سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۷ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۸:۵۹

شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۹

میز سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت) در «جشن اول ماه مه» دراتریش- وین

همه ساله در اتریش برنامه های متنوعی توسط احزاب چپ و سندیکاهای کارگری به مناسبت اول ماه می گذاشته می شود. در این جشن ها احزاب مختلف سیاسی، سندیکاها و تشکل های مدنی به اشکال مختلف همبستگی خود را با مبارزات کارگران و زحمتکشان سراسر جهان اعلام می کنند.

Getting your Trinity Audio player ready...

گزارشگر کار آنلاین

همه ساله در اتریش برنامه های متنوعی توسط احزاب چپ و سندیکاهای کارگری به مناسبت اول ماه می گذاشته می شود. در این جشن ها احزاب مختلف سیاسی، سندیکاها و تشکل های مدنی به اشکال مختلف همبستگی خود را با مبارزات کارگران و زحمتکشان سراسر جهان اعلام می کنند. در این مراسم ها، دیدارها، گفتگوها، تبادل نظر، اطلاع رسانی، خبرگیری انجام می شود و انواع مختلف تبلیغات و تحلیل از وضعیت زندگی مردم، بحران اقتصادی، وضعیت بیکاری و تورم و … صورت می گیرد. سازمان ها و احزاب چپ ها نظر و طرح خود را برای یک زندگی بهتر مطرح می کنند. علاوه بر این در این مراسم ها بخش های فرهنگی،هنری و انواع دیگر سرگرمی ها بکار برده می شود تا بلکه جشن روز کارگر بخوبی برگزار شود.  سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) امسال هم چون سال گذشته یک میز مطبوعاتی و خبری در شهر وین در مکان مربوط به این جشن گذاشت. رفقای سازمان در محل جشن به گفتگو با بخشی از مردم مراجعه کننده به میز سازمان کردند و تلاش کردند در خصوص سندیکالیست های در بند و وضعیت حقوق بشر وضعیت ایران را توضیح دهند. فضای دوستی و همبستگی در این جشن از نکات پر اهمیت این روز بود.

تاریخ انتشار : ۱۲ اردیبهشت, ۱۳۹۲ ۱۱:۳۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

‌امواجِ گرانشی و ساختارِ کیهان

مبادله می‌کنم پس هستم

فروغ فرخزاد و کودکانِ بندرِ جنگ، بندرِ صلح در ایتالیا

رسانه‌های نوین چپ، موتور تازه پیروزی ترقی‌خواهان در آمریکا

خارج از کادر

از «برتون وودز» تا تسلیح نظام مالی؛ چگونه دلار به یکی از مهم‌ترین ابزارهای اعمال قدرت ژئوپلیتیکی و تغییر موازنه قدرت در نظام بین‌الملل تبدیل شد؟