سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ تیر, ۱۴۰۵ ۱۳:۰۷

یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۷

ظریف: به دنبال امتیاز دادن یا گرفتن نیستیم، باید به دنبال راه‌ حل باشیم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با شبکه «ان‌بی‌سی» تاکید کرده است که دوران امتیازگیری‌های یکجانبه در عرصه بین‌الملل گذشته و طرفین باید به دنبال راه‌ حلی برای پایان دادن به موضوع هسته ‌ای باشند.

Getting your Trinity Audio player ready...

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با شبکه «ا‌ن‌بی‌سی» بار دیگر تاکید کرد دوره برد و باخت یکجانبه در دیپلماسی گذشته و طرفین یا با هم می‌بازند و یا با هم برنده می‌شوند.
این مصاحبه شب گذشته و در آستانه دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ در ژنو، انجام شده است.
ظریف در پاسخ به این سوال که مذاکرات از چه طریقی می‌تواند به موفقیت برسد، گفته است: راه صحیح، درک این واقعیت است که در فضای امروز بین‌الملل، برنده و بازنده‌ای وجود ندارد. یا با هم می‌بازیم یا می‌بریم. این طبیعت محیط سیاسی جهانی است. شما نمی‌توانید در حالی که دیگران در ناامنی به سر می‌برند، در امنیت زندگی کنید. شما نمی‌توانید در حالی که دیگران در فقر زندگی می‌کنند، به کامیابی برسید. احتمالاً، حادثه یازده سپتامبر می‌تواند مؤید این موضوع باشد که داشتن یک جزیره ثبات در یک دنیای ناامن، امکان‌ناپذیر است، امنیت غیرقابل تقسیم است، بنابراین نباید به دنبال امتیاز باشیم. چه گرفتن و چه دادن امتیاز. ما باید به دنبال یافتن راهکار باشیم. به عقیده من این چیزی است که ما فردا برای پیشرفت در مذاکرات به آن نیاز داریم. من تلاش می‌کنم از همین منطق استفاده کنم.
وی در مورد میزان بالای بی‌اعتمادی‌ها و دشوارهای رفع این بی‌اعتمادی هم گفت: بالاخره همیشه باید گام اول را برداشت. معمولا گام اول، سخت‌ترین گام است، اما باید برای برداشتن این گام شجاعت و مدیریت امیدوارانه داشت. اگر این گام اول برداشته شود، باقی مسیر جاده به آن دشواری نخواهد بود.

تاریخ انتشار : ۲۳ مهر, ۱۳۹۲ ۹:۲۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

International Affairs Committee Bulletin No 4

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

افسانه «جنگ خوب»

خانه اینجاست، جایی برای رفتن نداریم

چرا آزمایشگاه‌های بزرگ هوش مصنوعی این‌همه فیلسوف استخدام می‌کنند؟

بازتاب شکست در «اجاره‌نشین‌ها»ی داریوش مهرجویی و «سراسر حادثه»ی بهرام صادقی