سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۶ مرداد, ۱۴۰۵ ۰۵:۵۵

سه شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۵۵

“نه” به توهین به لباس کردی، و به هیچ لباسی و فرهنگی

مسلماً طبق قاعده و قوانین حقوق بشری در جهان، توهین به هر نژاد و آیین و فرهنگ و مذهب هر انسانی خلاف قوانین بین المللی و حقوق بشری است. اما متأسفانه در صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بیش از چهل سال به ملت ها و مذاهب داخل ایران توهین می كند؛ از تریبون های ائمه جمعه گرفته كه به بزرگان اهل سنت توهین می كنند تا صداوسیمای آن، از توهین روزنامه یارالثارت به هنرمندان تا خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.

Getting your Trinity Audio player ready...

مسلماً طبق قاعده و قوانین حقوق بشری در جهان، توهین به هر نژاد و آیین و فرهنگ و مذهب هر انسانی خلاف قوانین بین المللی و حقوق بشری است. اما متأسفانه در صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بیش از چهل سال به ملت ها و مذاهب داخل ایران توهین می کند؛ از تریبون های ائمه جمعه گرفته که به بزرگان اهل سنت توهین می کنند تا صداوسیمای آن، از توهین روزنامه یارالثارت به هنرمندان تا خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی. دلیل جز این نیست که با اختلاف افکنی بین ملل داخل ایران بتوان بر حکمرانی خود بیافزاید و فرمانده تمامی این اختلافات هم وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران است.

به تازگی در برنامه نوروز سال ۹۶ استفاده از شال کردی که در زبان کردی به آن لچک گفته می‌شود، در برنامه تلویزیونی کلاه قرمزی که زنان را خَر و لباس کردی را بر این عروسک پوشانده اند، خشم صدها کرد را در پی داشته است.

این بار اول نیست که به ملت های اسیر شده در چنگال حکومت ولایت فقیه، توهین می شود.

در اسفند سال گذشته به لر ها و بختیاری ها در برنامۀ “خوشا شیراز” لر های بختیاری و مردم ممسنی “دزد” خوانده شدند و به آنها توهین شد.

پیشتر نیز استفاده از برس توالت به جای مسواک در برنامه “فتیله” اعتراض گسترده تُرک‌ها را به دنبال داشت و به توقف موقت این برنامه منتهی شد. سریال سرزمین کهن نیز در سال ۹۲ اعتراض گسترده لر ها را برانگیخت و به دنبال این اعتراض‌ها پخش این سریال متوقف شد.

گروهی از فعالان کرد نیز در واکنش به این برنامه تلویزیونی یک کمپین مجازی با عنوان «نه به توهین به لباس کردی» راه‌اندازی کردند که هزاران نفر به عضویت آن درآمدند.

لذا ما از تمامی جوامع حقوق بشری و فعالان سیاسی خواستاریم که نسبت به توهین های صداوسیمای جمهوری اسلامی چه در داخل ایران و چه خارج از ایران واکنش جدی را از خود نشان دهند و از صداوسیما هم خواستاریم که از این طبقات اجتماعی و تحقیر ملت کرد و سایر ملل معذرت خواهی نماید.

چرا که توهین به یک ملت یعنی توهین به همه ملت ایران از جمله لر ها و ترک ها و آذری ها و بلوچ ها و عرب ها و کردها و دیگران.

“نه” به توهین به هیچ لباسی!

تاریخ انتشار : ۳ فروردین, ۱۳۹۶ ۱۰:۲۱ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

بحران نظامی تنگه هرمز، خطر گسترش آن، آینده‌ای مبهم و غیرقابل مهار برای ایران، منطقه و اقتصاد جهانی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از همه جریان‌های سیاسی آزادی‌خواه، دموکراسی‌خواه، ملی و توسعه‌گرا که دغدغه عزت، امنیت و آینده ایران را دارند، می‌خواهد با اقدامی هماهنگ و فراگیر، پیام روشن مردم و نیروهای صلح‌طلب ایران را به افکار عمومی جهان، نهادهای مدنی، نهادهای بین‌المللی و دولت‌های درگیر در این بحران برسانند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تکنولوژی در میدان نبرد طبقاتی: از مارکس تا فاشیسم دیجیتال پالانتیر

آینده ناتو و ترکیه

بیانیه نهایی اجلاس اوراسیا اعلام شد  

جنگ ایران و مبارزه راهبردی در ایالات متحده آمریکا

تنهایی در زمانه آشوب

اعتصاب زندانیان قزلحصار در اعتراض به اعدام‌ها وارد دوازدهمین روز شد