سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۰ تیر, ۱۴۰۵ ۱۱:۵۹

چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۹

مجله آلمانی اشپیگل از سرنوشت و ضرب و شتم پروین آ. پناهجوی ایرانی خبر داد

روزنامه اشپیگل روز چهارشنبه از سرنوشت پروین آ. پناهجوی ایرانی خبر داد که مقامات مرزی یونان را متهم به دستگیری، ضرب و شتم و اخراج غیرقانونی او به ترکیه کرده است. سال‌هاست که گزارش‌های مشابهی منتشر شده است، اما پروین الف می‌تواند با داده‌های خود و فیلم‌هایش که با تلفن همراه از موقعیت و مکان تهیه نموده، از ادعاهای خود پشتیبانی و دفاع نماید. سیاستمداران دولت ائتلافی آلمان، از وحشیگری مرزبانان یونان به شدت انتقاد می کنند.

Getting your Trinity Audio player ready...

سیاستمداران دولت ائتلافی آلمان، از وحشیگری مرزبانان یونان به شدت انتقاد می کنند: “این اعمال،از مصادیق جنایت علیه بشریت هستند”. حزب سوسیال دموکرات و سبز های آلمان، اظهار نگرانی کرده اند و نسبت به اتهامات شکنجه توسط مرزبانان یونانی علیه یک پناهجوی ایرانی واکنش شدید نشان می دهند. دولت یونان نیز قطعنا با مشکلات قانونی مواجه خواهد شد.خشم در پایتخت اتحادیه اروپا بروکسل و برلین نسبت به این واقعه  بسیار بزرگ است: پس از اتهامات شکنجه توسط  مرزبانان یونانی،علیه پناهجوی ایرانی، سیاستمداران دولت ائتلافی آلمان،نسبت به خشونت در مرزهای خارجی اروپا اعتراض کردند. اریک مارکوارت، عضو پارلمان اروپا گفت:” خشونت و ضرب و شتم پناهجویان، هیچ  ربطی به حفاظت از مرزها ندارد، این گونه اعمال، از مصادیق جنایت علیه بشریت است. دولت فدرال آلمان باید نشان دهد که برخلاف کمیسیون اتحادیه اروپا، نگاه دیگری ندارد.”

حزب سوسیال دموکرات آلمان SPD نیز اعلام کرد که چنین شرایطی قابل تحمل نیست. لارس کاستلوچی، سخنگوی سیاست مهاجرت سوسیال دموکرات ها می گوید: “وضعیت در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا، غیر قانونی و شرم آور است. او می خواهد به منظور کنترل مرزبانان، “نظارت بر حقوق اساسی” در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا، قابل مقایسه با ماموریت های ناظران  سازمان امنیت و همکاری اروپا باشد.سازمان جوانان حزب سوسیال دموکرات آلمان “Jusos” نیز، خواستار آن شدند که دولت یونان نسبت به همه آن هایی که در این واقعه شرکت داشتند، واکنش نشان داده و محکوم نماید.

ابتدا زندانی شد، سپس به طور غیرقانونی تبعید شد

روزنامه اشپیگل روز چهارشنبه از سرنوشت پروین آ. پناهجوی ایرانی خبر داد که مقامات مرزی یونان را متهم به دستگیری، ضرب و شتم و اخراج غیرقانونی او به ترکیه کرده است. سال‌هاست که گزارش‌های مشابهی منتشر شده است، اما پروین الف می‌تواند با داده‌های خود، و فیلم‌هایش که با تلفن همراه از موقعیت و مکان تهیه نموده، از ادعاهای خود پشتیبانی و دفاع نماید.

 اتهامات شکنجه علیه مرزبانان یونانی، در موارد زیادی در نشریات اروپایی انتشار یافته است. تصاویری به دست آمده است که پناهجویان تحت چه شرایطی در ایستگاه پلیس نئو شیمونیو در مرز با ترکیه بازداشت می شوند. به گفته یکی از پناهجویان، در آنجا توسط مأموران با قمه مورد ضرب و شتم قرار گرفته و به صندلی دستبند زده شده است. 

دولت یونان اکنون با مشکل حقوقی تهدید می شود: پروین الف پناهجوی ایرانی،شکایتی را به کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد ارائه کرده است. او به ماده ۷ پیمان مدنی سازمان ملل استناد می کند که شکنجه و رفتار غیرانسانی را از جمله موارد دیگر ممنوع می کند. حنا حکیکی، وکیل دادگاه حقوق بشر اروپا می‌گوید:”خشونتی که پروین الف پناهجوی ایرانی تجربه کرده است، به وضوح در این دسته قرار می‌گیرد”.

جمعه ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۰- ۴ فوریه ۲۰۲۲

منبع: مجله آلمانی”Spiegel “

 

بخش : زنان
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن, ۱۴۰۰ ۱۰:۵۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

پنجاه سال پس از حماسه هشتم تیر؛ ادای احترام به حمید اشرف و جان‌باختگان فدایی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): امروز که جامعهٔ ایران همچنان با چالش‌های بزرگ در عرصهٔ آزادی‌های سیاسی، عدالت اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعهٔ دموکراتیک روبه‌رو است، پاسداشت یاد جان‌باختگان فداییان خلق یادآور مسئولیت ما در ادامهٔ راه مبارزه برای تحقق آرمان‌هایی است که آنان برای آن زیستند و جان باختند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
نیروهای مسلح ایران

آیا اسرائیل به تنهایی به جنگ با ایران ادامه خواهد داد؟

دمیتری مینین (Dmitry MININ)، نویسنده، کارشناس بنیاد فرهنگ راهبردی: کابینه نتانیاهو نارضایتی خود را از آنچه به باورش رفتار «خیانت‌آمیز» واشنگتن در قبال آشتی با ایران است، پنهان نمی‌کند. از دید اسرائیل، این کشور عملاً در برابر ایرانی که همچنان از نظر نظامی یک قدرت توانمند به شمار می‌رود، تنها مانده است. عبارت «تسلیم فاجعه‌بار» حتی توصیفی نسبتاً ملایم برای «یادداشت تفاهم» امضاشده میان آمریکا و ایران و نیز آغاز گفتگوها در سوئیس دربارۀ «نقشۀ راه» دستیابی به آشتی نهایی میان دو کشور تلقی می‌شود. برای نمونه، نیم‌رود نوویک، مشاور ارشد پیشین شیمون پرز، رهبر سابق اسرائیل، معتقد است بسیاری از اسرائیلی‌هایی که زمانی از ترامپ حمایت می‌کردند، اکنون بر این باورند که او «ما را زیر قطار انداخت».

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

آیا اسرائیل به تنهایی به جنگ با ایران ادامه خواهد داد؟

نرمالیزه کردن صلح در دنیای نرمالیزه‌شدۀ جنگ و خشونت

پایه های لرزان امپراطوری – بخش دوم

اسرائیل ؛ هدفمند، کودکان فلسطینیی را می‌کشد

اطلاعیه کانون نویسندگان ایران: محسن حسام درگذشت

بیانیه تحلیلی مجامع اسلامی ایرانیان در باره “پیروزی ملت ایران” و امضای تفاهم نامه با آمریکا و ضرورت بازگشت حاکمیت مردم