سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۷ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۷:۰۲

یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۰۲

نامه سندیکای کارگران فلز کار مکانیک در آستانه نوروز

حداقل دستمزد ماهیانه برای سال جدید، 25 درصد افزایش یافت، که 2 برابر زیرخط فقر اعلام شده توسط منابع دولتی است. این افزایش حقوق ازطرف شورای عالی کار، بی اعتنایی به خواسته های جامعه کارگری و خانواده های شریف زحمتکشان است.

خواهران وبرادران زحمتکش!

نان فرزندانمان بازیچه دست عده ای بی خبر وسودجو قرارگرفته است. بااجرای دستورات صندوق بین المللی پول درصحنه اقتصاد واجتماع، همانطور که پیش بینی می شد با توافق کارفرمای بزرگ(دولت) وکارفرمایان بخش خصوصی، حداقل دستمزد ماهیانه برای سال جدید، ۲۵ درصد افزایش یافت، که ۲ برابر زیرخط فقر اعلام شده توسط منابع دولتی است. این افزایش حقوق ازطرف شورای عالی کار، بی اعتنایی به خواسته های جامعه کارگری و خانواده های شریف زحمتکشان است. به سخره گرفتن خواسته های طبقه کارگر درحالی صورت می گیرد که بیش از ۳۰ هزارامضای اعتراضی به وضعیت معیشتی خانواده های کارگری ومشکلات زحمتکشان به مجلس و وزارت کاربرده شده است. ۲ هزارامضای اعتراضی در ۲ هفته قبل ازطرف سندیکای کارگران شرکت واحد به وزارت کار داده شد. درسال جاری گرانی هر روزه ،امان کارگران را بریده وسفره های ما هر روز خالی تر از روزقبل می شود.طی ۳ ماه گذشته با افزایش قیمت ارز نیمی ازقدرت خریدمان به جیب دلالان رفت. ۳ درصد ارزش افزوده به کالاها به ما تحمیل شد.باکمتراز نرخ تورم امسال ، برای سال بعد برایمان حقوق تعیین می کنند،یعنی حداقل حقوق اعلام شده توسط شورای عالی کار،همیشه یکسال عقب تر از تورم سال بعداست. توجیهات آقای عباسی رئیس شورای عالی کاربسیار توهین آمیز است. ایشان اعلام می کنند:«اگر با تورم امسال برای سال بعد حقوق تعیین می کنیم، برای این است که ممکن است درسال آینده اصلا تورم نداشته باشیم»(به نقل از ایلنا). افرادی با چنین درجه هوشی در شورای عالی کار پس از امضا کردن سند مرگ خانواده های کارگری، سفر تفریحی به دوبی پاداش می گیرند.(به نقل ازایلنا).

خواهران وبرادران زحمتکش!

«سندیکای کارگران فلزکار مکانیک» ضمن اعتراض به چنین مصوبه ی تحقیرآمیزی اعلام می کند:

۱-برای مبارزه بابی عدالتیها هیچ چاره ای جزتشکیل و متحد شدن در سندیکاها را نداریم.

۲- برای مبارزه با گرانی،دست به ایجاد تعاونی های مصرف زده و این تعاونی ها را تقویت کنیم.

۳- برای رسیدن به خواسته هایمان وموفقیت درمبارزاتمان، هیچ پشتیبانی بهتر ازهمدیگر نداریم. باتماس مستمر، اعتراضاتمان راهماهنگ کرده و ازپشتیبانی یکدیگر برخوردار باشیم.

۴- از هم اکنون برای بزرگداشت  و هم اندیشی مبارزات پدرانمان در روز کارگر، گرد هم آییم.

اتحاد رمز پیروزی است.

سندیکای کارگران فلزکارمکانیک  

   25/12/1391

رونوشت به: سندیکای کارگران شرکت واحد تهران وحومه

    سندیکای کارگران نیشکرهفت تپه اهواز

    هیات موسس سندیکای کارگران نقاش وترئینات تهران وحومه

    سندیکای کارگران ساختمانی وبنایان تهران وحومه

   اتحادیه کارگران پروژه ای

   اتحادیه کارگران آزاد

   کانون مدافعان حقوق کارگر

تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند, ۱۳۹۱ ۸:۵۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

احمدی‌نژاد، ترامپ و نتانیاهو؛ سه «قهرمان» برای یک سناریو!

اسلام به‌مثابه ایدئولوژی دولت: پژوهشی بر اساس مفهوم قدرت، فرهنگ و ایدئولوژی نزد گرامشی

گاهنامه زنان شماره ۲ – زمستان ۱۴۰۴

تلاش و دغدغهٔ نسل پنجاه و هفت و نسل زد! دیکتاتوری و فقر عمومی و بشکه‌های ثروت

آیا سامانه پدافند هوایی نوین ایران می‌تواند تغییر دهنده برنده بازی باشد؟

ملت ایران؛ تداوم یک هویت تاریخی در ورای تعاریف مدرن