سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۸ مرداد, ۱۴۰۵ ۱۶:۰۳

یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۳

هزینه های یک انتخابات آرام

حمایتهای رهبر جمهوری اسلامی که در این چند ماه آخر بخصوص از احمدی نژاد صورت گرفت در زمره این دستمزد است. احمدی نژاد با همه "معضلاتی" که در آورد نه تنها محاکمه نخواهد شد بلکه از طرف مقام رهبر به عضویت نهاد تشریفاتی «مصلحت نظام »، درآمد و در کنار دست هاشمی رفسنجانی خواهد نشست.

Getting your Trinity Audio player ready...

در گیریهای احمدی نژاد در دوران آخر اقامتش در پاستور و قهر و ناز کردنهایش، اعصاب طرفداران ولی فقیه را طوری بهم ریخته بود که  وی و اطرافیانش را اصحاب انحراف نامیدند. بسیاری مایل بودند که تکلیف وی در همان زمان روشن شود، اما خامنه ای به خوبی می دانست که احمدی نژاد این بازیها را به پشتوانه دست پری که ازوی و اطرافیانش، بخصوص مجتبی خامنه ای دارد، می تواند انجام دهد. می دانست که حیای خاتمی و ادب موسوی و سیاستبازی هاشمی در نزد احمدی  نژاد معنی ندارد. آنها نمی توانستند به همین سادگی وی را حذف کنند. احمدی نژاد برای آنکه نشان دهد شوخی ندارد و بسیار جدی است، فیلم معروف دوربین مخفی  با شرکت مرتضوی و برادرلاریجانی در صحن علنی مجلس  را برای اولین بار در صحن علنی مجلس نشان داد. این فیلم هیچ چیزی بجز  اخطار به رهبر جمهوری اسلامی نبود. احمدی نژاد می دانست در ۸ سال دولتش دشمنان زیادی برای خود دست و پا کرده است.

او می دانست که قاچاقچی نامیدن سرداران هزینه خواهد داشت؛ بخصوص که وی از سر و سرشان مطلع شده بود، از بنادر مخفی و کالاهایی که در آن ترخیص می شود آگاه شده بود. می دانست در سطح سرداران چه اوضاعی حاکم است. در وزارت اطلاعات آدمهای خودش را پیدا کرده بود و از چم و خم کارهایشان تا حد خطرناکی مطلع بود و مایل نبود نقش دستمال چرک را بازی کند. سعید امامی در یادش مانده بود و حتی از عاقبت احمد خمینی اطلاع داشت. او خود این کاره بود و می دانست که با چه کسانی سر و کار دارد. او می دانست که در نهایت باید سپر بلای انتقادات به خامنه ای باشد. می دانست خامنه ای مایل نیست به تصویرش کوچکترین خللی وارد آید و این اوست که باید هزینه های تصمیمات نادرست خامنه ای را بپردازد.  .

رهبر جمهوری اسلامی در عرض این ۸ سال از سیاستهایی حمایت کرد که ایران را به لبه پرتگاه کشاند. احمدی نژاد نمی خواست گوسفند قربانی برگشت از این سیاستها باشد.

برای داشتن یک انتخابات آرام لازم بود که سهم احمدی نژاد پرداخت شود.

حمایتهای رهبر جمهوری اسلامی که در این چند ماه آخر بخصوص از احمدی نژاد صورت گرفت در زمره این دستمزد است. احمدی نژاد با همه “معضلاتی” که در آورد نه تنها محاکمه نخواهد شد بلکه از طرف مقام رهبر به عضویت نهاد تشریفاتی «مصلحت نظام »، درآمد و در کنار دست هاشمی رفسنجانی خواهد نشست.

اما احمدی نژاد کسی نیست که به این مقام تشریفاتی بسنده کند. وی با اندوخته ای از تاراج سرمایه های ملی که در میان اطرافیانش پخش کرده است، مقادیر زیادی مدارک و فیلم و فایل صوتی که برای روز مبادا جمع آوری کرده است و تجربه ۸ ساله بر نهاد ریاست جمهوری و اطلاعات مهمی از چگونگی تقلب انتخابات ۸۸ در اختیار اوست. بی تردید وی به بازگشتی دوباره می اندیشد. «بهار» نام رمز “احمدی نژاد ۲ ” است، و سناریویی که وی در سر دارد و البته امکاناتی بسیار که به گروگان گرفته است . 

 

تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد, ۱۳۹۲ ۳:۴۶ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

اعدام‌ها را متوقف کنید؛ مردم خواهان تنش‌زدایی و صلح هستند.

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ما بار دیگر خواستار توقف فوری اجرای تمامی احکام اعدام، تضمین دادرسی عادلانه، رعایت حقوق متهمان و پایان دادن به استفاده از مجازات مرگ به عنوان ابزار سرکوب هستیم. امروز دفاع از حق حیات، دفاع از صلح و دفاع از آزادی، سه مطالبه جدا از هم نیستند؛ این‌ها ارکان آینده‌ای هستند که مردم ایران برای آن هزینه‌های سنگینی پرداخته‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

انقلاب مشروطیت و سایه آن بر ایران امروز

شهناز قراگزلو: مشروطه را نباید صرفاً رویدادی متعلق به گذشته دانست، بلکه باید آن را نقطه آغاز گفت‌وگویی ناتمام درباره حکومت قانون در ایران تلقی کرد. شاید مهم‌ترین درس آن نیز همین باشد که هیچ نظام سیاسی، صرف‌نظر از آنکه قدرت در دست شاه، روحانیت یا هر نهاد دیگری باشد، بدون محدود شدن قدرت، استقلال نهادهای قانونی و پاسخ‌گویی در برابر شهروندان، به آزادی و ثبات پایدار دست نخواهد یافت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مینیمال‌های زندگی؛ چیزهای کوچکی که جامعه را سرپا نگه می‌دارند

هشتاد سال انتظار؛ آیا سازمان ملل آماده یک دبیرکل زن است؟

‌امواجِ گرانشی و ساختارِ کیهان

مبادله می‌کنم پس هستم

فروغ فرخزاد و کودکانِ بندرِ جنگ، بندرِ صلح در ایتالیا

رسانه‌های نوین چپ، موتور تازه پیروزی ترقی‌خواهان در آمریکا