سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۴ تیر, ۱۴۰۵ ۰۹:۱۰

پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۰

عزیز محمد رهبر پیشین حزب کمونیست عراق درگذشت

رفیق عزیز محمد از سال ١٩٦٤ تا ١٩٩٣ میلادی رهبر حزب کمونیست عراق بود، و در جریان عمر پربار و لبریز از مبارزە و تلاش بی وقفە خود در سال ١٩٨٦ نشان لنینی 'وسام' را در اتحاد شوروی دریافت کرد. همچنین در سال ٢٠٠٧ از طرف روسیە مدالیای 'ستارە پرتوافکن' آسیا و آفریقا بە او اهدا شد کە بعد از نلسون ماندلا، او دومین نفری بود کە بە کسب این نشان نائل آمد.

Getting your Trinity Audio player ready...

عزیز محمد، مبارز کمونیست امروز تاریخ ۳۱ ماە می زندگی را در خانە خود در شهر اربیل برای همیشە بدرود گفت. این مبارز نامی و خستگی ناپذیر در سال ۱۹۲۴ در روستای بیرکوت در نزدیکی شهر اربیل در اقلیم کردستان عراق بدنیا آمد، و از سال ۱۹۴۸ برای همیشە زندگی خود را وقف مبارزە در حزب کمونیست عراق علیە نابرابری و برای تحقق منافع زحمتکشان در این کشور کرد. او مبارزی پیگیر در راە بدست آوردن حقوق حقە مردم کردستان هم بود. این یار کارگران و زحمتکشان دە سال از عمر جوانی خود را در زندانها سپری کرد.

رفیق عزیز محمد از سال ۱۹۶۴ تا ۱۹۹۳ میلادی رهبر حزب کمونیست عراق بود، و در جریان عمر پربار و لبریز از مبارزە و تلاش بی وقفە خود در سال ۱۹۸۶ نشان لنینی ‘وسام’ را در اتحاد شوروی دریافت کرد. همچنین در سال ۲۰۰۷ از طرف روسیە مدالیای ‘ستارە پرتوافکن’ آسیا و آفریقا بە او اهدا شد کە بعد از نلسون ماندلا، او دومین نفری بود کە بە کسب این نشان نائل آمد.

یاد این مبارز خستگی ناپذیر گرامی باد!

تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد, ۱۳۹۶ ۵:۳۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

امضای تفاهم‌نامه پایان جنگ، توافقات ابتدایی و مذاکرات ۶۰ روزه برای تحقق صلح پایدار

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایط کنونی و در آستانه مذاکرات شصت‌روزه، منافع ملی ایران ایجاب می‌کند که جمهوری اسلامی مذاکرات را با هدف دستیابی به صلحی پایدار، عادی‌سازی روابط با آمریکا و پایان دادن به خصومت ساختاری ادامه دهد و از گرفتار شدن در حاشیه‌ها و تلاش برای راضی کردن مخالفان مذاکرات بپرهیزد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سایه بی‌اعتمادی بر آینده تفاهم با ایران؛ آیا ترامپ این بار متفاوت عمل خواهد کرد؟

منشاءِ و لحظهِ پیدایش کیهان

سیمین، بگو…

در سوگ بیژن برهمندی

تفاهم‌نامه‌ی ایران و آمریکا؛ فرصتی برای بازسازی یا تهدیدی برای استقلال؟ موضعِ چپِ سوسیالیستی چیست؟

آمریکا بناشده بر “ناسیونالیسم خون و خاک”؟