سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۱:۵۱

پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۱:۵۱

علیه تشدید فشار به فعالان مدنی و سیاسی!

ما ۴ حزب و سازمان جمهوریخواه، ملی و دموکرات بار دیگر نقض ابتدائی ترین حقوق انسانی در ایران را به‌شدت محکوم می‌کنیم. ما خواهان آزادی فوری بازداشت شدگان، پایان دادن به اذیت و آزار خانواده‌های جانباختگان، تشکیل کمیسیون حقیقت‌یاب در مورد سرکوب اعتراضات مردم، حق دادخواهی خانواده‌ها، لغو احکام زندان نویسندگان و فعالان کارگری و دیگر جنبش‌های مدنی هستیم؛ سازمان‌ها و نهادهای مدافع حقوق بشری را به اعتراض علیه سرکوب و کشتار، بازداشت و شکنجه در زندان‌های جمهوری اسلامی و صدور احکام ظالمانه علیه فعالان مدنی فرامی خوانیم.

برای آزادی خانواده‌های جانباختگان و بازداشت شدگان اعتراضات آبان‌ماه ۹۸،
در محکومیت احکام حبس و زندان برای اعصای کانون نویسندگان ایران،
فعالان جنبش کارگری و تشدید فشار بر زندانیان سیاسی!

جمهوری اسلامی با برقراری حکومت نظامی اعلام نشده در پنجم دی‌‌ماه، تهدید، بازداشت و زندان تلاش کرد که نگذارد خانواده‌های داغدار مراسم چهلم فرزندانشان را بر سر مزار آن‌ها برگزار کنند. نیروهای سرکوب حکومت خانواده‌ی پویا بختیاری را قبل از ۵ دی‌‌ماه به دلیل پافشاری بر انجام مراسم چهلمین روز قتل فرزندشان بر سر مزار به زندان انداختند و با اخلال در اینترنت، ایجاد جو سرکوب و وحشت، از هر گونه تجمعی جلوگیری نمودند و تعدادی از شرکت کنندگان در مراسم سوگواری را بازداشت کردند. جلوه جواهری، فروغ سمیع‌نیا، کاوه مظفری، فراز روشن، احمد زاهدی، هومان تحریری و ماهرخ روستایی از جمله‌ی این بازداشتی‌ها هستند که در مراسم چهلم «نوید بهبودی» از جانباختگان اعتراضات آبان‌ماه مشارکت داشته‌اند.

معترضان به سرکوب اعتراضات مردم و کسانی که با خانواده‌های جانباختگان همدردی کرده‌بودند، همچنان زیر فشار نیروهای سرکوب حکومت قرار دارند. حکومت قبل از پنجم دی‌ماه تلاش کرد تعدادی از مادران از جمله شهناز اکملی را با تهدید مجبور به پس گرفتن امضای خود از فراخوان تجمع بر سر مزار جانباختگان کند. در زندان نیز، نرگس محمدی، نائب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر و زندانی سیاسی که همراه با زنان زندانی دیگر با خانوداه‌های جانباختگان اعلام همبستگی کرده و در تحصن حمایتی از اعتراضات آبان ماه مردم ایران در زندان  شرکت نموده بود، مورد ضرب و شتم قرار گرفته و به زندان زنجان تبعید شد. 

بیدادگاه‌های حکومت ولائی همزمان با این بازداشت‌ها، رضا خندان (مهابادی) و بکتاش آبتین، اعضای کانون نویسندگان ایران را با اتهام‌های «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور» هر یک به ۶ سال حبس، کیوان باژن عضو کانون نویسندگان ایران را به سه سال و نیم حبس و حسن سعیدی عضو سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه را به پنج سال حبس محکوم کردند. مصادیق اتهام‌های اعضای کانون نویسندگان، موضوعاتی چون عضویت در این کانون، انتشار خبرنامه‌ی داخلی آن، آماده کردن کتاب پژوهشی در باره‌ی تاریخ پنجاه ساله‌ی کانون برای انتشار داخلی، بیانیه‌های کانون، حضور بر مزار جانباختگان قتل‌های سیاسی زنجیره‌ای جعفر پوینده و محمد مختاری و شرکت در مراسم سالانه‌ی احمد شاملو است. اتهام حسن سعیدی نیز شرکت در تجمع روز جهانی کارگر است.

هنوز ابعاد بازداشت‌ها و کشتاری که در سرکوب اعتراضات آبان ماه ۹۸ و بعد از آن صورت گرفته‌است روشن نیست. رژیم حاضر به اعلام آمار جانباختگان و بازداشت شدگان نیست. منابع متعددی از ۳۰۴ تا ۱۵۰۰ کشته را اعلام کرده‌اند. هزاران تن در زندان‌ها و زیر شکنجه و آزار و اذیت بازجویان هستند تا به اعترافات دروغ علیه خود تن بدهند. خانواده‌های قربانیان زیر فشار هستند که علیه فرزندان خود و به نفع قاتلان آن‌ها شهادت دهند. رهبران جمهوری اسلامی حاضر به پذیرش مسئولیت جنایت خود در سرکوب و کشتار شهروندان کشور نشده‌اند.

تلاش‌های مذبوحانه‌ی جمهوری اسلامی برای به خاموشی کشاندن جامعه با شکست مواجه شده است. چرا که عامل نارضایتی مردم از آن جمله بیکاری، فقر، فساد و استبداد حکومتی همچنان پابرجا است. کاربرد قهر و کشتار مردم نشانگر قدرت حکومت نیست، بلکه حاکی از ضعف آن است.

ما ۴ حزب و سازمان جمهوریخواه، ملی و دموکرات بار دیگر نقض ابتدایٔی ترین حقوق انسانی در ایران را به‌شدت محکوم می‌کنیم. ما خواهان آزادی فوری بازداشت شدگان، پایان دادن به اذیت و آزار خانواده‌های جانباختگان، تشکیل کمیسیون حقیقت‌یاب در مورد سرکوب اعتراضات مردم، حق دادخواهی خانواده‌ها، لغو احکام زندان نویسندگان و فعالان کارگری و دیگر جنبش‌های مدنی هستیم؛ سازمان‌ها و نهادهای مدافع حقوق بشری را به اعتراض علیه سرکوب و کشتار، بازداشت و شکنجه در زندان‌های جمهوری اسلامی و صدور احکام ظالمانه علیه فعالان مدنی فرامی خوانیم. از هموطنان در خارج از کشور می خواهیم که با ایجاد شبکه های همبستگی با مبارزات مردم ایران، از مبارزه‌‌ی همگانی علیه دیکتاتوری و برای دستیابی به آزادی، دمکراسی و عدالت اجتماعی در ایران پشتیبانی کنند. 

هیئت های سیاسی ـ اجرائی:
اتحاد جمهوریخواهان ایران
حزب چپ ایران (فدائیان خلق)
سازمان های جبهه ملی ایران در خارج از کشور
همبستگی جمهوری خواهان ایران

 

۱۰ دی ۱۳۹۸ – ۳۱ دسامبر ۲۰۱۹

تاریخ انتشار : ۱۰ دی, ۱۳۹۸ ۹:۲۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

رؤیای دموکراسی، واقعیت بحران

صحبتی با افکار عمومی جهان، به‌ویژه مردم آمریکا

چرا فمینیست‌های غربی در برابر جنگ علیه زنان ایران سکوت کرده‌اند

دوگانه‌ «زیرساخت»‌ و «جان انسان» و حافظه تاریخی ما

رکورد تازه نویسندگان زندانی در جهان؛ ایران دوم شد

قضات محترم برای بقای مُلک و ملت صدور شتابزده احکام اعدام را متوقف کنید!