سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۱:۵۸

دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۱:۵۸

مردم اصفهان را تنها نگذاریم!

به اعتقاد ما حل این مشکل، پیش از هر اقدامی، نیازمند اعتماد حکومت به مردم و مشارکت دادن آنان برای حل آن است. مشکل کشاورزان اصفهان و دیگر ذی نفعان حوزه آبریز زاینده رود، همانند مشکلات کم آبی و بحران آب در دیگر نقاط کشور، راه حل کوتاه مدت ندارد، اما هر راه حلی بدون تردید با مشارکت کشاورزان و دیگر ذی نفعان انجام پذیراست. امروز هم گفتگو با نمایندگان واقعی کشاورزان و دیگر مصرف کنندگان، اولین گام در حل این مشکل است.

اعتراض کشاورزان اصفهانی که سال هاست ادامه دارد، از چند روز پیش ابعاد گسترده تری یافته است. آنان با تجمع و استقرار در بسترخشک رودخانه زاینده رود و پیوستن دیگر اقشار و طبقات شهری به آنان و برپاکردن تعدادی چادر به اعتراضات مسالمت آمیز ادامه می دادند که در روز پنجشنبه چهارم آذرماه با یورش نیروهای امنیتی و لباس شخصی، این چادرها به آتش کشیده شد. در ادامه اعتراضات مسالمت آمیز مردم در روز جمعه، پنجم آذرماه نیروهای یگان ویژه، افراد مسلح لباس شخصی و نیروی انتظامی با استفاده از گاز اشک آور و گلوله های ساچمه ای به مردم حمله کردند که بر اساس اخبار دریافتی با مرگ و جرح چند نفر و دستگیری نزدیک به یکصد نفر از معترضان همراه بوده است.

 مردم اصفهان، و بویژه کشاورزان، که سال هاست از کم آبی در رنجند، همواره اعتراض خود رابه سوء مدیریت منابع آب اعلام داشته اند، اما همیشه بخاطربی توجهی مدیران و مسئولان به نظرات کارشناسان دلسوز و مردم منطقه و تاکید بر سیاست های غیرعلمی وغیرمسئولانه، مشکل کم آبی نه تنها در اصفهان بلکه در جای جای کشور هر سال بیشتر، و بویژه در خشکسالی های اخیر، تشدید هم شده است.

 امروز مردم اصفهان فقط با مشکل کم آبی مواجه نیستند. متاسفانه اثرات حکمرانی نادرست همه شئون زندگی مردم را تحت تاثیر قرارداده، بطوری که زندگی شهروندان و زحمت کشان درعرصه های گوناگون هر روز سخت تر از پیش می شود. اعمال نفوذ در تخصیص منابع آب برای مصارف گوناگون و ضعف مدیریت مصرف ناشی از ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی و مشارکت ندادن ذینفعان درتدوین سیاست هاواجرا، اغلب مناطق کشور را دستخوش، نه بحران کم آبی بلکه دچارتنش آبی کرده است، که پیامد قهری آن نه فقط مشکل تامین آب شرب، کشاورزی، حقابه زیست محیطی و نشست زمین، بخاطر اضافه برداشت از سفره های آب زیرزمینی، بلکه از بین رفتن تمدنی است که دراین مناطق طی هزاران سال شکل گرفته است.

به اعتقاد ما حل این مشکل، پیش از هر اقدامی، نیازمند اعتماد حکومت به مردم و مشارکت دادن آنان برای حل آن است. مشکل کشاورزان اصفهان و دیگر ذینفعان حوزه آبریز زاینده رود، همانند مشکلات کم آبی و بحران آب در دیگر نقاط کشور، راه حل کوتاه مدت ندارد، اما هرراه حلی بدون تردید با مشارکت کشاورزان  ودیگر ذینفعان انجام پذیراست. امروز هم گفتگو با نمایندگان واقعی کشاورزان و دیگرمصرف کنندگان، اولین گام در حل این مشکل است. وادارساختن حکومت به شنیدن صدای مردم برای حل مشکل آب و نجات محیط زیست کشور باید به عنوان یک مطالبه در این امر مهم ملی در دستور کار همه ذینفعان منابع آب در سراسر کشور قرارگیرد. با چنین رویکردی کشاورزان و مردم اصفهان در این روزهای سخت بایدازحمایت هموطنان خود در دیگر نقاط کشور برای تحقق این خواست ملی بهره مند شوند. امر تامین، تخصیص، انتقال و توزیع و مصرف آب در کشوریک مشکل عمومی است و حل آن نیازمند عزم و همبستگی ملی و مشارکت عموم مردم برای پایان دادن به حکمرانی بد و سوء مدیریت آب در کشور است. یقینا با تحقق این خواست عمومی و برداشتن موانع ناشی از سوء مدیریت و حکمرانی بد می توان موضوع بحران آب در کشور را بسامان کرد. چه در غیر اینصورت، این مشکل دیروز در خوزستان، امروز در اصفهان و فردا در نقطه ای دیگر از کشور رخ می نماید.

۷اذرماه ۱۴۰۰ 

تاریخ انتشار : ۸ آذر, ۱۴۰۰ ۶:۴۱ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سم‌ساز اعظم : سیدنی گاتلیب و جست‌وجوی سیا  CIAبرای کنترل ذهن: فصل اول: به چالش بیشتری نیاز داشتم.

به‌خاطر جنگ به کشورم بازگشتم-بخش دوم

بازخوانی انتقادی صورت‌بندی فکری محمد حنیف‌نژاد در افق رهایی و انسداد تاریخی

سم‌ساز اعظم؛ سیدنی گاتلیب و جست‌وجوی CIA برای کنترل ذهن

در ستایش ایستادگی

به خاطر جنگ به وطن بازگشتم– بخش اول