سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۳:۰۳

جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۰۳

هم میهنان گرامی؛فرارسیدن سال۱۳۹۱ خورشیدی بر شما فرحنده باد!

شورای سردبیران کار آنلاین، نوروز خجستە وطلوع سال ١٣٩١خورشیدی را بە عموم مردم کشورمان وبالاخص بە کلیە مبارزانی کە بدلیل مبارزە درصفوف جنبش مردمی سراسری و یا همسو با آن زندانی وشکنجە شدەاند، صمیمانە شادباش می گوید وتلاش وايستادگی دلاورانە آنان در شکنجە گاە های رژیم علیە استبداد حاکم وبیعدالتی را ارج می نهد.

نوروزامسال درشرایطی فرا می رسد، کە سفرە های شمار بزرگی از مردم خالی تراز نوروزگذشتە است. تورم و گرانی فزایندە و سقوط ارزش واقعی حقوق و دستمزد زحمتکشان ملیونها نفردیگررا بە زیرخط فقرراندە است. شماربیکاران طی سال گذ شتە بالغ بریک میلیون نفرافزایش یافتە، حقوق ومستمری دەها هزارکارگر، کارمند وبازنشستە، ماهها است کە پرداخت نشدە اند. زندانها مملو ازروزنامە نگاران، سیاستمداران، دانشجویان، کارگران، زنان، وکلا وهمە پیکارگران راە آزادی وعدالت است. صندوق ذخیرە ارزی تهی، بحران اقتصادی با شتاب فزایندە درحال انکشاف وجامعە بیش از پیش درمعرض تهدیدهای خارجی وداخلی قرار گرفتە ومستبد ین حاکم، همە مرزهای بیدادگری را در نوردیدە است. با وجود این همە دشواریها، البتە مردم و بویژە آنهایی کە فقیرترو یا عزیزانشان اسیر و زندانی هستند درنوروز امسال با دشواریها، تنگناها وغم فراغ عزیزان زندانی شان مواجە هستند.

با این وجود، مشکلات وگرفتاریها هرگز نتوانسته اند مانع برگزاری جشن نوروزتوسط مردم شوند. آنها همە سالە، هر یک درحد توان وامکا نات خود نوروزفرخندە را جشن می گیرند، کدورت ها وغمها ومشکلات خویش را درایام نوروز کنارمی نهند وبا امید بە در پیش داشتن سال وزندگی بهتر و پر بارتر، بە استقبال بهاروسال نو می شتابند. عزم و شوق مردم برای پاسداری و پاسداشت آیێن های دیرپای نوروزی براستی ستودنی است.

شورای سردبیران کار آنلاین، نوروز خجستە وطلوع سال ۱۳۹۱خورشیدی را بە عموم مردم کشورمان وبالاخص بە کلیە مبارزانی کە بدلیل مبارزە درصفوف جنبش مردمی سراسری و یا همسو با آن زندانی وشکنجە شدەاند، صمیمانە شادباش می گوید وتلاش وایستادگی دلاورانە آنان در شکنجە گاە های رژیم علیە استبداد حاکم وبیعدالتی را ارج می نهد. ما ضمن اعلام همدری وهمبستگی خویش بازندانیان سیاسی وخانوادەها یشان و همراهی و حمایت از همە تلاشهای کە برای آزادی زندانیان سیاسی بعمل می آید، سال و روزگار بمراتب بهتری را برای مردم وکشورمان آرزو می کنیم. بە امید اینکه سال جدید، سال آزادی همه زندانیان سیاسی ونیزسالی بدورازدغدغه جنگ، وسال آرامش وبهروزی وپیشرفت درهمە زمینە ها برای مردم وکشورمان باشد.

نوروزتان پیروز و خجسته باد.

شورای سردبیران کار- آنلاین

نوروز ۱۳۹۱

بخش : تبريک
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند, ۱۳۹۰ ۹:۴۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): تیم ملی فوتبال ایران، سرمایه مشترک مردم ایران و نمادی از توانایی، تلاش و امید میلیون‌ها ایرانی است. این تیم، فراتر از هر دولت و نظام سیاسی، متعلق به مردم ایران و نماینده کشور و فرهنگ ما در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبال جهان است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

کودکان ِ پنهان و برجا گذاشته شده! وضعیت فرزندان کارگران فصلی ایتالیایی در سوئیس

هزینه سنگین امریکا در جنگ علیه ایران

از تیم ملی فوتبال ایران پشتیبانی کنیم

وقتی سرمایه‌داری حقارت خود را در شکوه فوتبال پنهان می‌کند!

جام جهانی ۲۰۲۶، بزرگ‌ترین جشن فوتبال جهان زیر سایه سیاست‌های ماجراجویانه آمریکا

آرزوی موفقیت برای تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶