سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۵ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۲:۳۱

پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۲:۳۱

محمد جراحی را آزاد کنید!

اگر به مسئولین زندان فشار وارد نشود، معلوم نیست که مداوای او انجام شود و اگر انجام شود با چقدر تاخیر ممکن خواهد بود. اگر به حمایت های عملی از محمد جراحی اقدام نشود سهل انگاری های مسئولین زندان و قوه قضائیه باعث وخیم تر شدن بیماری و واردشدن خسارت های جانی جبران ناپذیر به سلامتی محمد جراحی خواهد شد.

Getting your Trinity Audio player ready...

روز یکشنبه ۹/۷/۱۳۹۱ محمدجراحی را از زندان برای سی تی اسن ناحیه گردن و گلو به بیمارستان بیرون از زندان اعزام کردند. پس از انجام سی تی اسکن مجددا” به زندان مرکزی تبریز برگرداندند. بیش از سه ماه است بیماری او شدت یافته و در ناحیه گردن، گلو و تار های صوتی دچار تورم بسیار شدیدی شده است.

علی رغم تلاش های زیاد او و دوستانش در زندان معاینه و سی تی اسکن لازم سه ماه به طول انجامیده است. اگر به مسئولین زندان فشار وارد نشود، معلوم نیست که مداوای او انجام شود و اگر انجام شود با چقدر تاخیر ممکن خواهد بود. اگر به حمایت های عملی از محمد جراحی اقدام نشود سهل انگاری های مسئولین زندان و قوه قضائیه باعث وخیم تر شدن بیماری و واردشدن خسارت های جانی جبران ناپذیر به سلامتی محمد جراحی خواهد شد.

جمهوری اسلامی علی رغم اینکه درنگهداری زندانیان مانند بقیه عرصه های حکومتی خود دچار تزلزل و فشار است و هر روز نا توانتر از قبل می گردد، هر روز در گوشه ای افتضاحی به بار می آورد ، هر روز در جای از اقتدار ضد کارگریش شکافی دیده می شود. اما به دلیل عدم سازمان یافتگی و پراکندگی طبقه کارگر و سازمانها و احزاب مبارز همچنان با استفاده از ثروت هنگفت خلقهای ایران و غارت سرمایه های عمومی، با وصله و پبنه کرد خود به زور هزینه های سر سام آور ، پایه های متزلزل خود را تقویت کند.

در شرایط موجود اگر بتوانیم همکاری هایی در نقاط مشترک ایجاد و آنرا گسترش دهیم، با کمترین هزینه و در مدت زمان کوتاهی میتوانیم نه تنها زندانیان سیاسی را آزاد کنیم بلکه در بسیاری از عرصه های مبارزه جمهوری اسلامی را وادار به عقب نشینی کنیم.

در حالیکه به دلیل ضعف و پراکندگی ما محمد جراحی نیز مانند بسیاری از کارگران بی گناه دستگیر ، محاکمه و زندانی شده است و او را به پنج سال زندان محکوم کرده اند و ببیش از یک سال است کە در زندان بسر می برد. ما ضمن اعتراض شدید به زندانی کردن کارگران وبخصوص محمد جراحی خواهان مداوای سریع و آزادی فوری و بی قید و شرط او وتمامی زندانیان سیاسی هستیم .

اما این خواسته نمی تواند جامه عمل بپوشد مگر اینکه تمامی نهاد های کارگری و مدنی و حقوق بشر، احزاب و سازمانهای مبارز، متحدانه و یک صدا دست به اعتراضات و حمایت همه جانبه بزنند

به امید روزی که در هیچ جای از دنیا زندان و زندانی وجود نداشته باشد.

پیش بسوی اتحاد بیشتر، برای فشار بیشتر!!

پیش بسوی اعتراضات گسترده و متحدانه با شعار :

کارگر زندانی ، زندانی سیاسی آزاد باید گردد.

کمیته حمایت از شاهرخ زمانی

۱۰/۷/۱۳۹۱

www.chzamani.blogspot.com

تاریخ انتشار : ۱۱ مهر, ۱۳۹۱ ۰:۰۵ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

انحلال و ادغام رسمی رژوا در ساختار دولت سوریه، واقعه‌ای تلخ یا گامی به جلو،‌ آنگونه که مظلوم عبدی ادعا می کند؟!

گسترش کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۰ زندان مختلف در هفته صد و سی و چهارم با پیوستن زندان گچساران

روبرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان، به اتهام فساد دستگیر شد

سیاستمدار راست افراطی زوی سوکوت بنای یادبود فلسطینیان را تخریب کرد

خاورمیانه در نظم نوین: رقابت اقتصادی، نظامی و نرم جمهوری اسلامی، ترکیه و عربستان

سیلیکون ولی، جنگ را به عنوان یک بازار رشد می‌بیند