سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۹ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۵:۰۴

جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۵:۰۴

هیچ راه حل سریعی متصور نیست

کشوری که‌ قرضش بخشوده‌ می‌شود باید این فرصت را داشته‌ باشد که‌ چگونه‌ پول‌های اندوخته‌ خود را مصرف کند.

Getting your Trinity Audio player ready...

کشورهای بدهکار از اینکه‌ کشورهای ثروتمند جهان تصمیم به‌ بخشودگی بدهی‌هایشان گرفته‌اند، خوشحالند. اما در همان حال آنها معتقدند که‌ مشکل آنها در نشست هشت کشور صنعتی در اسکاتلند حل نخواهد شد. سیلیه‌ هاگروپ از SLUG (ارگان بخشودگی قرض کشورهای فقیر) می‌گوید که‌ مقادیر بخشوده‌ شده‌ در سطح بسیار نازلی هستند. وی هم چنین روی شرایطی که‌ کشورهای ثروتمند مطرح میکنند انگشت گذاشته‌، می گوید: امیدوارم آنها از این خواست خود دست بردارند که‌ کشورهای فقیر اقتصاد خودشان را خصوصی کنند. زیرا این امر تنها به‌ فقر بیشتر منتج میشود. در بسیاری از این کشورها شرکت های خارجی همه‌ منابع طبیعی را خریده‌اند.
او در ادامه‌ میگوید که‌ کشورهای ثروتمند باید مسئولیت خود را در مورد بحران قرض در این کشورها نشان بدهند.
در دهه‌ هفتاد بسیاری از بانکهای خصوصی غربی مبالغ هنگفتی به‌ عنوان قرض به‌ دیکتاتورها در کشورهای فقیر دادند، ولی هنگامی که‌ این کشورها قادر به‌ بازپرداخت ان نشدند بسیاری از این قرض‌ها به‌ صندوق جهانی پول و بانگ جهانی محول شدند. بسیاری از این کشورها در حقیقت برای بازپرداخت این قروض ناچار به‌ قرض دوباره‌ شدند.
وی می‌گوید: کشوری که‌ قرضش بخشوده‌ می‌شود باید این فرصت را داشته‌ باشد که‌ چگونه‌ پول‌های اندوخته‌ خود را مصرف کند.
از جمله‌ این که‌ باید خواسته‌ شود که‌ پارلمان‌های این کشورها در برنامه‌ریزی بودجه‌ دولتی شرکت داده‌ شوند، اما هنگامی که‌ حرف بر سر حقوق بشر به‌ میان می‌آید ما هیچ طرح و مطالبه‌ دقیق و مدونی نداریم. 

تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد, ۱۳۸۴ ۴:۴۰ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از سفره تا سرپناه؛ چگونه تورم کالاها و بحران مسکن فشار بر زحمتکشان را تشدید کرده‌اند؟

شهناز قراگزلو: هزینه این بحران برای همه یکسان نیست. همانند بسیاری از دوره‌های بی‌ثباتی اقتصادی، بیشترین فشار بر دوش کسانی قرار گرفته که کمترین حاشیه امنیت مالی را دارند. کارگران، بازنشستگان حداقل‌بگیر، زنان سرپرست خانوار و خانواده‌هایی که فاقد پس‌انداز و دارایی‌اند، نخستین قربانیان تورم سه‌رقمی کالاها محسوب می‌شوند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه حزب دمکراتیک مردم ایران: توافق میان ایران و آمریکا، گشایشی در چشم انداز خروج ایران از بن بست

تنگۀ هرمز تنها باید گذرگاه صلح باشد!

از سفره تا سرپناه؛ چگونه تورم کالاها و بحران مسکن فشار بر زحمتکشان را تشدید کرده‌اند؟

جنگ، آزمون واقعی چپ ایران بود

بازتولید خشونت و رویکرد حذفی در سپهر سیاسی ایران