سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ تیر, ۱۴۰۵ ۰۱:۰۸

یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۰۱:۰۸

عشق بازی ترامپ

با حملە مشخص ترامپ بە جهانی شدن و تاکید او بر ناسیونالیسم، و اخیرا ادعای او در خصوص عشق میان او و رهبر کرە شمالی، بوضوح مشاهدە می شود کە رئیس جمهور آمریکا در پی ایجاد بلوک نوینی در دنیاست کە علاوە بر کشورهائی مانند اسرائیل و عربستان، کشورهای جهان سومی دیگری مانند کرە شمالی وجود دارند کە اگر آمریکا موفق شود این گونە کشورها را بخود جلب کند، بعلت ظرفیت بالای بازار و اقتصادشان در جذب سرمایە، می توانند شرایط نوینی را هم از لحاظ اقتصادی و هم از لحاظ سیاسی برای ایالات متحدە رقم بزنند.

Getting your Trinity Audio player ready...

با حملە مشخص ترامپ بە جهانی شدن و تاکید او بر ناسیونالیسم، و اخیرا ادعای او در خصوص عشق میان او و رهبر کرە شمالی، بوضوح مشاهدە می شود کە رئیس جمهور آمریکا در پی ایجاد بلوک نوینی در دنیاست کە علاوە بر کشورهائی مانند اسرائیل و عربستان، کشورهای جهان سومی دیگری مانند کرە شمالی وجود دارند کە اگر آمریکا موفق شود این گونە کشورها را بخود جلب کند، بعلت ظرفیت بالای بازار و اقتصادشان در جذب سرمایە، می توانند شرایط نوینی را هم از لحاظ اقتصادی و هم از لحاظ سیاسی برای ایالات متحدە رقم بزنند. و ایران هم درست در همین لیست سردمداران ناسیونالیست آمریکا قرار گرفتە است.

بازی، هم مضحک، هم تازە و هم خطرناک می نماید. مضحک آنجا کە عشق مطرح می شود، تازە، آنجا کە ادبیات زبانی و فرهنگ نوینی در سیاست (و نە اجبارا بە معنای پیشرفتە) پا می گیرد، و خطرناک چرا کە معلوم نیست ترامپ از چە طریقی می خواهد سیستمهای سیاسی ای را بە هم نزدیک کند کە بسیار متفاوتند. اگرچە می توان حدس زد کە او در رویای دفن دمکراسی لیبرال آمریکا هم هست.

باید اقرار کرد کە جهان بعلت رفتارها و سیاست های غریب ترامپ و تیم او کە بی گمان اتاق های بیشمار فکری، آنان را همراهی و هدایت  می کنند، در آستانە چرخشی قرار گرفتە کە خوانش دقیق آن مشکل است.

ترامپ برای دفن چند جانبە گرائی و رقبای خود چە در غرب و چە در شرق، مستعد عشق بازی با شیطان هم است. کیم جونگ اون، فعلا اولین معشوقە مورد ادعای اوست.

تاریخ انتشار : ۸ مهر, ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چگونه می‌توان درگیری آمریکا و ایران در تنگه هرمز را حل کرد، قبل از اینکه کل تفاهم‌نامه را از بین ببرد؟

تریتا پارسی: هر دو طرف به وضوح در حال آزمایش خطوط قرمز یکدیگر هستند. اگر اختلاف صرفاً در مورد تضمین عبور ایمن کشتی‌های تجاری بود، کشتی‌ها می‌توانستند به سادگی از طریق خط کشتیرانی ایران عبور کنند. مشخصا تهران مانع استفاده هیچ یک از کشتی‌ها از کریدور شمالی نشده است. در عوض، اصرار بر استفاده از کریدور جنوبی بدون اطلاع ایران، به نظر می‌رسد برای به چالش کشیدن ادعای تهران مبنی بر اعمال حاکمیت بر تنگه هرمز طراحی شده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

افسانه «جنگ خوب»

خانه اینجاست، جایی برای رفتن نداریم

چرا آزمایشگاه‌های بزرگ هوش مصنوعی این‌همه فیلسوف استخدام می‌کنند؟

بازتاب شکست در «اجاره‌نشین‌ها»ی داریوش مهرجویی و «سراسر حادثه»ی بهرام صادقی

«درها را بگشایید»، روایت مهوش ثابت از سال‌های زندان

کنگره سراسری حزب چپ آلمان در پوتسدام؛ بازسازی یک حزب، جدال بر سر رادیکالیسم و تلاش برای پاسخ به راست افراطی