سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۴:۲۹

سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۴:۲۹

غارت آرای مردم

اکنون دیگر آقای خامنهای به نتیجۀ انتخابات رسمیت بخشیده است. این بیدادی آشکار است. در تکمیل این روند غیردموکراتیک جبهۀ ولایت فقیه در سرکوب مردم عزم جزم کرده است. نتیجۀ مقاومت در برابر این بیداد عیان مشخص نیست، اما به نظر میرسد که مردم و به ویژه جوانان آزادۀ ایران نمیخواهند به سادگی به این بیداد تن دهند.

Getting your Trinity Audio player ready...

بدترین هراسها به تحقق پیوسته است و با هدایت و حمایت رهبر، باند اطلاعاتی – نظامی با دست بردن در نتیجۀ آرای مردم احمدینژاد را پیروز انتخابات ریاست جمهوری دهم اعلام کردهاند و قصد دارند او را چهار سال دیگر بر مسند ریاست جمهوری بنشانند.

ابعاد و سازماندهی شرکت مردم در انتخابات و ابعاد و سازماندهی تقلب جبهۀ ولایت فقیه بیسابقه است. سازمان ما و همۀ نیروهای باورمند به موازین حقوق بشر، آزادی و مردمسالاری همواره بر این نکته تاکید کردهاند که این انتخابات و هر انتخاباتی در چارچوب قوانین کنونی جمهوری اسلامی غیردموکراتیک است. در مقابل آقای خامنهای، ولی فقیه و رهبر جمهوری اسلامی ایران به عنوان بالاترین مقام رسمی جمهوری اسلامی همواره بر دموکراتیک بودن انتخابات و انتخابی بودن همۀ مسئولان در جمهوری اسلامی تاکید میکند. اینک آقای خامنهای با اقدام به سازماندهی و پیشبرد این کودتا در برابر رای و ارادۀ آشکار مردم در چارچوب همین انتخابات غیردموکراتیک ایستاده است.

آقای خامنهای و دیگر صاحبمنصبان حکومتی در هفتهها و روزهای گذشته لاینقطع بر سلامت انتخابات تاکید و صیانت از آرای مردم را تضمین کردهاند. اما رویدادهای انتخاباتی روز آدینه ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ و همۀ دلایل و شواهد پیرامون این انتخابات نشاندهندۀ بیپایه بودن این تاکیدات و تصریحات است. تنها کاری که مقامهای رسمی جمهوری اسلامی در روزها و روز گذشته انجام دادند، تامین رای لازم برای تحمیل احمدینژاد به مردمی است که به هر نحو از انحا با اعتماد به محسوب شدن رایشان به پای صندوقهای رای رفتند.

آقایان کروبی و موسوی، دو نامزد اصلاحطلب به مردم اطمینان داده اند از رای آنان صیانت خواهند کرد و مانع از ضایع شدن آن خواهند شد. با استقبال از اطلاعیه های صادره توسط آقایان کروبی و موسوی حاکی از پایداری در برابر این کودتا، انتظار از آنان این است که با ایستادگی بر سر حرف خود، برای تحقق قول و تعهدشان به مردم تا نهایت عمل کنند. از آن جایی که این نامزدها موقعیت اجرایی ندارند، امکان اتکا به امکانات نهادینۀ حکومتی برای پایبندی به این عهد برای آنان وجود ندارد. تنها راه برای وفای به این عهد تکیه بر مردم و نهادهای مدنی رسمی و نیمه رسمی مردمی است.

آقایان موسوی و کروبی! شما از به رسمیت شناختن نتیجۀ غارت رای مردم سر باز زده اید و خود را شریک این دزدی وقیحانه نکرده اید. در صورت عدم حضور فعال شما در صحنه بیم آن میرود که سرکوب فرزندان این مرز و بوم ابعاد گستردهتری یابد. در این کارزار است که تقدم مصالح ملی برای شما بر همۀ اگر و اماهای دیگر مشخص خواهد شد. شما در قبال این ملت سربلند و امیدوار مسئولیت تاریخی دارید.

اکنون دیگر آقای خامنهای به نتیجۀ انتخابات رسمیت بخشیده است. این بیدادی آشکار است. در تکمیل این روند غیردموکراتیک جبهۀ ولایت فقیه در سرکوب مردم عزم جزم کرده است. نتیجۀ مقاومت در برابر این بیداد عیان مشخص نیست، اما به نظر میرسد که مردم و به ویژه جوانان آزادۀ ایران نمیخواهند به سادگی به این بیداد تن دهند. در این شرایط باید ضمن کاربرد شیوههای متضمن مقصود از کاربرد شیوههایی که موجب افزایش احتمال سرکوب خونین شود، پرهیز کرد.

تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد, ۱۳۸۸ ۹:۴۲ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تحلیلی از رابطه انفال، رانت و قدرت در رژیم ولایت فقیه

بدهی ملی ایالات متحده در دوران ترامپ به ۴۰ تریلیون دلار رسید

چلچراغی که خاموش نشد؛ از زاینده‌رود تا خاوران

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

بیانیه حزب دمکراتیک مردم ایران: قانون «مبارزه با نفوذ»، سایه جنگ و سرکوب

فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران برای امضای پتیشن «نه به اعدام؛ آری به حق حیات»