سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۱ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۲:۰۳

یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۲:۰۳

میزگرد تلویزیونی پیرامون مسئله ملی در ایران

کمیته همکاری احزاب و سازمانهای سیاسی ایرانی در هلند در ادامه سازماندهی و برگزاری جلسات گفتگو و میزگرد پیرامون مسایل مطرح و جاری میهنمان، میزگرد تلویزیونی را در ارتباط با مسله ملی در کشورمان سازماندهی و برگزار کرد.

Getting your Trinity Audio player ready...

 

کمیته همکاری احزاب و سازمانهای سیاسی ایرانی در هلند در ادامه سازماندهی و برگزاری جلسات گفتگو و میزگرد پیرامون مسایل مطرح و جاری میهنمان، میزگرد تلویزیونی را در ارتباط با مسله ملی در کشورمان سازماندهی و برگزار کرد.  

این میز گرد، روز یکشنبه سی ام مهرماه خورشیدی برابر با ۲۱ ماه اکتبر ۲۰۱۲ میلادی در استودیو تلویزیون “روژهه لات تی . وی” برگزارشد که طی دو برنامه درروزهای چهارشنبه یکم و پنجشنبه دوم اکتبر 2012 ازساعت ۰۰ .۱۸ به وقت اروپای مرکزی از تلویزیون روژ هه لات تی وی پخش خواهد شد . گردانندگی این برنامه بر عهده آقای طاهر برهون بود، و کمیته ما لازم می داند که همین جا از ایشان بخاطر تقبل زحمتی که کشیدند، قدردانی کند.

 شرکت کنندگان :

 فریدون ابراهیمی از حزب توده ایران

کمال ارس از جبهه ملی ایران- اروپا

شاهو حسینی از حزب دمکرات کردستان ایران

سیامک مدرسی از حزب کومله کردستان ایران

بهزاد کریمی از سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

رئوف کعبی از سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران

 شرکت کنندگان در کلی ترین خطوط مواضعاحزاب و سازمانهای سیاسی خود را توضیح دادند، و پرسش های گرداننده سمینار و برخی ازمواضع مطروحه از سوی دیگر شرکت کنندگان را پاسخ گفتند. پرسش مرکزی آقای برهون از سخنرانان این بود که مواضع احزاب وسازمان سیاسی متعلق به آنان در زمینه موضوع مورد بحث، یعنی ستم ملی در ایران چیست و رویکرد عمومی آنها درغلبه بر این معضل کدامست. گرداننده برنامه در عین حال از سخنرانان خواست که به موضوع سند توافقنامه مشترک اخیر دو حزب دمکرات کردستان ایران و حزب کومله کردستان ایران و واکنش هایی را که در موافقت و مخالفت با مفاد این سند برانگیخت نیز، اشاره ایی داشته باشند.

 کمیته همکاری احزاب و سازمانهای سیاسی ایرانی در هلند با سپاسگزاری از مدیران و کارکنان تلویزیون روژ هلات که امکان تصویری این سمینار را فراهم آوردند، صمیمانه امیدوار است که پخش این برنامه بتواند بنوبه خود در راستای یافتن راه حلی برای همه چالش های سیاسی پیش روی مردم ایران در گذر از جمهوری اسلامی به ایرانی دمکراتیک و از جمله چالش تبعیضات ملی -قومی در ایران ما مفید و موثر بیفتد .   

کمیته همکاری احزاب و سازمانهای سیاسی ایرانی در هلند 

هشتم آبان ماه ۱۳۹۱ خورشیدی برابر با ۲۹ اکتبر ۲۰۱۲ میلادی

 

تاریخ انتشار : ۹ آبان, ۱۳۹۱ ۹:۳۴ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه کانون صنفی معلمان ایران ( تهران ) در ارتباط با بحران معیشتی و کاهش قدرت خرید

وقتی ناکارآمدی اداری بر دوش کارگران می‌افتد: از پاک‌شدن سامانه روابط کار تا انتظار ۵۰ روزه برای دادرسی

چهره‌های سیاسی، فرهنگی و صنفی اردن خواستار خروج نیروهای آمریکا و لغو توافق‌های نظامی شدند

نابرابری، تورم و فساد ساختاری جامعه جوان ایرانی را شورشی کرده است

از صادرات تا بازگشت ارز؛ کالبدشکافی سازوکار تراستی‌ها در تجارت خارجی ایران

تنها بازندگان این جنگ،زحمتکشان و مردم  کشور ما و ویرانی زیر ساختهای ما‌ خواهد بود.