سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۶ مرداد, ۱۴۰۵ ۲۲:۵۰

دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۰

قوت گرفتن خطر اعدام چهار زندانی اهل سنت رجایی شهر

خطر اجرای حکم اعدام چهار زندانی عقیدتی اهل سنت در زندان رجایی شهر کرج، قوت گرفته است و نگرانی سازمان‌ها و نهادهای مدافع حوق بشر را به دنبال داشته است.

Getting your Trinity Audio player ready...

 

حکم اعدام جمشید و جهانگیر دهقانی، حامد احمدی و کمال ملایی قطعی شده است و احتمال اجرای هر لحظه حکم اعدام این چهار زندانی عقیدتی اهل سنت کُرد قوت گرفته و باعث افزایش نگرانی سازمان‌ها و نهادهای مدافع حقوق بشر را در پی داشته است.

گفته می‌شود پرونده این چهار زندانی اهل سنت کُرد، به شعبه یک اجرای احکام شهید مقدسی اوین فرستاده شده است.

جمشید و جهانگیر دهقانی، حامد احمدی و کمال ملایی از روز ۱۳ آبان‌ماه تا روز شنبه ۲۸ دی‌ماه به مدت ۷۵ روز در اعتراض به حکم اعدام خود و همچنین عدم رعایت اصل تفکیک جرایم دست به اعتصاب غذا زده و خواستار محاکمه مجدد، با حضور وکیل مدافع خودشان در دادگاهی علنی شده بودند.

با توجه به قول مساعد مسوولان امنیتی در خصوص محاکمه مجدد که منجر به شکستن اعتصاب غذای آنان شده بود، تاکنون هیچ‌کدام از وعده‌های مسوولان عملی نشده و حکم صادره به قوت خود باقی است.

گفتنی است این چهار زندانی عقیدتی اهل سنت کُرد جزو افراد متهم به دست داشتن در ترور محمد شیخ‌الاسلام، نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری هستند که در شهریورماه ۱۳۸۸ به ضرب گلوله به قتل رسید.

این چهار زندانی محکوم به اعدام، اتهام ترورهای نسبت داده شده به خود را بارها رد کرده و گفته‌اند که ترورها در شهریورماه ۱۳۸۸ روی داده، یعنی در زمانی که آنها در بازداشت نیروهای امنیتی اداره اطلاعات بوده‌اند. آنها می‌گویند جمشید و جهانگیر دهقانی در ۲۷ خردادماه ۱۳۸۸ بازداشت شده‌اند، کمال ملایی در ۲۳ تیرماه ۱۳۸۸ بازداشت شد و حامد احمدی نیز در ۸ مردادماه ۱۳۸۸ بازداشت شده است. آنها تاکید می‌کنند “زمانی که ترور‌ها انجام شده ما در اداره اطلاعات بازداشت بوده‌ایم؛ چطور زمانی که ما در بازداشت اداره اطلاعات بودیم می‌توانستیم ترور‌ها را انجام بدهیم.”

تاریخ انتشار : ۲۹ فروردین, ۱۳۹۳ ۹:۴۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

نگاهی به اثر گذاری جنبش چپ

وام از پول خودمان؟ دستتان را از جیب کارگران و بازنشستگان بیرون بیاورید!

چه باید کرد؟

در جستجوی امید در روزهای تیره ناامیدی

محاصره دریایی ایران و قحطی و گرسنگی دادن به ۹۰ میلیون ایرانی با هر هدفی که باشد توسط آمریکا جنایت جنگی است

جنگ اقتصادی دشمن کافی نیست؟