سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۲۱:۵۳

پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۵۳

علیه کشتار دهشتناک مردم در ماهشهر!

ما ضمن حمایت قاطع از مطالبات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی مردمان عرب کشورمان، با بازماندگان قربانیان اخیر این کشتار ابراز همدردی کرده و نسبت به برخورد امنیتی جمهوری اسلامی با دستگیر شدگان، جداً هشدار می‌دهیم. ما از همه نیروهای سیاسی، احزاب و سازمان‌های مخالف جمهوری اسلامی و نهادهای مدافع حقوق بشر دعوت می‌کنیم تا برای افشای سرکوب رژیم و کوتاه کردن دست آن از جنایت بیشتر، هر آنچه را که در توان دارند به کار گیرند. در شناساندن ابعاد این فجایع به افکار عمومی ایران و جهان و برای جلوگیری از انتقام‌کشی جمهوری اسلامی از مردمانی که جز دادخواهی در سر ندارند، دست به مبارزه مشترک بزنیم.

جمهوری اسلامی تا توانست خیزش مردمی آبان ۹۸ را در هر جایی از ایران به گلوله بست. گرچه خیزش همگانی بود و کشتار هم جنبه سراسری یافت؛ در برخی مناطق کشور اما ابعاد وحشتناکی به خود گرفت که از جمله آنها شهریار، ملارد، خوزستان، کرمانشاه، جوانرود و چند شهر کردستان و شیراز بود. در این میان، روز جمعه ۲۴ آبان ماهشهر به معنی واقعی کلمه بدل به قتلگاه شد. حکومت با به کار بردن تجهیزات جنگی دست به کشتار علیه تظاهر کنندگان این شهر زد و بیش از صد کشته در آن شهر بر جای گذاشت. شهر از هلیکوپتر گلوله‌باران شد و صدای شلیک بی‌امان تیربارها با غرش تانک در خیابان‌های آن درآمیخت. شمار زیادی از مردم، از جوان گرفته تا سالمند و کودک آماج گلوله‌ها قرار گرفتند. بخشی از جان به‌دربردگان این «عملیات» وحشیانه، به نیزار پشت میدان شهر پناه بردند اما بلافاصله با محاصره مسلسل به دست‌ها روبرو و به شکل فجیعی قتل عام شدند.

اداره امور سیاسی، نظامی، اداری و اقتصادی این بندر که از بزرگترین شریان‌های اقتصادی و از قطب‌های اصلی صادرات پتروشیمی و نفت در ایران است، به تمامی در دست گروهی از افراد امنیتی غیربومی قرار دارد. کسانی که به اهالی عرب این شهر نگاهی آمیخته به تبعیض‌ و تحقیر دارند و آنها را عامل “بیگانه” و “دشمن” می‌نامند. اینان از پیش چنین توجیه شده‌اند که در این بندر دارای اهمیت کلیدی برای جمهوری اسلامی، هیچ ناآرامی سیاسی ولو در حد اعتراضات اقتصادی آرام هم جایز نیست. دلیل بدل شدن این بندر به حمامی از خون در همان ساعات نخست تظاهرات آرام را باید در همین دستور کشتار صادر شده از پیش و آمادگی از قبل برای آن دید.

ارتکاب این جنایت فجیع علیه مردم ماهشهر در حالی است که اهالی این بندرِ مرکز ثروت، در فقر و ناداری به سر می‌برند و زیر انواع فشارهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی قرار دارند. آنان، هم از بی‌نانی در رنجند و هم از بی‌حقوقی و تحقیرشدگی به خاطر زبان‌شان و لباس بومی‌ای که می‌پوشند. درآمیزی حس تبعیض با تنگناهای معیشتی، منبع چالشگری همزمان آنها برای آزادی و نان است. وقتی در ترکیب مدیریت این بندر حساسِ عمدتاً عرب‌نشین، حتی یک نفر از مردم محلی که کمترین آشنایی با انواع دردهای مردم داشته باشد حضور ندارد، سرکوب در معنای جنگی آن هم نباید چیز شگفتی تلقی شود.

گروه کار ملی – قومی حزب چپ ایران (فدائیان خلق) ضمن محکوم نمودن سرکوب مردم معترض در سراسر ایران، بر مضاعف بودن خطر ادامه سرکوب در شهرهای مختلف کردستان و خوزستان و نیز در شهرهای کرمانشاه و ماهشهر، که رژیم نگاه امنیتی خاص نسبت به آنها دارد، تأکید ویژه می ورزد.

ما ضمن حمایت قاطع از مطالبات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی مردمان عرب کشورمان، با بازماندگان قربانیان اخیر این کشتار ابراز همدردی کرده و نسبت به برخورد امنیتی جمهوری اسلامی با دستگیر شدگان، جداً هشدار می‌دهیم. ما از همه نیروهای سیاسی، احزاب و سازمان‌های مخالف جمهوری اسلامی و نهادهای مدافع حقوق بشر دعوت می‌کنیم تا برای افشای سرکوب رژیم و کوتاه کردن دست آن از جنایت بیشتر، هر آنچه را که در توان دارند به کار گیرند. در شناساندن ابعاد این فجایع به افکار عمومی ایران و جهان و برای جلوگیری از انتقام‌کشی جمهوری اسلامی از مردمانی که جز دادخواهی در سر ندارند، دست به مبارزه مشترک بزنیم. هم‌وطنان عرب و کرد ما، بیش از همه در معرض انتقام حکومتی‌ها قرار دارند.

گروه کار ملی – قومی حزب چپ ایران (فدائیان خلق)

۱۲ آذر ماه ۱۳۹۸ برابر با ۳ دسامبر ۲۰۱۹

تاریخ انتشار : ۱۶ آذر, ۱۳۹۸ ۱:۰۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دربارهٔ ویرانی؛ با هاینریش بل

شهناز قراگزلو: در میانهٔ هر جنگی، چیزی خطرناک‌تر از خودِ انفجارها وجود دارد: عادت‌کردن به ویرانی. بل در این رمان ما را وادار می‌کند مقابل خرابه بایستیم؛ نه برای ستایش ویرانی، بلکه برای فهمیدن آن. زیرا ویرانی فقط دیوار و سقف را فرو نمی‌ریزد؛ حافظهٔ جمعی را می‌خراشد، اعتماد را سست می‌کند، رشته‌های رابطه را از هم می‌گسلد، ذهن را بی‌قرار می‌سازد و انسان را تا مرز بی‌پناهی مطلق پیش می‌برد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حذف نسل جوان؛ سرمایه‌هایی که به دار آویخته می‌شوند

پرونده‌سازی در زندان؛ وریشه مرادی به حبس محکوم شد

گزارش مجموعه اطلاعاتی آمریکا می‌گوید ایران می‌تواند ماه‌ها از محاصره هرمزِ ترامپ جان سالم به در ببرد!

سلام! تو زنده‌ای یا مرده؟

رؤیای دموکراسی، واقعیت بحران

صحبتی با افکار عمومی جهان، به‌ویژه مردم آمریکا