سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۰ تیر, ۱۴۰۵ ۲۲:۲۸

چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۸

مرگ شش کارگر زغال سنگ در معدن طرزه دامغان

شش کارگر معدن در حادثه انفجار گاز متان در تونل رزمجای غربی معدن زغال سنگ طرزه درگذشتند. انفجار در ساعت ۷ شب یکشنبه ۱۲ شهریور هنگام بیرون آمدن کارگران معدن از تونل اتفاق افتاده است. گفته می‌شود عمق تونل ۷۰۰ متر است و حادثه در عمق ۴۰۰ متری آن رخ داده. معدن زغالسنگ طرزه در شمال شرقی شهرستان دامغان قرار دارد.
Getting your Trinity Audio player ready...

شش کارگر معدن در حادثه انفجار گاز متان در تونل رزمجای غربی معدن زغال سنگ طرزه درگذشتند. انفجار در ساعت ۷ شب یکشنبه ۱۲ شهریور هنگام بیرون آمدن کارگران معدن از تونل اتفاق افتاده است. گفته می‌شود عمق تونل ۷۰۰ متر است و حادثه در عمق ۴۰۰ متری آن رخ داده. معدن زغالسنگ طرزه در شمال شرقی شهرستان دامغان قرار دارد.

پیکر بی جان شش کارگر معدن در صبح روز دوشنبه ۱۳ شهریور پیدا شد. اسامی کارگران درگذشته عبارتنداز: بهروز افروز، قربانعلی کمال، حسین غزائیان، حمید ایزدی، ابوالفضل غنایی و محمد نعیمی صفت. پزشکی قانونی استان سمنان هنوز کالبد کارگران متوفی را برای تعیین دقیق علت مرگ و گزارش آن بررسی نکرده است.

سید صولت مرتضوی، وزیر کار و رفاه اجتماعی دولت رئیسی در محل ریزش معدن حضور یافت و گفت که حدود ۲۰ دقیقه قبل از این حادثه کارشناسان فنی در محل معدن آزمایشاتی انجام داده و میزان گاز را طبیعی اعلام کرده بودند. در نتیجه، این حادثه غیر مترقبه بوده.  او گفت امیدوار است در آینده از امکانات هشدار دهنده کار آمد تری در این معدن استفاده شود تا حوادث این چنینی در آن اتفاق نیفتد. معدن زغالسنگ طرزه تحت نظارت شرکت البرز شرقی بهره‌برداری میشود.

به گزارش ایلنا در چند سالی که از فعالیت این واحد معدنی می‌گذرد، نظارت بر ان بسیار کم بوده و پیش از این، حوادث مشابهی در این معدن رخ داده است.

معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور در مصاحبه با خبرگزاری «ایلنا» آمار تلفات ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۱ را «۱۹۰۰ کارگر» اعلام کرد. به گزارش گروه اتحاد بازنشستگان تعداد تلفات ناشی از حوادث کار در بین سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۶ دستکم ۱۵ هزار و ۹۹۷ نفر بوده اند که ۱۵ هزار و ۷۶۷ نفر از این افراد مرد و ۲۳۰ نفر زن بودند. بررسی این آمارها نشان می‌دهد که در آن بازه زمانی ده ساله بطور متوسط سالانه ۱۶۰۰ نفر بر اثر حوادث کار جان خود را از دست داده‌اند.

 

منابع:

۱. ایلنا:

https://www.ilna.ir/بخش-کارگری-۹/۱۳۹۳۷۸۶-کارگران-محبوس-در-معدن-زغالسنگ-طزره-درگذشتند-اسامی-درگذشتگان

۲. تسنیم:

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1402/06/13/2951761/توضیحات-وزیر-کار-درباره-انفجار-معدن-طرزه-غلظت-گاز-معدن-۹۰۰-پی-پی-ام-بود-فیلم

۳. کانال تلگرام سندیکای نیشکر هفت تپه: https://t.me/syndica_7tape/6136

۴. کانال تلگرام اتحاد باز نشستگان: https://t.me/GEtehadbazneshastegan/44895

تاریخ انتشار : ۱۴ شهریور, ۱۴۰۲ ۱:۴۵ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

پنجاه سال پس از حماسه هشتم تیر؛ ادای احترام به حمید اشرف و جان‌باختگان فدایی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): امروز که جامعهٔ ایران همچنان با چالش‌های بزرگ در عرصهٔ آزادی‌های سیاسی، عدالت اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعهٔ دموکراتیک روبه‌رو است، پاسداشت یاد جان‌باختگان فداییان خلق یادآور مسئولیت ما در ادامهٔ راه مبارزه برای تحقق آرمان‌هایی است که آنان برای آن زیستند و جان باختند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
نیروهای مسلح ایران

آیا اسرائیل به تنهایی به جنگ با ایران ادامه خواهد داد؟

دمیتری مینین (Dmitry MININ)، نویسنده، کارشناس بنیاد فرهنگ راهبردی: کابینه نتانیاهو نارضایتی خود را از آنچه به باورش رفتار «خیانت‌آمیز» واشنگتن در قبال آشتی با ایران است، پنهان نمی‌کند. از دید اسرائیل، این کشور عملاً در برابر ایرانی که همچنان از نظر نظامی یک قدرت توانمند به شمار می‌رود، تنها مانده است. عبارت «تسلیم فاجعه‌بار» حتی توصیفی نسبتاً ملایم برای «یادداشت تفاهم» امضاشده میان آمریکا و ایران و نیز آغاز گفتگوها در سوئیس دربارۀ «نقشۀ راه» دستیابی به آشتی نهایی میان دو کشور تلقی می‌شود. برای نمونه، نیم‌رود نوویک، مشاور ارشد پیشین شیمون پرز، رهبر سابق اسرائیل، معتقد است بسیاری از اسرائیلی‌هایی که زمانی از ترامپ حمایت می‌کردند، اکنون بر این باورند که او «ما را زیر قطار انداخت».

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دل تنگ تو بودم  

آیا اسرائیل به تنهایی به جنگ با ایران ادامه خواهد داد؟

نرمالیزه کردن صلح در دنیای نرمالیزه‌شدۀ جنگ و خشونت

پایه های لرزان امپراطوری – بخش دوم

اسرائیل ؛ هدفمند، کودکان فلسطینیی را می‌کشد

اطلاعیه کانون نویسندگان ایران: محسن حسام درگذشت