سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۰:۳۶

پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۶

وقتی مرا دیدی گریه کن !

خشکسالی در اروپا “سنگ‌های گرسنگی” را در بخش‌هایی از رودخانه‌های چک و آلمان نمایان کرده است.این سنگ‌ها وقتی سطح رودخانه بیش از حد پایین می‌رود نمایان می‌شوند و خبر از قحطی پیشِ رو می‌دادند. عکس همراه این مقاله ، سنگ‌ نوشته‌ای است متعلق به سال ۱۶۱۶ در رود البه؛ روی آن نوشته:" اگر من را می‌بینی گریه کن".این سنگ نوشته تکانده که بیش از ۴ قرن از عمر آن می گذرد, یاد آوری به آیندگانی است که حرمت طبیعت را نگاه دارند.

خشکسالی در اروپا “سنگ‌های گرسنگی” را در بخش‌هایی از رودخانه‌های چک و آلمان نمایان کرده است.این سنگ‌ها وقتی سطح رودخانه بیش از حد پایین می‌رود نمایان می‌شوند و خبر از قحطی پیشِ رو می‌دادند. عکس همراه این مقاله ، سنگ‌ نوشته‌ای است متعلق به سال ۱۶۱۶ در رود البه؛ روی آن نوشته:” اگر من را می‌بینی گریه کن”.این سنگ نوشته تکانده که بیش از ۴ قرن از عمر آن می گذرد, یاد آوری به آیندگانی است که حرمت طبیعت را نگاه دارند. امروز همه متخصصان محیط زیست و تغییرات اقلیمی جهان, بر این نکته تاکید دارند که بیشترین خسارت به طبیعت, از طرف انسان ها است و البته, نقش دولت ها در آن و برنامه هایشان در حفظ محیط زیست بسیار جدی و مهم است. هم اکنون, ما شاهد وضعیت اسفناک دریاچه ارومیه می باشیم.

شش نفر از فعالان محیط‌زیست که با اتهام‌های جاسوسی و امنیتی نزدیک به دو سال در بازداشت بودند، با حکم شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی، به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی، به ۶ تا ۱۰ سال حبس محکوم شده‌اند.نیلوفر بیانی به ۱۰ سال زندان و “رد مال شش سال کار در سازمان ملل” محکوم شده است. مراد طاهباز هم به ۱۰ سال زندان محکوم شده است.طاهر قدیریان و هومن جوکار هر یک به ۸ سال و امیرحسین خالقی و سپیده کاشانی هر کدام به ۶ سال زندان محکوم شده‌اند.نزدیکان فعالان بازداشتی خبر احکام زندان را تایید کرده‌اند. کاووس سید امامی، استاد جامعه‌شناسی، عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق و مدیر عامل موسسه «حیات وحش میراث پارسیان» است که طبق نوشته فرزندش، در تاریخ چهارم بهمن ماه بازداشت شده و در تاریخ ۱۹ بهمن ماه خانواده مطلع از مرگ او با عنوان «خودکشی» شده‌اند. به گفته محمد درویش، عضو مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع در ۹۰ سال گذشته در آمریکا ۲۵ محیط بان کشته شده‌اند که علت ۹۵ ٪ مرگ آنان حوادث و سوانح بوده‌است.اما در۳۰ سال گذشته در ایران ۱۱۲ نفر محیط ‌بان و ۱۱ جنگلبان کشته شده‌اند “جمعاً ۱۲۳ نفر”. همچنین تعداد زیادی از محیط بانان و جنگل بانان مضروب و مجروح و دچار نقص عضو دائم شده‌اند. مواردی از تهدید اعضای خانواده محیط بانان نیز گزارش شده‌است.

دانشمندی که در ایران بازداشت شد در سازمان ملل مدیر شد! کاوه مدنی، دانشمند ۴۱ ساله ایرانی به سمت “ریاست اندیشکده آب سازمان ملل متحد” انتخاب شده است. او در  سال ۱۳۹۶ در حالی‌که معاونت سازمان حفاظت محیط زیست را به عهده داشت با اتهام جاسوسی زندانی و پس از آزادی از زندان از کشور خارج شد. کاوه مدنی، نائب رئیس مجمع محیط زیست سازمان ملل متحد، همچنین استاد مرکز سیاست محیط زیست کالج سلطنتی لندن است.آقای مدنی دارای مدرک کارشناسی مهندسی عمران-هیدرولیک از دانشگاه تبریز، مدرک کارشناسی ارشد منابع آب از دانشگاه “لوند”سوئد، و دکترای مهندسی عمران و محیط زیست از دانشگاه کالیفرنیا در شعبه دیویس آمریکا است و سابقه فعالیت در ایران را هم در کارنامه خود دارد.آقای کاوه مدنی، دانشمند سرشناس ایرانی حوزه آب، به تازگی به ریاست “موسسه آب، محیط زیست، و بهداشت” دانشگاه سازمان ملل متحد منصوب شد. آقای مدنی قرار است از اول فوریه ۲۰۲۳ فعالیت خود را در این سمت آغاز کند.

 

سه شنبه ۱ شهریور ماه ۱۴۰۱- ۲۳ آگوست ۲۰۲۲

 

تاریخ انتشار : ۱ شهریور, ۱۴۰۱ ۸:۵۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

استراتژی کلان نتانیاهو در حال فروپاشی است

ترامپ و نتانیاهو؛ از بازطراحی خاورمیانه تا خطر بحران دائم

وقتی انسانیت از تمدن عقب می‌ماند!

تجدید نظرطلبی یا بازاندیشی در مفهوم امپریالیسم و ضد امپریالیسم

فناوری بهتر فقط می‌تواند در یک سیستم پساسرمایه‌داری توسعه یابد

شلیک موشک‌ها؛ آغاز جنگ یا آخرین فرصت برای مذاکره؟