سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۰۰:۴۰

چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۴۰

مرگ همشهری به یاد ابراهیم اصغرنژاد (ابراهیم چریک) که از دست رفت!

سی سال پیش، انگارهمین دیروز بود که ابراهیم، جوان ریز نقش چابک اندام را درتمام کوچه و پس کوچه های شهرمان لنگرود می دیدیم . هرجا که گفتگو، جروبحث، پخته و ناپخته در فضای سیاسی شهرمان درکاربود "ابراهیم چریک" سُرومُر و یکدنده آنجا حاضربود.

باورکردنی نیست مرگ دوست. خاصه دوستی که خاطره نسلی را با خود داشته و دارد. سی سال پیش، انگارهمین دیروز بود که ابراهیم، جوان ریز نقش چابک اندام را درتمام کوچه و پس کوچه های شهرمان لنگرود می دیدیم . هرجا که گفتگو، جروبحث، پخته و ناپخته در فضای سیاسی شهرمان درکاربود “ابراهیم چریک” سُرومُر و یکدنده آنجا حاضربود.

همین یکدنگی حضوراو، وی را درسطح شهر و در درون صف بندیهای آنروزی مان انگشت نما ساخته بود. همه ما از هر گروه و دسته، سازمان و حزبی، در این خوش خیالی ِ خود ساخته بودیم که انقلابی را به جان خریدیم و با اندک شرری زندگی خواهیم کرد. برما تاختند و یکی پس از دیگری، به هیچکدام مان مجال عرض اندام ندادند. جمعی را ربُودند و به زندان بردند و بعداً بدرون “خاوران “ها به زیرخاک کشاندند، جمعی را روفتند و هریک مان را به گوشه ای پرتاب کردند. سهم ابراهیم و قمر نیز نروژ افتاد. امیر و آناهیتا، یادگار زندگی مشترک آنان اند که ابراهیم در زندگی زیر پنجاه سالگی اش، وصله سالهای تن اش کرد. فرصت ابراهیم بیرحمانه کوتاه بود و بیشترین زمان همین مجال کوتاه بود که آتش بیماری سرطان برجانش افتاد و او را ازما گرفت.

همسرش قمر می گفت: “ابراهیم روزهای درد و بیماری را با شعر درمان می کرد به ویژه دلبستگی اش با شعر ارغوان ِ الف سایه بود”.

ما نیز در این میان و در اندوه از دست دادن رفیقی صاحبدل وعاشق زندگی، در کنار آناهیتا، امیر و قمر، به یکایک اعضای خانواده اصغرنژاد، آل بویه تألم و تأثر خود را اعلام می داریم .

با این چند بیت از شعر ارغوان یادش را گرامی بداریم.

ارغوان شاخه همخون جدا مانده من
آسمان تو چه رنگ است امروز؟
آفتابی است هوا؟
یا گرفته است هنوز؟

امضاء ها
جمعی از همشهری های ابراهیم درخارج از کشور:
محمد رضا بهبودی، غلام بهبودی ، یوسف پویا، علی پویا، رفعت رنجبران لنگرودی، امیرجواهری لنگرودی، گلنازغبرایی، هادی جواهری لنگرودی، رضا مقصدی، عباس زمانی، اکبرزمانی، زری سجادی، نقی ریاحی، احمد پیله ور، رامین دعاگو، زهرا دعاگو، پوران رمضانی، پژند رمضانی، مهدی علیزاده، اصغرمنتظری، خسروکپورچیان لنگرودی، اسد صحتکار، محمود نعلبند، ابوالقاسم شمسی، رحمت اخوان، علی گلباغی، مجید گلباغی ، تقی ریاحی لنگرودی، تهمینه ریاحی لنگرودی، زهره ریاحی لنگرودی، نقی جوینده، طلعت ریاحی لنگرودی، صمد وکیل صادقی، بهجت ساحلی، داوود غفورساحلی، فرهاد رجب پور، ارژنگ انشایی، نازنین جواهری شلمانی، جواد جواهری، فروغ جواهری، علیرضا یکتا، حسین غبرایی، زرین مرتضائیان، محسن غبرایی، غلام دوستدار، قاسم اسماعیل پور، محسن توصیفیان، محمد تجلی جو، قاسم وثوقی، شمس الدین صیحانی، زهرا زرکار لنگرودی، حسن مبلغ ناصری، اسماعیل طاهایی، مهدی اسدپور، متین بحری، مجید بحری، محمد بحری، فروغ خاوری، احمد پناهنده، علی عبدالرضایی، عفت ماهباز لنگرودی و …

امضاها ادامه دارد.

تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن, ۱۳۸۷ ۱۱:۵۹ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اول ماه مه، حزب دمکراتیک مردم ایران، سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

اعلامیهٔ مشترک حزب دمکراتیک مردم ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به‌مناسبت روز جهانی کارگر – اول ماه مه (۱۱ اردیبهشت)

حزب دمکراتیک مردم ایران و سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): ما از تمامی نیروهای مترقی، نهادهای کارگری، روشنفکران و مردم آزادی‌خواه ایران دعوت می‌کنیم تا در راه تحقق صلحی پایدار و عزتمند، عدالت اجتماعی، و در دفاع از کرامت انسانی، برابری در برابر قانون و حق انتخاب زندگی شایسته برای تمامی مردم ایران، و از جمله کارگران و فرودستان میهن عزیزمان ایران، اتحاد و مبارزهٔ خود را گسترش دهند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

طبیعتِ زخمی؛ خسارت‌هایی که در هیاهوی جنگ گم می‌شوند

شهناز قراگزلو: ۱۳ منطقه حفاظت‌شده کشور در اثر بمباران‌ها آسیب دیده‌اند؛ مناطقی که هر کدام بخشی از ذخیره‌گاه‌های تنوع زیستی ایران‌اند و نابودی‌شان، نابودی بخشی از آینده ماست. افزون بر آن، جزایر مرجانی خلیج‌فارس، تنگه هرمز، هنگام و لارک، که از ارزشمندترین اکوسیستم‌های جهان‌اند، در جریان حملات دریایی و غرق‌شدن کشتی‌ها و نفتکش‌ها دچار تخریب شده‌اند.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حق حیات و مسئولیت قضاوت

حضور دهها هزار نفر از کارگران و کارکنان در خیابان های برلین

غرق‌شدن در هیچ

پایان دیکتاتوری در گرو تمرکز بر اشتراکات

سلطنت مطلقه ؛ آنارشی جنگل گرگ ها

بیانیه مشترک تشکل های مستقل: اول ماه مه ( یازدهم اردیبهشت ) روز مبارزه و نمایش قدرت طبقه کارگر در برابر نظام سرمایه داری