سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۰ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۶:۰۵

سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۵

نازی ۹۶ ساله باید به زندان برود!

سازمان امنیت داخلی آلمان (اداره حفاظت از قانون اساسی) روز جمعه (۸ دی ۱۳۹۶ / ۲۹ دسامبر ۲۰۱۸) اعلام کرد که "اسکار گرونینگ"، مشهور به "حسابدار آشویتس" باید به رغم سالخوردگی به جرم همکاری در کشتار هزاران نفر در دوران رژیم نازی زندانی شود. دادگاه آلمان این مرد  فاشیست سالخورده آلمانی را محکوم به زندان کرد. به این مفهوم, گذر زمان نمیتواند بر دادخواهی و اجرای احکام سایه بیندازد. 

Getting your Trinity Audio player ready...

سازمان امنیت داخلی آلمان (اداره حفاظت از قانون اساسی) روز جمعه (۸ دی ۱۳۹۶ / ۲۹ دسامبر ۲۰۱۸) اعلام کرد که “اسکار گرونینگ”، مشهور به “حسابدار آشویتس” باید به رغم سالخوردگی به جرم همکاری در کشتار هزاران نفر در دوران رژیم نازی زندانی شود. دادگاه آلمان این مرد  فاشیست سالخورده آلمانی را محکوم به زندان کرد. به این مفهوم, گذر زمان نمیتواند بر دادخواهی و اجرای احکام سایه بیندازد. 

 جنبش سبزبا سرکوب شدید عوامل رژیم مواجه شد, شکار معترضین در کوچه ها و خیابان ها, خانه گردی ها و سرانجام پرده برداری از بازداشتگاه و کشتار گاه مخالفین در “کهریزک”, جهانی شد.در موج اعتراض های اخیر ایران که نتیجه فشار ها و ظلم و تعدی این رژیم بر مردم است و همچنان ادامه دارد, باز هم عوامل رنگارنگ امنیتی رژیم, دست به پیگرد های وسیع و غیر قانونی زده و  فرزندان مردم  را به زندان ها و مکانهای نا شناخته برده و تحت شکنجه قرار داده و پیکر عزیزان مردم را مثله کرده و از هر گونه پاسخگویی پرهیز میکنند و می خواهند مانند کشتار های سالهای ۶۰ و ۶۷ و  سال ۸۸, همه چیز را شامل مرور زمان کنند و از دست عدالت  و دادخواهی مردم بگریزند. هر روز بر اسامی کشته شدگان و دستگیر شدگان افزوده میشود و بی تابی و دلنگرانی خانواده ها از سرنوشت عزیزانشان دارد از حد و حصر میگذرد. مسولان این نظام. آشکارا  به کشتارو شکنجه  فرزندان این جامعه ادامه میدهند. پاسخ مسولان کشور, همچنان تمسخر و توهین است  و تا امروز به درخواست نهاد های حقوق بشری و قضات مستقل از بر رسی و دادخواهی شاکیان  طفره رفته اند و رییس جمهور با زبان امنیتی ها از ” جمع کردن” معترضین صحبت میکند!  

هنوز در کشور ما هیچیک از آمران و مسولین کشتار زندانیان سیاسی ایران, کشتار های خیابانی و شکجه گاه های رژیم, به دادگاه سپرده نشده اند, هنوز به هیچ دادخواهی مردم رسیدگی نشده است. تلمبار شدن این همه بی عدالتی ها بزودی سر باز می کند و مردم ایران این حق را خواهند داشت, مانند مردم شیلی, آرژانتین و برزیل و دیگر کشور ها, همه این جنایتکاران را به دادخواهی بکشانند. گذر زمان نمیتواند بر دادخواهی و اجرای احکام سایه بیندازد.به امید آن روز! 

سه شنبه ۲۳ ژانویه ۲۰۱۸ – ۳ بهمن ماه ۱۳۹۶ 

 

تاریخ انتشار : ۳ بهمن, ۱۳۹۶ ۱۱:۱۷ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ایران در بازی شطرنج مذاکره با آمریکا

نان می‌خواهیم، نه مرگ در محیط کار!

خانواده‌های جنگ و جنگ‌های عراق

جامعه مدنی در میانه بحران؛ از بقا تا کنش جمعی

در اندوه رفیق محمد کیانپور

فرانس مهرینگ؛ تئوریسین ژورنالیست، ژورنالیست صاحبنظر