سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ تیر, ۱۴۰۵ ۲۳:۳۷

سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۷

عدە دیگری تائید صلاحیت شدند، اما تاثیرچندانی در نتیجە ندارد

شورای نگهبان و سایر تصمیم گیرندگان آشکار و پنهان انتخابات آن طور کە از اخبار و گزارشات برمی آید ظاهرا در پی اعتراض روحانی و طرفداران دولت، بە صورتی کە کنترل اکثریت مجلس دهم توسط محافظە کاران مرتبط با بیت رهبری و پاسداران مدافع استبداد را بە خطر نیاندازد، صلاحیت شمار دیگری از رد صلاحیت شدگان گمنام و کم شناس را تائید کردەاند.

Getting your Trinity Audio player ready...

شورای نگهبان و سایر تصمیم گیرندگان آشکار و پنهان انتخابات آن طور کە از اخبار و گزارشات برمی آید ظاهرا در پی اعتراض روحانی و طرفداران دولت، بە صورتی کە کنترل اکثریت مجلس دهم توسط محافظە کاران مرتبط با بیت رهبری و پاسداران مدافع استبداد را بە خطر نیاندازد، صلاحیت شمار دیگری از رد صلاحیت شدگان گمنام و کم شناس را تائید کردەاند.

با این وصف تائید صلاحیت این عدە، ‌همانطور کە اشارە شد با وجود این کە یک عقب نشینی تاکتیکی است ولی تاثیر چندانی در نتیجە انتخابات ندارد، چون حق انتخاب مردم را بە شدت محدود کردە.  بفرض این کە عدە زیادی از مردم هم در انتخابات مجلس شرکت کنند کنترل مجلس آیندە همچنان در دست محافظە کاران باقی خواهد ماند.

ترجمان رد صلاحیت افراد مستقل، چهرەهای شاخص اصلاح طلب و بخشی از محافظە کاران متمایل بە همکاری با دولت و کنار نهادن شان از روند انتخابات و تهدیدات مکرر فرماندهان سپاە و رسانە های طرفدارشان و حمایت های آشکار و پنهان خامنەای از اقدامات نامبردە همگی قراینی هستند کە نشان می دهند، جریان موسوم بە “تندرو” نیت کردە بە هر قیمتی کە شدە اکثریت مجلس دهم را نیز مانند مجلس نهم در اختیار خود بگیرد. بنا براین تصور این کە مجلس آتی گویا اگر مردم بطور گستردە در انتخابات شرکت کنند مجلسی متفاوت با مجلس نهم خواهد بود بە نظر نمی رسد درست از کار درآید. این امر عینا در مورد مجلس ارتجاعی خبرگان نیز کما بیش صادق است و رد صلاحیت مجدد نوە خمینی بە اندازە کافی بر آن دلالت دارد. تمرکز اصلاح طلبان و طرفداران دولت روی شرکت در انتخابات درهرحال شرایط  بار دیگر نشان داد کە این راهبرد ولو این کە بتواند عدە زیادی از مردم را بە پای صندوق های رای بکشاند، نمی تواند سبب ساز عقب راندن واقعی بانیان استبداد وصاحبان قدرت و ثروت و خلع قدرت آنان شود. یقینا تمرکز بر لغو نظارت استصوابی می توانست نتایج بهتری در بر داشتە باشد، اما مسئلە این جاست کە خیلی از این جریانات خودشان هم دلشان نمیخواهد کە نظارت از بیخ و بن برچیدە شود.

تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن, ۱۳۹۴ ۱:۳۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

اسرائیل؛ دژ مستحکم منافع ژئوپولیتیکی غرب در خاورمیانه

سیدعلی صالحی: مرگ از نوشتن می‌ترسد‌ / فقط در زبان شعر می‌توان اعتراض کرد

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

وطن و فوتبال

آوای صلح زنی از کوهستان‌های مایا تا افق انسانیت!

سیاست چاره‌جو و ضرورت انتخاب در شرایط بحرانی