پوستری که سپاه پاسداران برای سوء استفاده از چهره زنان مشهور نصب کرده بود با اعتراض عمومی مواجهه شد و کمتر از ۲۴ ساعت دوام نیاورد و حذف شد. فاطمه معتمدآریا بازیگر مشهور سینمای ایران در اعتراض به این بیلبورد دولتی:«من در کشوری که کودکان خردسال، دختران کوچک و جوانان آزادیخواه کشته میشوند، زن محسوب نمیشوم».«من مادر هستم. مادر مهسا من مادر سارینا هستم. من مادر تمام بچه هایی هستم که در این کشور کشته شده اند. من مادر تمام کشور ایران هستم نه یک زن در سرزمین قاتلان.»
پوستری که ۵۰ زن با حجاب را نشان میداد در یکی از میدانهای مرکزی تهران نصب شد.اما پس از مدت کوتاهی، مجبور شدند آن را حذف کنند. کاری که با مشورت زنان انجام نگرفته بود و با مخالفت شدید و حتی خشمگینانه آن ها مواجه شد. مقامات ایرانی ظاهراً می خواستند سیگنالی علیه اعتراضات در کشور ارسال کنند و نقش مبارزه خیابانی آن ها را کم رنگ جلوه دهند, که با شکست مواجه شدند. به گزارش «گاردین»: مقامات مجبور شدهاند پوستری را که چند زن مشهور را با حجاب نشان می داد از یکی از میدانهای مرکزی تهران حذف کنند.
چندین نفر از کسانی که در این تصویر دیده می شوند یا اعضای خانواده آنها به سوء استفاده از عکس های آن ها اعتراض کرده بودند. آنها نمی خواستند به عنوان حامیان رژیم معرفی شوند.این پوستر, مونتاژی از چهره حدود ۵۰ زن ایرانی با حجاب را با شعار «زنان کشورم» نشان می داد در عرض۲۴ ساعت آن را پایین آوردند و بیلبوردی با همان عبارت اما بدون عکس, توسط سپاه پاسداران جایگزین آن شد. فاطمه معتمدآریا بازیگر مشهور و برنده چندین جایزه هنری, اولین نفری بود که اعتراض کرد. او با انتشار ویدئویی که او را بدون حجاب نشان می دهد میگوید: «من در کشوری که کودکان خردسال، دختران کوچک و جوانان آزادیخواه کشته میشوند، زن محسوب نمیشوم». این بازیگر در ویدئوی خود به یاد مهسا امینی که کشته شدنش در بازداشت پلیس اعتراضات سراسر کشور را برانگیخت و سارینا اسماعیل زاده، نوجوان ۱۶ ساله ای که به گفته عفو بین الملل توسط نیروهای امنیتی در جریان تظاهرات کشته شد، یاد کرد: «من مادر هستم. مادر مهسا من مادر سارینا هستم. من مادر تمام بچه هایی هستم که در این کشور کشته شده اند. من مادر تمام کشور ایران هستم نه یک زن در سرزمین قاتلان.» مدت کوتاهی پس از انتشار این ویدئو، مرضیه برومند کارگردان سینما و پروانه کاظمی کوهنورد نیزاستفاده از تصاویر خود در بیلبورد را محکوم کردند. مرضیه برومند در اینستاگرام خود نوشت: «آقایان عکس من را از دیواری که زیر آن به کودکان و جوانان ظلم می کنید بردارید. من هرگزاجازه نمی دهم هیچ گروهی در داخل و خارج از کشور از هویت فرهنگی من به نفع خود استفاده کنند.» پروانه کاظمی کوهنورد مشهور که چندی پیش به قله اورست صعود کرده است نیز در اینستاگرام خود نوشت: «از دیدن عکس من در این پوستر خیلی عصبانی هستم. شرم آور است که از نام و تصویر ما زنها فقط برای سوء استفاده, استفاده می شود.» پسر هما روستا بازیگر فقید نیز با اعتراض به استفاده «شرم آور» از عکس مادرش خواستار حذف آن شد. شنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۱-۱۵ اکتبر ۲۰۲۲
منبع: مجله آلمانی"Spiegel"