سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ تیر, ۱۴۰۵ ۰۲:۳۸

دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۰۲:۳۸

مرگ زندانی عقیدتی بھنام محجوبی

پزشکان و کادر پزشکی مستقر در اتریش برای دفاع از حقوق بشر در ایران و جامعھ دفاع از حقوق بشر در ایران - اتریش، این خبر تاسف انگیز را دریافت کرده اند مبنی برینکه زندانی عقیدتی، بھنام محجوبی، دیروز در بیمارستان لقمان در تھران درگذشت. او در تاریخ ٢۴ بھمن از زندان اوین بھ بیمارستان منتقل شده بود. بنا بھ خبرھای رسیده، بھنام محجوبی پس از مصرف قرصی کھ دکتر زندان بھ او داده بود بھ کما رفت. او در بیمارستان توسط ماشین اکسیژن تنفس میکرد.

Getting your Trinity Audio player ready...

 وین / ۴ اسفند ۱۳۹۹

 مرگ زندانی عقیدتی بھنام محجوبی

پزشکان و کادر پزشکی مستقر در اتریش برای دفاع از حقوق بشر در ایران و جامعھ دفاع از حقوق بشر در ایران – اتریش، خبر تاسف انگیزی را دریافت کردند مبنی براینکه زندانی عقیدتی، بھنام محجوبی، دیروز در بیمارستان لقمان در تھران درگذشت. او در تاریخ ۲۴ بھمن از زندان اوین بھ بیمارستان منتقل شده بود. بنا بھ خبرھای رسیده، بھنام محجوبی پس از مصرف قرصی کھ دکتر زندان بھ او داده بود به کما رفت. او در بیمارستان توسط ماشین اکسیژن تنفس میکرد.

محجوبی در میان بیش از ۳۰۰ عضو جامعھ دراویش گنابادی بود که در سال ۲۰۱۸ در ارتباط با تظاھرات مسالمت آمیز دراویش گنابادی در فوریه ھمان سال در تھران دستگیر شد. پس از سرکوب وحشیانه دراویش در “گلستان ھفتم” نیروھای امنیتی صدھا زن و مرد را دستگیر کردند. در حین دستگیری، ماموران امنیتی در لباس شخصی بھنام محجوبی را مورد ضرب و شتم قراردادند. او روز ھا بدون روشنایی در سلول انفرادی بسر برد و بدون حضور وکیل مورد بازجویی قرار گرفت. بازجویان محجوبی را زیر شکنجه قرار داده ومجبور به امضای “اعترافات” کردند.

مادر بھنام محجوبی به دلیل بیماری پسرش از کرمان به تھران (۱۰۰۰ کیلومتر) مسافرت کرد تا پسرش را در بیمارستان ملاقات کند. ولی مامورین امنیتی به او اجازه ملاقات ندادند در حالیکه ابراھیم رئیسی رئیس دادگستری اظھار داشت که در ھای زندانھا بروی فعالان حقوق بشر باز است.

در یک کلیپ صوتی محجوبی افشاگری کرده بود: من را به شکل صلیب به تخت بستند. آمپول و قرصھای سنگین دادند، روی من ادرار کردند و کارھای خلافی که رویم نمیشود بگویم انجام دادند. من در امین آباد (تیمارستان) افول انسانیت را دیدم.

ما گروه پزشکان و کادر پزشکی ایرانیان مدافع حقوق بشر در اتریش و کمیته دفاع از حقوق بشر در ایران ضمن محکوم کردن، دستگیری، زندان و مرگ، مسئولین وزارت دادگستری و جمھوری اسلامی را مسئول قتل بھنام محجوبی میدانیم و خواستار آزادی تمامی زندانیان سیاسی وعقیدتی ھستیم.

تاریخ انتشار : ۶ اسفند, ۱۳۹۹ ۸:۴۰ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

#‍ زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آید

چکیده ایی ازگذارها در انقلاب کبیر فرانسه : ازانقلاب مشروطه تا اوایل پیدایش جمهوری

International Affairs Committee Bulletin No 4

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

افسانه «جنگ خوب»

خانه اینجاست، جایی برای رفتن نداریم