سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۲۳:۴۸

سه شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۸

هم‌گام و هم‌صدا در پشتیبانی از جنبش «زن، زندگی، آزادی»! نه به تحریم‌های اقتصادی، دیپلماتیک و سیاسی!

ما با باور به توان زنان، جوانان، فرهنگیان، کارگران، بازنشستگان، دانشجویان، دانشگاهیان، کنش‌گران مناطق ملی - قومی و همهٔ دیگر مردمان آزادهٔ میهن، تعیین سمت و سوی تحول و فراز و نشیب آن را حق مسلم آنان می‌دانیم و ایرانیان برون‌مرز را وام‌دار آن پیکار سترگ!

 

هم‌گام و هم‌صدا در پشتیبانی از جنبش «زن، زندگی، آزادی»!

نه به تحریم‌های اقتصادی، دیپلماتیک و سیاسی!

 از جنبش تاریخی «زن، زندگی، آزادی» که سیمای جامعه و میهن ما را یک بار برای همیشه دگرگون کرده و هم اینک نیز گسترده‌ترین و برجسته‌ترین بازهٔ مطالباتی – اعتراضی در دوران حکومت ولایی جمهوری اسلامی را رقم زده است، بیش از یک ماه می‌گذرد. این جنبش، برآمدی ارزشمند با عواقبی ماندگار است. سازمان ما از نخستین گام‌های اعتراضی خیزش مردم در اعتراض به قتل وحشیانهٔ مهسا (ژینا) امینی در مقر «گشت ارشاد» تا کنون با ضرب‌آهنگ پیش‌رفت و تبدیل آن به جنبشی مطالباتی با خواسته‌هایی راه‌بردی، با آن همراهی و از آن پشتیبانی تمام عیار کرده است.

 ما برآنیم که تا تحقق خواست‌های مردم، تا تأمین کامل حقوق زنان و برابرحقوقی همه‌جانبۀ آنان، تا تصریح و تأمین حق زندگی و شور و نشاط جاری آن در شریان میهن عزیزمان و تا تحقق آرزوی آزادی، در کنار قاطبهٔ مردم سرزمین‌مان پایدار بایستیم. به لطف خیزش و جنبش مردم، «زن، زندگی، آزادی» دیگر رؤیایی دور در قالب شعاری بر روی دیوارهای خیال میهن نیست، «زن، زندگی، آزادی» لفظ جاری بر لبان میلیون‌ها ایرانی در خیابان‌های میهن و در سراسر جهان است.

 در خارج از میهن، ما نیز در کنار دیگر ایرانیان میهن‌دوست، آزادی‌خواه، برابری‌طلب و عدالت‌پژوه به پشتیبانی از جنبش عظیم سراسری مردم برخاسته و اعتراض خود را علیه سرکوب مردم معترض در سراسر دنیا، با صدای بلند اعلام کرده‌ایم. اعضاء و نیروهای سازمان از همان روزهای نخست در بازتاب و سازمان‌دهی اعتراضات مشارکت داشته‌اند. همان گونه که پیش‌تر نیز گفته‌ایم، «این اعتراضات، این واکنش‌ها، این گردهم‌آیی‌ها، مجموعهٔ این تلاش‌ها در اعتراض به حکومت استبدادی و مردم‌ستیز جمهوری اسلامی، حق ایرانیان در سراسر پهنهٔ این کرهٔ خاکی است.» و ما نیز به این وظیفه عمل کرده ایم و خواهیم نمود.

 ما فداییان خلق ایران از اوان شکل‌گیری جنبش خود در بیش از نیم قرن پیش به عنوان نیرویی میهن‌دوست و استبدادستیز بر این باور بوده‌ایم که تعیین سرنوشت میهن و مردم ما صرفاً به دست توانای مردمان آزادهٔ ایران متحقق خواهد شد و همان گونه که در اسناد کنگرهٔ نوزدهم سازمان به ثبت رسیده است، ما مخالف آلترناتیوهای دست‌ساخت بیگانگانیم.

در این اسناد هم‌چنین مؤکداً آمده است که ما در کنار مخالفت با جمهوری اسلامی، با دیگر ساختارهای متحجر مبتنی بر نظام‌های موروثی، دینی و استبدادی نیز مخالفت جدی می‌کنیم.

فراتر از آن، سازمان ما عزم خود را در راه تلاش، پیکار و مبارزه برای تأمین، تضمین و تحقق منافع مردم و میهن جزم کرده است و از هر اقدام و عمل و کارزاری که هدف آن تضعیف و نابودی امکانات معیشتی – رفاهی هم‌میهنان عزیزمان باشد، فاصله می‌گیرد و با آن مقابله می‌کند. از این منظر ما مخالف وضع و ادامهٔ هرگونه تحریم علیه ایرانیم، که عواقب بلافصل آن گریبان محروم‌ترین گروه‌ها، اقشار و طبقات جامعهٔ ما را می‌گیرد.

نیز هم‌چنان که در همهٔ موضع‌گیر‌های پیشین سازمان آمده است، ما باور عمیق داریم که مشکلات مردم ما از جمله از طریق تلاش میهنی و جهانی برای تأمین تعامل و دست‌یافتن به راه‌حل‌های عملی و مرضی‌الطرفین برای مسائل مبتلابه می‌گذرد. در این ارتباط ما همواره و هنوز نیز از بازیافت برجام دفاع می‌کنیم و مخالف قاطع بستن، مسدود کردن و مقابله با ابزار و سازوکارهای شناخته‌شدهٔ دیپلماتیک برای حل و رفع مشکلات جهانیم.

 ما با این روی‌کرد همواره در اعتراضات برون‌مرزی ایرانیان در پشتیبانی از جنبش مردمی و سراسری «زن، زندگی، آزادی» و در اعتراض به حکومت ولایی جمهوری اسلامی و سرکوب مردم توسط آن شرکت و مشارکت می‌کنیم و بر این باوریم که در این روی‌کردِ خود در کنار اکثریت قریب به اتفاق ایرانیان میهن‌‌دوست، آزادی‌خواه، برابری‌طلب و عدالت‌پژوه ایستاده‌ایم.

 به باور ما تلاش برای به افراط و خشونت کشاندن گردهم‌آیی‌های اعتراضی ایرانیان در خارج از کشور و صرف نیرو برای بهره‌برداری گروهی – اعتقادی از آن، در ادامهٔ ‌خود منجر به ایجاد گسست در جامعهٔ ایرانیان برون‌مرز خواهد شد و به جنبش سراسری مردم ایران آسیب خواهد رساند. ما با باور به توان زنان، جوانان، فرهنگیان، کارگران، بازنشستگان، دانشجویان، دانشگاهیان، کنش‌گران مناطق ملی – قومی و همهٔ دیگر مردمان آزادهٔ میهن، تعیین سمت و سوی تحول و فراز و نشیب آن را حق مسلم آنان می‌دانیم و ایرانیان برون‌مرز را وام‌دار آن پیکار سترگ و موظف به تحقق پشتیبانی از جنبش «زن، زندگی، آزادی» و اعتراض هم‌صدا و هم‌گام به سرکوب جنبش مردم می‌شناسیم!

 

جمعه، ۲۹ مهر ۱۴۰۱ (۲۱ اکتبر ۲۰۲۲ میلادی)

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تاریخ انتشار : ۳۰ مهر, ۱۴۰۱ ۰:۰۴ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

گرامی باد یاد جزنی و یاران!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در پنجاه و یکمین سالگرد قتل رفیق بیژن جزنی و یارانش، با میراث ضدامپریالیستی، عدالت طلبانه و آزادیخواهانه فدائیان خلق تجدید عهد می کنیم. مقاومت جانانه مردم ایران در برابر تجاوز امپریالیستی – صهیونیستی، ادامه نبرد ضداستعماری رئیس‌علی ها، حیدر عمواوغلی ها، مصدق ها و جزنی هاست.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چرخش در بوداپست؛ پیامدهای داخلی و بین‌المللی شکست اوربان

شهناز قراگزلو: نقش جامعه، به‌ویژه نسل جوان، در این تحول برجسته بود. مشارکت بی‌سابقهٔ رأی‌دهندگان نشان داد که بخش بزرگی از مردم خواهان تغییرند و انتخابات را به نوعی همه‌پرسی علیه وضعیت موجود تبدیل کردند. این حضور گسترده، مشروعیت نتیجه را تقویت و انتظارات تازه‌ای را به دولت جدید تحمیل کرد.

مطالعه »

سپر انسانی و تناقض روایت‌ها..

گٖودرز اقتداری: آن مدعیان همیشگی که حماس و ایران را به سوء استفاده از سپر انسانی برای پوشش از نیروها و مهمات متهم می‌کنند، اینجا حضور ندارد که پاسخ دهند اگر ایران ساختمان هتلی و یا ساختمان تجاری را در بحرین هدف گرفته باشد آیا به یک منطقه جنگی و نیروی متخاصم حمله کرده است یا یک هتل را هدف قرار داده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جبهه اصلاحات ایران: اعتماد به تیم مذاکره‌کننده به عنوان کارگزاران اراده ملی، شرط لازم پیشبرد توافق پایدار است

زندگی زیر سایه جنگ از من انسان دیگری ساخت – روایت جنگ از درون

روزهای پرتعلیق آتش‌بس – روایت جنگ از درون

پیروزی سیاسی جمهوری اسلامی بر آمریکا و اسرائیل و چالش “چپ”!

ﺑﯿﺎﻧﯿﻪﯼ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺧﻄﺎﺏ ﺑﻪ ﻭﺟﺪﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﺳﺮزمین ﻭ تاریخ ﺁﻥ…

قبر خالی «ماکان»