سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۶ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۵:۵۸

جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۵:۵۸

فقط یک اتحادیه قوی می تواند جلوی این روند را بگیرد

مدیریت شرکت بیوترونیک در برلین می خواهد ۲۰۰ نفر از کارکنان را از کار اخراج کند. تا زمانی که مدیریت مطمئن می باشد که نیروی کار در دفاع از خواسته های خود، به اندازه کافی منسجم نیست و قادر به دفاع از خود نمی باشد، نه تنها این ۲۰۰ شغل را کاهش می دهد, بلکه تلاش خواهد کرد تا این روند را در سایر مناطق تولیدی نیز به مرحله اجرا بگذارد. فقط یک اتحادیه قوی می تواند جلوی این روند را بگیرد.

Getting your Trinity Audio player ready...

مدیریت شرکت بیوترونیک در برلین می خواهد واحدهای تولیدی بعدی را از برلین بیرون بکشد، و آنها را به آسیا منتقل کند. حدود ۲۰۰ کارمند از منطقه تولید الکترودهای به اصطلاح تاچی باید شرکت را ترک کنند، یعنی کارکنانی از بخش تولید و واحد های مرتبط با تولید و توسعه. اخراج کارگران باید متوقف شود: ما فقط با اتحاد و هم پشتی و حمایت دسته جمعی از قرا دادهای اتحادیه کارگری فلزکار، می توانیم با موقعیتی محکم و قوی به اهداف خود برسیم. 

اکنون هدف مدیریت شرکت، ضربه به نیروی جمعی کارکنان است. وقتی آن ها موفق به، جا به جایی ها شدند و اخراج کارکنان تحت حمایت اتحادیه کارگری فلزکار را عملی نمودند که عمدتاً نیز از کارکنانی با قرار داد های محدود می باشند، در آنصورت، امکان حمایت از نیروی کار اصلی از بین رفته است. یعنی آن ها با اخراج ۲۰۰ نفر از کارکنان، توانسته اند به اهداف خود برسند. 

جان اتو، نماینده مجاز و مدیر عامل اتحادیه کارگری فلزکار “IG Metall” می گوید: «این حرف پوچی است. کل صنعت در مورد بستن زنجیره های تامین و بازگرداندن مناطق تولید صحبت می کند. اما مدیریت شرکت تولیدی  بیوترونیک”Biotronik” دقیقاً برعکس عمل می‌کند و یک عنصر اصلی از شرکت مانند الکترودهای تاچی را با ریسک بالا می خواهد به آسیا منتقل نماید، تا شاید در آینده‌ای دور، کمی سود بیشتری داشته باشد.”

پوچ است یا نه، اما بسیار خطرناک است: تا زمانی که مدیریت مطمئن می باشد که نیروی کار در دفاع از خواسته های خود، به اندازه کافی منسجم  نیست و قادر به دفاع از خود نمی باشد، نه تنها این ۲۰۰ شغل را کاهش می دهد، بلکه تلاش خواهد کرد تا این روند را در سایر مناطق تولیدی نیز به مرحله اجرا بگذارد.فقط یک اتحادیه قوی میتواند جلوی این روند را بگیرد. 

بنابراین واضح است: “نیروی کار اکنون به یک شریک و حامی قوی نیاز دارد، ما به عنوان اتحادیه کارگری فلزکار،  شریک قوی شما هستیم. در چند ماه گذشته، ما در مناقشات دایملر و زیمنس نشان دادیم که می‌توانیم دستاوردهای زیادی برای نیروی کار در برلین به دست آوریم. برای مثال با حضور سیاستمداران و مشاوران تجاری خوب. با ابزارهای خود می توانیم جلوی کاهش تولید شرکت بیوترونیک در برلین را بگیریم، من از این مطمئن هستم.”

همچنین واضح است: تنها در صورتی که اتحادیه کارگری فلزکار در برلین، قوی باشد و اکثریت نیروی کارشرکت بیوترونیک در اتحادیه کارگری فلزکار،سازماندهی و متحد شده باشند،اتحادیه وظیفه دارد آینده کارمندان را تضمین نماید: “بنابر این ما می توانیم به عنوان اتحادیه، نتیجه گیری کنیم که به عنوان نماینده اتحادیه در برلین در آینده مجاز است که قرارداد جمعی آینده با مدیریت شرکت را به عنوان مثال: محل استخدام را در برلین قید نماییم. بنابراین، اگر می‌خواهید در آماده‌سازی تولیدات شرکت بیوترونیک برای آینده در برلین شرکت نمایید، در اینجا و همین امروز، به اتحادیه کارگری فلزکاردر برلین “IG Metall” بپیوندید.

 شرکت بیوترونیک مستقر در منطقه Neukölln برلین، حدود ۶ هزار همکار در سراسر جهان در استخدام خود دارد، که حدود ۳ هزار نفر از آنها در برلین هستند. مدیریت این شرکت در برابر رقابت های رو به فزاینده ای صحبت می کند که عمدتا در کشور های آسیا با آن روبرو است. در سال ۲۰۱۶، این شرکت ظرفیت های تولید خود را در سنگاپور ایجاد کرد. هزینه دستمزد در آنجا به میزان قابل توجهی کمتر خواهد بود. نماینده اتحادیه فلزکار در برلین می گوید: ظاهراً این شرکت می خواهد مشاغل خود را از آلمان به کشور های آسیایی منتقل نماید، این کاهش تولید، زنگ خطری برای ما است و ادامه داد که از مدیریت انتظار اطلاعات دقیق تری دارد تا کارمندان مجبور به حدس و گمان نباشند و تا بتوانند به طور واقع بینانه ای، وضعیت آینده خود را ارزیابی کنند. ناآرامی در شرکت  بیوترونیک چیز جدیدی نیست. سال گذشته مدیریت بخش خدمات نیز، ۴۰۰ کارمند خود را اخراج کرد، البته اتحادیه توانست در یک چانه زنی جمعی،از منافع کارکنان دفاع نماید. 

زیر نویس:

تکنولوژی پیشرفته از برلین: شرکت آلمانی بیوترونیک” Biotronik”، به عنوان یک تولید کننده فناوری پزشکی با کیفیت بالا، برای افراد مبتلا به بیماری های قلب و عروق و همچنین به عنوان یک عامل مهم اقتصادی نقش ایفا می کند. نرخ رشد دو رقمی این شرکت در سال های اخیر، نشان دهنده موفقیت آن می باشد.

یکشنبه ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۰- ۱۴ نوامبر ۲۰۲۱

 

 

تاریخ انتشار : ۲۳ آبان, ۱۴۰۰ ۸:۵۰ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

درهای گلزار خاوران همچنان بر روی خانواده های زندانیان سیاسی اعدام‌شده در دهه ۶۰ بسته است

ماریا مونته‌سوری؛ زنی که آموزش را راهی برای ساختن صلح می‌دانست

از حملات غنی‌نژاد تا بحران گفت‌وگو: جنسیت و خشونت زبانی در میان روشنفکران

انحلال و ادغام رسمی رژوا در ساختار دولت سوریه، واقعه‌ای تلخ یا گامی به جلو،‌ آنگونه که مظلوم عبدی ادعا می کند؟!

گسترش کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۰ زندان مختلف در هفته صد و سی و چهارم با پیوستن زندان گچساران

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد