سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۶ خرداد, ۱۴۰۵ ۲۱:۴۶

شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۶

یورش وحشیانه عوامل «خانه کارگر» به هیات موسسان سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه را شدیدا محکوم می‌کنیم

هيات موسسان سنديگاهاي كارگري ضمن محكوم كردن اين يورش وحشيانه و درخواست محكوميت عوامل شناخته شده‌ي آن از همه سازمان هاي سنديكايي كارگري جهان و از سازمان بين‌المللي كار مي‌خواهد كه از مطالبات جدي كارگران شرکت واحد اتوبوسراني تهران و حومه، از جمله حق آزادي برپايي تشكيلات سنديكايي‌شان، قاطعانه حمايت كنند.

به دنبال رشد فزاینده‌ی گرایش‌های سندیکایی در میان کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی ودر آستانه‌ی برگزاری مجمع عمومی جهت تایید اساسنامه وانتخاب هیات مدیره وبازرسان سندیکا و ثبت نام بیش‌از ۴۰۰۰ کارگر داوطلب عضویت در سندیکا، و متعاقب تحرکات موفقت آمیز صنفی چندماهه اخیر دررانندگان شرکت واحد و حضور پر شور کارکران هوادار سندیکا درروز «اول ماه مه» در وزارت کار و اعلام حمایت از هیات موسس سندیکای خود و برگزاری شکوهمند جشن «اول ماه مه» بالاخره مدیریت ادارات حراست، روسای شوراهای اسلامی مناطق وسران «خانه کارگر» تاب نیاورده و با هدف جلوگیری از برگزاری مجمع عمومی در تاریخ ۲۳/۲/۱۳۸۴ و ارعاب کارگران، در ساعت ۱۴ روز دوشنبه۱۹/۲/۱۳۸۴ به سندیکای کارگران نانوا (محل برگزاری جلسات آموزشی هیات موسس سندیکای کارگران شرکت واحد) یورش بردند و به رغم حضور مامورین نیروی انتظامی و با پشتیبانی مالی ولجستیکی مدیر عامل شرکت اتوبوسرانی واحد، با رهبری مستقیم روسای کانون‌عالی وکانون استان شوراهای اسلامی کار، به شکستن درب و شیشه‌های سندیکا اقدام کردند و به تخریب اموال وکتابخانه پرداختند، قاب عکس های کارگران شهید نانوا را شکستند، اسناد و مدارک هیات موسس سندیکای کارگران شرکت واحد را ربودند، اعضای هیات موسس را کتک زدند و یکی از اعضای موثر آن به‌نام آقای منصور اسانلو را به‌شدت مضروب کردند، که هم‌اکنون در بیمارستان نیروی انتظامی بستری است.

همه‌ی این اقدامات با توجیه قانونی بودن شوراهای اسلامی کار و تاییدیه آن از سوی ریاست ادارات تشکل های کارگری ـ‌کارفرمایی وزارت کار، آقای هوشمند، در حالی صورت گرفته است که نیروی انتظامی از قبل از حمله به جلسات آموزشی سندیکایی آگاهی داشته است و ماموران آن نیرو در نوبت صبح آموزش در سندیکا حضور داشته‌اند و با آگاهی از برگزاری جلسه آموزش بعد از ظهر، قول همکاری با هیات موسس را داده بودند.

باتوجه به تعهدات وزارت کار به بیانیه‌ی ژوئن ۲۰۰۲ سازمان جهانی کار در برقراری بحث‌‌های آزاد سندیکایی، نه تنها این وزارت خانه امکان این بحث هارا فراهم نکرده است بلکه با« غیرقانونی خواندن فعالیت سندیکایی» به بروز و ظهور اقدامات قانون‌شکنانه کمک کرده‌است.

اقدامات مشتی سود جو ورانت‌خوار «خانه کارگری» و عوامل آگاه و ناآگاه در شوراهای اسلامی کار و مدیریت متخلف شرکت واحد اتوبوسرانی، که تنها یک مورد خلاف او برداشت ماهیانه ۱۰۰۰۰ریال از حقوق کارگران طی چندین ماه بدون رضایت آنان ،به حساب خود ساخته صندوق وام «کارگری»است، نمونه‌ی بارز این قانون‌شکنی‌هاست. همه این اقدامات بیانگر آن است که وزارت کار رغبت چندانی در پیشبرد امر توسعه‌ی سندیکایی، که خود را بانی آن میداند، ندارد و درگیر مسایل سیاسی ایجاد شده از جانب گروه‌های به اصطلاح «کارگری» و حزبی است.

هیات موسسان سندیگاهای کارگری ضمن محکوم کردن این یورش وحشیانه و درخواست محکومیت عوامل شناخته شده‌ی آن از همه سازمان های سندیکایی کارگری جهان و از سازمان بین‌المللی کار می‌خواهد که از مطالبات جدی کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، از جمله حق آزادی برپایی تشکیلات سندیکایی‌شان، قاطعانه حمایت کنند.

هیات موسسان سندیکاهای کارگری

۲۰/۲/۱۳۸۴

رونوشت به:

مطبوعات سازمان جهانی کار

فدراسیون جهانی سندیکایی کارگری

کنفدراسیون آزاد اتحادیه های کارگری

تاریخ انتشار : ۲۰ اردیبهشت, ۱۳۸۴ ۸:۴۰ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

اسلام به‌مثابه ایدئولوژی دولت: پژوهشی بر اساس مفهوم قدرت، فرهنگ و ایدئولوژی نزد گرامشی

گاهنامه زنان شماره ۲ – زمستان ۱۴۰۴

تلاش و دغدغهٔ نسل پنجاه و هفت و نسل زد! دیکتاتوری و فقر عمومی و بشکه‌های ثروت

آیا سامانه پدافند هوایی نوین ایران می‌تواند تغییر دهنده برنده بازی باشد؟

ملت ایران؛ تداوم یک هویت تاریخی در ورای تعاریف مدرن

چه شنیدید؟ آزادی، آزادی و آزادی*