سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ تیر, ۱۴۰۵ ۰۹:۰۷

دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۷

نعل وارونە زدن نقدی

خبرها حاکی از آنند که حدود صدهزار دستگاه مربوط به تجهیزات ماهواره‌ای در مراسمی در غرب تهران با حضور محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج نابود شده است.
خود مسئولین رژیم بارها اذعان کردەاند کە درصد بسیار بالائی از مردم ایران علیرغم غیر قانونی بودن ماهوارە، از آن استفادە می کنند. هنگامی کە آمار مطرح است، بعضی ها از هفتاد درصد، و بعضی دیگر از شصت درصد می گویند.

Getting your Trinity Audio player ready...

خبرها حاکی از آنند که حدود صدهزار دستگاه مربوط به تجهیزات ماهواره‌ای در مراسمی در غرب تهران با حضور محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج نابود شده است.
خود مسئولین رژیم بارها اذعان کردەاند کە درصد بسیار بالائی از مردم ایران علیرغم غیر قانونی بودن ماهوارە، از آن استفادە می کنند. هنگامی کە آمار مطرح است، بعضی ها از هفتاد درصد، و بعضی دیگر از شصت درصد می گویند.
اما آنچە در این نمایش نابخردانە نابودی ماهوارەها جلب توجە می کند، نە نابودی خود ماهوارەها (بیهودگی برخورد حذفی با ماهوارەها کە در طی تمامی این سالها بنوعی ادامە داشتە)، بلکە سخنان رئیس سازمان بسیج است در این مراسم شنیع کە جلب توجە می کند. او گفتە است کە ما مسئولان نباید کلاه سر مردم بگذاریم و به خاطر اینکه خودمان را خوب جلوه دهیم ابزار مفسده‌انگیز جامعه را ترویج کنیم تا دوباره مردم به ما رای دهند.

او از ‘ما’ می گوید، اما کاملا واضح است کە منظور او، نە خود و همپالگیهایش، بلکە دولت روحانی ست. 
در شرایطی کە با طرح معضل فیش حقوقها از جانب تندروها، تشدید انتقادها از برجام و غیرە، تندروها از یک دورە بودن ریاست جمهوری روحانی می گویند، ظاهرا طرح مسئلە ماهوارەها، مورد دیگریست کە آنان بە آن دل بستەاند تا زیر عنوان مسائل اخلاقی، ضربە دیگری بە دولت روحانی وارد آورند. 
اما اگر هفتاد درصد مردم، تماشاگر کانالهای ماهوارەای هستند، بدین معنی ست کە هفتاد درصد مردم ایران از سیاست برچیدن ماهوارەها می توانند ناراضی باشند.
نقدی، نعل وارونە می زند!

تاریخ انتشار : ۳ مرداد, ۱۳۹۵ ۶:۰۱ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

ایران امروز و ضرورت شنیدن صدای منتقدان مصلح

توسعه از کجــــــا شروع می‌شود؟

#‍ زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آید

چکیده ایی ازگذارها در انقلاب کبیر فرانسه : ازانقلاب مشروطه تا اوایل پیدایش جمهوری

International Affairs Committee Bulletin No 4

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران