سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۱:۰۶

دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۱:۰۶

وجدان مردم آزادی‌خواه جهان بیدار است بیانیه نویسندگان و هنرمندان و روزنامه‌نگاران

ما امضاء‌کنندگان این بیانیه، حملات بی‌رحمانه و وحشیانه ارتش ترکیه و تجاوز و تحمیل جنگ زمینی و هوایی به مردم سوریه و نیروهای مدافع خلق در عفرین «روژاوا» و سکوت دولت‌های مدعی صلح، دموکراسی و حقوق بشر که با تائید و یا بی تفاوتی به تجاوزگری فاجعه‌آمیز دولت ترکیه دامن می زنند را به شدت شرم آور می دانیم و همه شرکای آشکار و پنهان این تجاوز ضدبشری را محکوم می کنیم.

Getting your Trinity Audio player ready...

انسان‌های آگاه

ارتش ترکیه در دو روز گذشته عملیات مرگ‌بار نظامی خود را در خاک سوریه علیه مردم روژاوا و نیروی مدافع کانتونِ دمکراتیک-خودمدیریت عفرین آغاز کرده‌ است. براساس آخرین گزارش‌ها، نیروی هوایی ارتش ترکیه با به‌کارگیری ۷۲ فروند جت جنگی، حداقل ۱۵۴ حمله هوایی برعلیه مردم کانتون عفرین انجام داده و با بمباران مرکز شهر و مناطقی چون جندرس، راجو، شرا، شیراوا و مابات، ده ها تن از شهروندان این منطقه را به قتل رسانده و یا زخمی کرده است.

ارتش حکومت ترکیه، اعلام کرده است که از ظهر یک شنبه ۲۱ ژانویه ۲۰۱۸، وارد منطقه عفرین شده و قصد دارد این کانتون را از وجود یگان‌های مدافع خلق پاک‌سازی کند. گفته می‌شود عملیات اخیر ترکیه به سردمداری رجب طیب اردوغان، در جهت نسل‌کشی و آزادی‌کشی و برچیدن سیستم سیاسی کنفدرالیسم دموکراتیک که با مناسبت شورایی و دموکراسی مستقیم و با اراده مردم اداره می‌شود آغاز کرده است. آغاز و اجرای این عملیات جنگ‌طلبانه و کشورگشایی تجاوزگرانه با موافقت ضمنی و پنهانی برخی دولت‌ها و قدرت‌های سرمایه‌داری جهانی دخالتگر در جنگ و بحران سوریه صورت گرفته است.

ما امضاء‌کنندگان این بیانیه، حملات بی‌رحمانه و وحشیانه ارتش ترکیه و تجاوز و تحمیل جنگ زمینی و هوایی به مردم سوریه و نیروهای مدافع خلق در عفرین «روژاوا» و سکوت دولت‌های مدعی صلح، دموکراسی و حقوق بشر که با تائید و یا بی تفاوتی به تجاوزگری فاجعه‌آمیز دولت ترکیه دامن می زنند را به شدت شرم آور می دانیم و همه شرکای آشکار و پنهان این تجاوز ضدبشری را محکوم می کنیم.

وجدان‌های بیدار در جهان، مدافع حق زندگی آزادی برای همه مردم اند. ما امضاء کنندگان این بیانیه از نهادهای دمکراتیک نویسندگان، روزنامه‌نگاران، هنرمندان، کارگران، زنان، و دانشجویان می‌خواهیم با محکوم کردن این جنگ طلبی و رفتار غیرانسانی دولت های ستمگر، از بروز یک فاجعه‌ بزرگ انسانی در عفرین جلوگیری کنند.

ما عقیده داریم شهرندان عفرین هم‌چون دیگر نیروهای آزاده و مردمی در خاورمیانه که از سیاست‌های مداوم سرکوبگرانه، بی‌حقوق و ستم و استثنمار حکومت‌ها به تنگ آمده‌اند جهان دیگری می‌خواهند؛ جهانی آزاد و برابر و انسانی! بنا براین، افکار عمومی مترقی و پیشرو جهان، نباید مردم صلح‌طلب، برابری‌طلب و آزادی‌خواه کانتون خودمدیریت عفرین را در برابر تجاوزگری و جنایت آفرینی ارتش اردوغان و نیروهای سیاه منطقه‌ای تنها بگذارد. افکار عمومی بیدار و آگاه جهان می‌باید جهت جلوگیری از تکرار مجدد فجایعی چون کشتار مردم کوبانی توسط داعش و جنایت نسل‌کشی ارمنی‌ها توسط ترک‌های عثمانی، دست به اقدامات موثر و ضروری بزنند تا مانع از نسل برافکنی مردم عفرین و نابودی سیستم دموکراتیک و شورایی بوسیله دولت نئوعثمانی اردوغان شود.

 

امضاء‌کنندگان:

*سیروس بینا، استاد دانشگاه و عضو شورایعالی اقتصاددانان پشتیبان صلح و امنیت

*بهروز شیدا، منتقد و پژوهشگر ادبی

میرزاآقا عسگری مانی، شاعر و نویسنده و مدیر رادیو مانی

*فرهاد بشارت، تحلیل‌گر مسایل سیاسی

*علی اصغر فرداد، شاعر و مترجم

*بهرام رحمانی نویسنده و تحلیل‌گر سیاسی

*مراد عظیمی، فعال کارگری و مترجم

*سودابه اردوان، هنرمند نقاش

*ابوالفضل اردوخانی، طنزنویس

*بابک سالارى، عکاس و مدرس

*فریار اسدیان، شاعر

*بهرنگ زندی، روزنامه‌نگار

*نعمت علی مرادی، مدیر انتشارات ارزان – استکهلم

*دکتر گل مراد مرادی؛ نویسنده و مترجم

*شهروز رشید، نویسنده و شاعر

*علی کامرانی، بازیگر تئاتر و سینما و شاعر

*شاهین محمدی، کارشناس زبان و ادبیات انگلیسی

 

*اسفندیار منفردزاده، موسیقی‌دان و آهنگ‌ساز

*حسن حسام، شاعر

*حسین دریانی، بازیگر تئاتر

*منوچهر دوستی، شاعر

*محمد رضا روحانی وکیل دادگستری

*حسین افصحی –  نویسنده، بازیگر و کارگردان

*تورج اسپری، نویسندە، شاعر و روزنامەنگار

*شهره شعاعی، فوق لیسانس زبان‌شناسی

*جلال سبزواری، پژوهشگر ادبیات فارسی

 

*کانون فرهنگی بامداد – استکهلم

*سایت لجور: www.lajvar.se

*بهروز سورن، مدیر سایت گزارشگران: http://www.gozareshgar.com/

*سایت آزادی بیان: www.azadi-b.com  

*صدیق جهانی، مدیرمسئول سایت اتحاد کارگری: www.etehad-k.com

* رادیو پیام – کانادا: https://www.facebook.com/radiopayam/

آدرس امیل تماس: bahram.rehmani@gmail.com

تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن, ۱۳۹۶ ۸:۰۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

حقوق بشر گزینشی نیست؛ از مردم خودتان شروع کنید

شهناز قراگزلو: قوه قضائیه جمهوری اسلامی نمی‌تواند از یک سو خود را مدافع حقوق بشر معرفی کند و از سوی دیگر، در داخل کشور حقوق بنیادین شهروندان را نادیده بگیرد. اگر دفاع از حقوق بشر یک وظیفه انسانی و اخلاقی است، همان‌گونه که سخنگوی قوه قضائیه درباره مستندسازی جنایات میناب می‌گوید، این وظیفه پیش از هر چیز باید در برابر حقوق شهروندان ایران نیز به رسمیت شناخته شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

معاون نخست وزیرایتالیا، همچنان مانع بازگشت پناهندگان به این کشور می‌شود

دیپلمات‌های سابق فرانسوی و بریتانیایی خواستار موضع سختگیرانه‌تری در قبال اسرائیل شدند

شرکت‌های آمریکایی در اختلاف تجاری با کانادا زنگ خطر را به صدا درآوردند

بیانیه سازمان پزشکان و پیراپزشکان جبهه ملی ایران به مناسبت روز پزشک

کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ علیه دولت ملی مصدق و قانون اساسی مشروطه بود