استدلال کرد که «نکبت» نه صرفاً یک رخداد تاریخی با نقطه آغاز مشخص در سال ۱۹۴۸، بلکه نوعی منطق تاریخی-فضایی در حال تداوم است که رابطه میان قدرت، سرزمین و جمعیت را در یک چارچوب ساختاری بازتعریف کرده است. در این خوانش، ۱۹۴۸ نه لحظه پایان یک نظم پیشین، بلکه لحظه تثبیت یک الگوی جدید از سازمان‌دهی سیاسی فضا و جمعیت است؛ الگویی که قابلیت انطباق با شرایط تاریخی متغیر را در دهه‌های بعد حفظ کرده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پیش به سوی اتحاد گسترده «چپ»:  برای میهن، نان، کار، خانه؛ برای کودک، مرد، زن، زندگی، آزادی

بررسی وضعیت اسف‌بار زندانیان زن در ایران

وکلای تسخیری به ابزار تسریع اعدام معترضان تبدیل شده‌اند

اعتراف قوه قضاییه به اعدام دست‌کم ۳۹ زندانی سیاسی تنها در ۷۸ روز

Statement by More Than 150 Former Political Prisoners Opposing the Resumption of War

اعلامیه حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به اعدام، نه به سرکوب