سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ فروردین, ۱۴۰۵ ۰۱:۵۷

یکشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۱:۵۷

فرصت طلبی از تصویر زنان مشهورایران

پوستری که سپاه پاسداران برای سوء استفاده از چهره زنان مشهور نصب کرده بود با اعتراض عمومی مواجهه شد و کمتر از ۲۴ ساعت دوام نیاورد و حذف شد. فاطمه معتمدآریا بازیگر مشهور سینمای ایران در اعتراض به این بیلبورد دولتی:«من در کشوری که کودکان خردسال، دختران کوچک و جوانان آزادی‌خواه کشته می‌شوند، زن محسوب نمی‌شوم».«من مادر هستم. مادر مهسا من مادر سارینا هستم. من مادر تمام بچه هایی هستم که در این کشور کشته شده اند. من مادر تمام کشور ایران هستم نه یک زن در سرزمین قاتلان.»

 

پوستری که سپاه پاسداران  برای سوء  استفاده از چهره زنان مشهور نصب کرده بود با اعتراض عمومی مواجهه شد و کمتر از ۲۴ ساعت دوام نیاورد و حذف شد. فاطمه معتمدآریا بازیگر مشهور سینمای ایران در اعتراض به این بیلبورد دولتیمن در کشوری که کودکان خردسال، دختران کوچک و جوانان آزادی‌خواه کشته می‌شوند، زن محسوب نمی‌شوم».«من مادر هستم. مادر مهسا من مادر سارینا هستم. من مادر تمام بچه هایی هستم که در این کشور کشته شده اند. من مادر تمام کشور ایران هستم نه یک زن در سرزمین قاتلان

پوستری که ۵۰ زن با حجاب را نشان می‌داد در یکی از میدان‌های مرکزی تهران نصب شد.اما پس از مدت کوتاهی،  مجبور شدند آن را حذف کنند. کاری که با مشورت زنان انجام نگرفته بود و با مخالفت شدید و حتی خشمگینانه آن ها مواجه شد.	مقامات ایرانی ظاهراً می خواستند سیگنالی علیه اعتراضات در کشور ارسال کنند و نقش مبارزه خیابانی آن ها را کم رنگ جلوه دهند, که با شکست مواجه شدند. به گزارش «گاردین»: مقامات مجبور شده‌اند پوستری را که چند زن مشهور را با حجاب نشان می داد از یکی از میدان‌های مرکزی تهران حذف کنند.
چندین نفر از کسانی که در این تصویر دیده می شوند یا اعضای خانواده آنها به سوء استفاده از عکس های آن ها اعتراض کرده بودند. آنها نمی خواستند به عنوان حامیان رژیم معرفی شوند.این پوستر, مونتاژی از چهره حدود ۵۰ زن ایرانی با حجاب را با شعار «زنان کشورم» نشان می داد در عرض۲۴ ساعت آن را پایین آوردند و بیلبوردی با همان عبارت اما بدون عکس, توسط سپاه پاسداران جایگزین آن شد. فاطمه معتمدآریا بازیگر مشهور و برنده چندین جایزه هنری, اولین نفری بود که اعتراض کرد. او با انتشار ویدئویی که او را بدون حجاب نشان می دهد می‌گوید: «من در کشوری که کودکان خردسال، دختران کوچک و جوانان آزادی‌خواه کشته می‌شوند، زن محسوب نمی‌شوم». این بازیگر در ویدئوی خود به یاد مهسا امینی که کشته شدنش در بازداشت پلیس اعتراضات سراسر کشور را برانگیخت و سارینا اسماعیل زاده، نوجوان ۱۶ ساله ای که به گفته عفو بین الملل توسط نیروهای امنیتی در جریان تظاهرات کشته شد، یاد کرد: «من مادر هستم. مادر مهسا من مادر سارینا هستم. من مادر تمام بچه هایی هستم که در این کشور کشته شده اند. من مادر تمام کشور ایران هستم نه یک زن در سرزمین قاتلان مدت کوتاهی پس از انتشار این ویدئو، مرضیه برومند کارگردان سینما و پروانه کاظمی کوهنورد نیزاستفاده از تصاویر خود در بیلبورد را محکوم کردند. مرضیه برومند در اینستاگرام خود نوشت: «آقایان عکس من را از دیواری که زیر آن به کودکان و جوانان ظلم می کنید بردارید. من هرگزاجازه نمی دهم هیچ گروهی در داخل و خارج از کشور از هویت فرهنگی من به نفع خود استفاده کنند پروانه کاظمی کوهنورد مشهور که چندی پیش به قله اورست صعود کرده است نیز در اینستاگرام خود نوشت: «از دیدن عکس من در این پوستر خیلی عصبانی هستم. شرم آور است که از نام و تصویر ما زنها فقط برای سوء استفاده, استفاده می شود پسر هما روستا بازیگر فقید نیز با اعتراض به استفاده «شرم آور» از عکس مادرش خواستار حذف آن شد. شنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۱-۱۵ اکتبر ۲۰۲۲
منبع: مجله آلمانی"Spiegel"

 

 

تاریخ انتشار : ۲۳ مهر, ۱۴۰۱ ۱:۳۰ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

نوروز در سایهٔ رنج، در پرتوِ امید

بیانیه هیئت سیاسی اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در روزگاری که دل‌ها سنگین و نگران است، نوروز یادآور همین امید است؛ یادآور نوزایی، همدلی و ایستادگی، و اینکه زندگی، حتی در دل رنج، راه خود را ادامه می‌دهد. باشد که سال نو، پایان رنج و خشونت را نزدیک‌تر کند؛ جان مردم بی‌دفاع در امان بماند و صلح و آرامش بار دیگر به زندگی‌ها بازگردد. امید آن‌که خرد و تدبیر بر تصمیم‌ها چیره شود، افقی روشن‌تر پیش روی این سرزمین گشوده گردد و ایران از این دوران دشوار با سربلندی عبور کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

توقف بمباران و آتش بس فوری، ضرورتی ملی است

ابعاد ویرانی جنگ پس از حدود سه هفته گسترده تر می شود، تنها کسانی می توانند طرفدار ادامه ی این جنگ باشند که نمی دانند نابودی زیرساختهای کشور، از جمله زیرساختهای نظامی و انرژی، چه سرنوشتی برای اقتصاد و معیشت مردم، به طور خاص کارگران و زحمتکشان به همراه دارد. زیر ساختهایی که در طول سالها ساخته شده، سالها طول می کشد تا بازسازی شود. همچنین ادامه ی جنگ با تهدید فروپاشی و امنیت ملی و نامعلوم بودن خروجی آن همراه است.  

مطالعه »

یک جنایت جنگی ظالمانه بر طبق قوانین ناظر بر دریاها!

گودرز اقتداری: دانیل لامبرت یک دیپلمات سابق در سازمان ملل در این مورد چنین نوشته است: ” فرماندهان زیردریایی‌های نازی اغلب قایق‌های نجات، آب، غذا و مسیرهای ناوبری برای فرود آمدن به بازماندگان کشتی‌هایی که به آنها برخورد می‌کردند، می‌دادند. ایالات متحده بدون هیچ هشداری، امروز بیش از ۱۵۰ ملوان را کشت و سپس با سرعت فرار کرد. به معنای واقعی کلمه بدتر از نازی‌ها و یک جنایت جنگی ظالمانه.”

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

یادداشت‌هایی از تهرانِ زیر انفجار

جبهه اصلاحات ایران: با بکارگیرى همزمان میدان و دیپلماسى، دفاع کنونى را به جنگى میهنى در پرتو شعار اول ایران تبدیل کنیم!

زمان نامشخص پایان جنگ شاغلان بازار کار را نگران کرده است؛ اضطراب بیکاری

بیکاری ۸۰ تا ۹۰ درصدی کارگران ساختمانی/ دولت فکری به حال سفره های کارگران کند

چرا تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران جنگی آخرالزمانی است!

رضا پهلوی – هم‌پیمان فاشیست‌ها، مدافع حملۀ نظامی به ایران