سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۶ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۱:۰۶

سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۶

فراخوان اعتراض به طرح گسترده اخراج پناهجویان از سوئد

به عقیده ما این تعرض به حق انسانی، تنها به این اقدام منتهی نخواهد شد و رشد نژادپرستی و منفعت طلبی این دولتها حق انسانی تمام فراریان از ستم دیکتاتوری حاکم بر ملتها خصوصاً مردم ایران را سلب و دست جنایتکاران را در سرکوب و مجازات معترضین و منتقدین نابرابری باز خواهد گذاشت.

Getting your Trinity Audio player ready...

در حالی که جنگ و نا امنی، تبعیض و نابرابری و خشونتهای ملی، قومی و مذهبی بیشتر کشورهای دیکتاتور زده جهان را فرا گرفته است، برخی از کشورهای اروپایی در چهارچوب سیاست های کلان اتحادیه اروپا تلاش دارند با صرف هزینه های میلیاردی و معاملات اقتصادی بر سر جان پناهنده گان، دست به دیپورت و اخراج کسانی زنند که به بهانه جواب منفی، حق مالکیت انها بر سرنوشت زندگیشان سلب شده است.

علیرغم این که جامعه جهانی و سازمانهای بین المللی به نقض اشکار و رو به رشد حقوق بشر در ایران اعتراض و رسماً اقدام به انتشار گزارشهای تکان دهنده ای از اعدامها و زندانهای داخل ایران و نیز سرکوب سیستماتیک مردم، توسط رژیم جمهوری اسلامی کرده اند، دولت سوئد در نظر دارد طرح بزرگی را برای اخراج پناهجویانی که با استناد به قوانین و بررسیهای ناعادلانه پاسخ منفی گرفته اند، به کشورهای مبدا، خصوصاً چنگال دیکتاتوری حاکم بر ایران اجرا نماید، آن هم در شرایطی که از سرنوشت بسیاری از کسانی که به ایران بازگردانده شده اند، اطلاعی در دست نیست.

به عقیده ما این تعرض به حق انسانی، تنها به این اقدام منتهی نخواهد شد و رشد نژادپرستی و منفعت طلبی این دولتها حق انسانی تمام فراریان از ستم دیکتاتوری حاکم بر ملتها خصوصاً مردم ایران را سلب و دست جنایتکاران را در سرکوب و مجازات معترضین و منتقدین نابرابری باز خواهد گذاشت.

ما امضاء کنندگان این فراخوان در اعتراض به این اقدام ضد حقوق بشری دولت سوئد با همبستگی و خواسته ای واحد که همانا احترام به حق فردی، لغو دیپورت پناهندگان به دامن سرکوبگران و تجدید نظر در اجرای طرح گسترده اخراج پناهندگان به کشورهای ناامن جهان از سوئد است، گردهم می آییم تا صدای اعتراض خود را به گوش جامعه و مسئولین این امر برسانیم.

 

زمان : شنبه ۲ مارس ۲۰۱۳ ساعت ۱۴

مکان : میدان گوستاو آدلف، گوتنبرگ، سوئد

جمعی از افراد، نهادها و سازمانهای مدافع حقوقق پناهندگی

 

امضاها ادامه دارد و پس از تکمیل به مراکز ذیربط ارسال خواهد شد :

behzad_1349@hotmail. com

 

انجمن دوستی و پژوهشی آذربایجان

انجمن رسانه ای پیام

انجمن مهرگان – گوتنبرگ

آسیل کمیته – گروه ایران – گوتنبرگ

بنیاد ادبیات و هنر ایران در گوتنبرگ

رادیو آزاد – گوتنبرگ

رادیو آزادگان

رادیو ایران امروز – گوتنبرگ

رادیو همبستگی با کارگران – گوتنبرگ

سازمان اروپایی پناهندگان ایرانی

سایت دگرگونی

سایت گزارشگران

ستاد همگرایی ملی ایرانیان در سوئد

کانون پناهجویان ایرانی در سوئد

کانون همبستگی با کارگران ایران – گوتنبرگ

کمیته دفاع از آزادی و برابری در ایران – وین

مرکز فرهنگی- اجتماعی اندیشه- گوتنبرگ (سوئد(

وبلاگ اشتراک

وبلاگ خبری گزارشگران

وبلاگ رضا بی شتاب

 

ابراهیم شیری، افسانه زمینی، آمادور نویدی، امیر عمرانی، برهان دیوارگر، بهروز سورن، بهزاد جوادیان، بهنام چنگائی، پروانه قاسمی، پرویز میرمکری، پروین ریاحی، تقی روزبه، احمد بخرد طبع، تورج شریعتمداری، جابر کلیبی، جمشید صفاپور، ح ریاحی، حسن نایب هاشم، حمید شجاع، دکتر آروین راستین، رسول شوکتی، رضا بی شتاب،

سیامک جانبخش، سیروان محمدی، سیمین دبیری، عاطفه اقبال، عباس مظاهری، علی دروازه غاری، علی صدارت، محمد لاسکی، محمود خادمی، مهرداد کریمی، مهرداد مهرپور، ناصر غفرانی فر، حسین مختار زیبائی، ندا نوآور، هلمند اربابی، یوسف زرکار

تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن, ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تکنولوژی در میدان نبرد طبقاتی: از مارکس تا فاشیسم دیجیتال پالانتیر

آینده ناتو و ترکیه

بیانیه نهایی اجلاس اوراسیا اعلام شد  

جنگ ایران و مبارزه راهبردی در ایالات متحده آمریکا

تنهایی در زمانه آشوب

اعتصاب زندانیان قزلحصار در اعتراض به اعدام‌ها وارد دوازدهمین روز شد