جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶

جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶

نامه سرگشاده ۱۷ تشکل ایرانی به آقای “کارل بیلت” رئیس دوره ای شورای وزیران امور خارجه در اتحادیه اروپا

در این فاصله ما از بعضی رهبران اروپائی و ایالت متحده امریکا در باره پرونده هسته ای جمهوری اسلامی سخنانی را شنیده ایم، اما ما هنوز نشانه روشنی از تدابیر اتحادیه اروپا بر اعمال فشار بر ایران برای رعایت حقوق بشر و حاکمیت قانون مشاهده نکردیم.

بدون تردید شما رونوشت نامه مورخه ۹ ژوئیه، ارسالی از سوی ۱۸ انجمن و سازمان متعلق به جامعه مدنی ایرانی در اروپا به رئیس شورا، کمیسیون و پارلمان اروپا را ملاحظه کرده اید.
چنانکه مطلعید وضعیت در ایران از آن پس نیز دستخوش تغییر بوده است. مقاومت توده های مردم علیه دستکاری در نتایج انتخابات ریاست جمهوری همچنان باقی است و محرک های جدید را در اشکال مختلف کسب کرده است. از سوی دیگر، رژیم که با اراده مردم از هر گوشه و کنار جامعه ایران روبروست، به سرکوب مضاعف روی آورده است. در خلال چند روز گذشته حدود صد نفر دیگر دستگیر شده اند، چنانکه تعداد دستگیر شدگان از روز ۱۲ ژوئن به این سو به بیش از سه هزار نفر بالغ شده است. تخمین ما این است که از ۱۲ ژوئن به این سو بیش از صد نفر از مردم توسط نیروهای امنیتی به قتل رسیده اند. همچنین نباید فراموش کرد که حتی پیش از انتخابات اخیر ریاست جمهوری، چند صد فعال سیاسی در زندان های ایران حبس و برخی از آنها دچار حبس های طویل مدت بوده اند. و نیز رکورد ننگین جمهوری اسلامی در اعدام ها، مخصوصا افراد زیر سن قانونی که باید یادآور شد.
یک اقدام شنیع در دست تدارک، پخش زنده تلویزیونی، “اعترافات” زندانیانی است که متهم به جاسوسی برای عوامل “غربی” یا مساعدت با آنان برای برپا کردن انقلابی مخملی در ایرانند. پخش چنین “اعترافاتی” که آشکارا تحت شکنجه اخذ شده اند، به منظور تحقیر زندانیان و ارعاب توده های مردم صورت می گیرد و آینه تمام نمایی از تاکتیک های رژیم های توتالیتر در طول تاریخ است.
امضاکنندگان این نامه بر این نظرند که اتحادیه اروپا باید فشار بیشتری را بر رژیم اعمال کند و مشوق آنانی باشد که برای حقوق بشر و آزادی های بنیادین در ایران مبارزه می کنند. ما امضا کنندگان، تمامی پیشنهادهای عملی مندرج در نامه مورخه ۹ ژوئیه ۱۸ تشکل ایرانی را تائید می کنیم.
در این فاصله ما از بعضی رهبران اروپائی و ایالت متحده امریکا در باره پرونده هسته ای جمهوری اسلامی سخنانی را شنیده ایم، اما ما هنوز نشانه روشنی از تدابیر اتحادیه اروپا بر اعمال فشار بر ایران برای رعایت حقوق بشر و حاکمیت قانون مشاهده نکردیم. به نظر مردم ایران آنچه اولویت دارد؛ همانا احترام به حقوق بشر، حاکمیت قانون و نیز حق انتخاب حکومت-دولت است.
ما توجه شما را به بیانیه مورخه ۲۲ ژوئیه خود شما به پارلمان اروپا جلب می کنیم که در آن از موضوع مشروعیت مقامات جمهوری اسلامی سخن گفته شده است. ما امیدواریم شما بتوانید همکارانتان را در سطح اتحادیه اروپا به اخذ تصمیمات عملی تشویق کنید. اقداماتی که برای رفتار نامشروعی که ماه ها و سال های گذشته شاهد بودیم، هزینه ای ایجاد کند.
ما، علاوه بر پیشنهادهای ارائه شده در نامه ۹ ژوئیه ۱۸ تشکل ایرانی، از شما می خواهیم هدایتگر تلاشی در اروپا و در سطح بین المللی باشید که تضمین کند؛ صنایع بخش خصوصی موجب تضعیف مبارزه مردم ایران برای آزادی و دمکراسی نشوند. تجهیز مقامات ایرانی توسط شبکه های فنی نوکیا و زیمنس که با به اصطلاح “قابلیت رد گیری قانونی” کنترل مکالمات تلفنی را میسر می کنند، بحث های بسیاری را بر انگیخته است. این نوع کنترل که حداقل بخشی از تکنولوژی مورد نیاز آن باید از اروپا خریداری شود، این امکان را به رژیم داده است که تجمعات اعتراضی را سرکوب و افراد معین را دستگیر و بازداشت کند.
چنین اقداماتی از سوی صنایع خارجی نه تنها تضمین بازاری در ایران آینده نیست، بلکه موجب خواهد شد تا جوانان ایرانی را علیه عرضه کنندگان ذینفع اروپائی به حرکت در آوریم. از این رو ما بر این نظریم که به نفع اتحادیه اروپا و نیز مدافعین حقوق بشر و دیگر شهروندان ایرانی است که اتحادیه اروپا رسماً فروش تکنولوژی های جاسوسی به ایران را قدغن کرده و طرف های تجاری خود را به اقدامی مشابه فرا خواند.ما بر امکانی برای دیدار با شما یا نماینده ای از جانب شما، برای بحث پیرامون موضوعات فوق الذکر، ارج بسیار می گذاریم. ما می توانیم در بروکسل یا در استهکلم، هر کدام که برای شما مناسبتر باشد، در حضورتان باشیم.

با احترام
۲۷/۰۷/۰۹
iranianbelgique@yahoo.fr
علی صمد هماهنگ کننده از طرف امضا کنندگان:
۱- کانون مدافعان حقوق بشر در ایران- بلژیک
۲- جمعیت دفاع از جبهه جمهوری و دمکراسی در ایران- بلژیک
۳- فدراسیون اروپرس
۴- مرکز فرهنگی پرسپولیس- بلژک
۵- سازمان فدائیان خلق ایران ( اکثریت)- بلژیک
۶- کانون پناهندگان ایرانی در بلژیک
۷- مرکز میان فرهنگی ایران- شهر هام- بلژیک
۸- شبکه فرهنگی ایرانیان اروپا
۹- پلاتفرم سازمان های پناهندگی ایرانیان در هلند
۱۰- انجمن ایرانیان- هلند
۱۱- جمعی از ایرانیان ساکن کشورهای فرانسه زبان برای یک ایران آزاد و دمکراتیک-
۱۲- خانه فرهنگی آذربایجان- اسن- آلمان
۱۳- مرکز میان فرهنگی ایران- شهر هام- بلژیک
۱۴- کانون دفاع از حقوق بشر در ایران- بلژیک
۱۵- ایران اس او اس تشکل بین المللی نجات ایرانیان
۱۶- حزب دمکرات کردستان
۱۷- انجمن فرهنگی و حقوق بشری بیان- بلژیک

تاریخ انتشار : ۶ مرداد, ۱۳۸۸ ۴:۵۳ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

سخن روز

حملۀ تروریستی در مسکو را محکوم می‌کنیم!

روشن است که چنین حمله‌ای نیاز به تیمی حرفه‌ای و سازماندهی و تدارکی نسبتاً طولانی و گسترده دارد. در عین حال، زود است که بتوان تحلیل جامع و روشنی از ابعاد پشت پردۀ این جنایت و اهداف سازمان‌دهندگان آن ارائه داد. هدف از این یادداشت کوتاه نیز  در وهلۀ نخست مکثی است بر قربانیان این حمله و حملاتی از این دست. قربانیانی که تنها سهم‌شان از سازمان‌دهی و تدارک چنین جنایاتی و علل پشت پردۀ آن، هزینه‌ای است که با جان و سلامتی‌شان می‌پردازند.

مطالعه »
یادداشت
تظاهرات آتش بس در آمریکا

شعبده بازی بایدن بر روی جنگ غزه

ممکن است به اشتباه کسی را با تیر زد یا جایی را تصادفی بمباران کرد ولی امکان ندارد که دو میلیون نفر را تصادفی با قحطی و گرسنگی بکشید.
قحطی در غزه قریب الوقوع است و پیامدهای آنی و بلندمدت سلامتی نسلی را به همراه خواهد داشت.

مطالعه »
آخرین مطالب

ستلر کلونیالیسم فلسطین برنامه‌ای یکصد ساله…

سیاست استعماری اسرائیل در غزه اکنون از تمرکز بر تخریب سیستماتیک به نابودی کامل آموزش تغییر کرده است…. رافائل لامکین، محقق حقوقی پیشگام لهستانی-یهودی که اولین بار نسل‌کشی را تعریف کرد… نسل‌کشی را تلاشی برای تضعیف پایه‌های اساسی نظم اجتماعی و حمله به فرهنگ‌های ملی، قومی، نژادی یا مذهبی می‌دانست…

توماج: سوارکار شجاع ایران

در زمانی که ایران در شرایط جنگی است و مردم مجبور به تحمل فشارهای روانی مضاعفی هستند، دولت ایران برای نجات خود عرصه زندگی را بر مردم تنگ‌تر کرده و به دلایلی بی‌پایه چون عدم رعایت حجاب و با ایجاد رعب و وحشت برای معترضانی که از دستمزد کم و تورم غیر قابل کنترل رنج می‌برند و قادر به تحمل فشار و تحمیل‌های گوناگون نیستند، هر روز ترفندی تازه را جستجو می‌کند.

حکم اعدام توماج صالحی: جامعه جهانی واکنش نشان دهد!

صدور حکم اعدام برای ابراز عقیده و خلق اثر هنری، نشانه استیصال حکومت و هراس از اعتراض‌های مردمی است. جامعه جهانی و مردم ایران باید به این حکم غیرانسانی به شدیدترین وجه واکنش نشان دهند.

جنایتی مدهش بر متن جنون ناسیونالیستی

بنا به برآوردهای مختلف، فاجعه‌ی نابودی ارامنه در بازه‌ی زمانی ۱۹۱۵ تا ۱۹۲۳ تلفاتی تا یک و نیم میلیون تن بر جای گذاشت که اعتراف همگانی به تعداد ۷۰۰ هزار قربانی، قطعی است.

در یک قدمی شکست

این دولت نتانیاهو است که دستور کار فاجعه‌باری را که ما را به اینجا رساند، اتخاذ کرد و این دولت اوست که سیاست انتقام‌جویی و خودکشی را در پیش گرفت. وای بر ما اگر همین افراد اکنون اجازه داشته باشند که مهمترین تصمیمات استراتژیک و سیاسی در تاریخ اسرائیل را اتخاذ کنند.

یادداشت
تظاهرات آتش بس در آمریکا

شعبده بازی بایدن بر روی جنگ غزه

ممکن است به اشتباه کسی را با تیر زد یا جایی را تصادفی بمباران کرد ولی امکان ندارد که دو میلیون نفر را تصادفی با قحطی و گرسنگی بکشید.
قحطی در غزه قریب الوقوع است و پیامدهای آنی و بلندمدت سلامتی نسلی را به همراه خواهد داشت.

مطالعه »
بیانیه ها

به یاد جان‌باختگان کشتار تپه‌های اوین – جنایات هیچ استبدادی به فراموشی سپرده نمی‌شود!

در چهل‌ونهمین سالگرد جان‌باختن مبارزان آزادهٔ راه میهن و مردم، به نام همهٔ فداییان خلق، یاد و نام آنان را بزرگ می‌داریم و در برابر عزم تا پای جان آنان در رزمشان در راه آزادی، استقلال و عدالت اجتماعی در میهن عزیزمان سر به تعظیم فرومی‌آوریم.

مطالعه »
پيام ها

از قطعنامۀ شورای امنیت سازمان ملل و برقراری آتش‌بس فوری و پایدار در غزّه حمایت می‌کنیم!

ما فداییان خلق ایران از نخستین روز آغاز جنگ ضمن محکوم کردن و غیرقابل توجیه خواندن عملیات مسلحانه و نظامی علیه مردم بی‌دفاع غیرنظامی، همراه و هم‌صدا با آزادی‌خواهان جهان خواهان آتش‌بس فوری و تأمین حقوق حقّهٔ مردم فلسطین شدیم. با این رویکرد ما مهار مقاومت آمریکا و تصویب قطعنامهٔ شورای امنیت را یک پیروزی بزرگ برای مردم بی‌گناه غزّه و فلسطین و تمامی آزادی‌خواهان جهان می‌دانیم.

مطالعه »
بیانیه ها

به یاد جان‌باختگان کشتار تپه‌های اوین – جنایات هیچ استبدادی به فراموشی سپرده نمی‌شود!

در چهل‌ونهمین سالگرد جان‌باختن مبارزان آزادهٔ راه میهن و مردم، به نام همهٔ فداییان خلق، یاد و نام آنان را بزرگ می‌داریم و در برابر عزم تا پای جان آنان در رزمشان در راه آزادی، استقلال و عدالت اجتماعی در میهن عزیزمان سر به تعظیم فرومی‌آوریم.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ستلر کلونیالیسم فلسطین برنامه‌ای یکصد ساله…

توماج: سوارکار شجاع ایران

حکم اعدام توماج صالحی: جامعه جهانی واکنش نشان دهد!

جنایتی مدهش بر متن جنون ناسیونالیستی

در یک قدمی شکست

یانیس واروفاکیس اجازه نمی‌دهد که دهانش را ببندند!