شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۳

شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۳

2025 سال بازیافت دموکراسی لیبرال نخواهد بود!
سال گذشته سال انتخابات بود. بیش از یک میلیارد بزرگسال در سال ۲۰۲۴ از جمله در ایالات متحده، هند، برزیل، بریتانیا و ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا به پای صندوق...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: آلن فراشون
نویسنده: آلن فراشون
مهم‌ترین چالش‌های سیاست خارجی در سال جدید میلادی از نگاه کارشناسان ایرانی...
سال 2025 امروز در شرایطی آغاز شده است که موضوعات مهم و پیچیده‌ای در حوزه سیاست خارجی پیش روی ایران قرار دارد. پرونده‌های حل نشده قبلی در کنار مسائل جدید...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: رضا عدالتی‌پور
نویسنده: رضا عدالتی‌پور
زندانی در تهران: گزارشی استثنایی از زندان های ایران...
پویایی درونی دیکتاتوری ها به دلیل ماهیت شدیدا سرکوبگر چنین رژیم هایی اغلب در سیستم های زندان آنها آشکار می شود. به همین دلیل است که ژانر خاطرات زندان برای...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: ژان پیر فیلیو
نویسنده: ژان پیر فیلیو
بازگشت پروژه خاورمیانه بزرگ
سخنان الکساندر دوگین، استراتژیست روس، در باره تحولات خاور میانه پس از سرنگونی حکومت بشار اسد در سوریه.
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: الکساندر دوگین
نویسنده: الکساندر دوگین
بر بال خیال
بال از خاطره ها بر گرفت، دلش آشوب زمان داشت، با نگاهی دیگر از خانه زد بیرون، از درابجی کنار اسکله یک پنسیری خرید، و جگر فروشی سرراهش، دو سیخ...
۱۳ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوە داد
نویسنده: کاوە داد
بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی
بی‌تردید تعرض و بی‌حرمتی به مزار هر انسانی عملی نکوهیده و زشت است و ما قاطعانه عمل نابخردانه فردی مجهول الهویه ولی ناقص عقل و احتمالا مزدور، در اهانت به...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سردبير ماه
نویسنده: سردبير ماه
چگونه دفن یک ملت ممکن است؟
أردوغان هم مثل بقیه دیکتاتورها بعنوان یک جنایتکار در ذهنها باقی خواهد ماند. کُردهای سوریه و ترکیه با حق انتخاب و تعیین سرنوشت رویاهای خود را باز تعریف و بازتوليد...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شمی صلواتی
نویسنده: شمی صلواتی

پدر زندانیان سیاسی فرزاد و شبنم: فرزندانم را از دانشگاه به زندان بردند

عبدالعلی مددزاده، پدر زندانیان سیاسی، فرزاد و شبنم مددزاده با ابراز نگرانی نسبت به وضع دو فرزند دانشجویش که اینک در زندان بسر می برند، از دلیل انتقال مجدد فرزاد مددزاده به سلول انفرادی بند 209 اوین ابراز بی اطلاعی می کند.

طی روزهای اخیر، چهار تن از زندانیان سیاسی زندان گوهردشت بهروز جاوید طهرانی، محمدعلی منصوری، صالح کهندل و فرزاد مددزاده، به طور ناگهانی و بدون اعلام علنی، از بند عمومی زندان گوهردشت کرج به سلول های اوین بند امنیتی ٢۰٩ منتقل شده اند. این در حالی است که خانواده های آنان از علت این انتقال بی اطلاع هستند و در نگرانی بسر می برند.

پدر فرزاد با ابراز نگرانی، در این خصوص می گوید: ” متاسفانه هیچ خبری از این موضوع ندارم و مشکل هم این است که حق تماس تلفنی زندانیان قطع است و تا ملاقات بعدی از وضعیت فرزندانمان بی خبر می مانیم. امروز هم که دخترم برای ملاقات شبنم به اوین رفته بود در مورد انتقال فرزاد پرس و جو کرده بود اما گفته بودند پنج شنبه مراجعه کنید. حالا تا پنج شنبه ما باید در نگرانی بسر ببریم. خوب خود شما حال یک پدر و مادر را بفهمید که در آرزوی دیدن بچه هایشان چه حالی دارند؟ ملاقات حضوری هم که نیست؛ اجازه تلفن هم که نیست؛ دیگر چه حال و روزی برای ما والدین مریض حال می ماند؟ الان هم که با خبر انتقال فرزاد به بند ۲۰۹ بشدت نگران هستیم و نمی دانیم از کجا خبر بگیریم.”

 

فرزاد مددزاده در تاریخ ۲ اسنفد ماه ۱۳۸۷ به همراه خواهرش شبنم مددزاده بازداشت شد و به اتهام محاربه و اقدام علیه امنیت ملی به ۵ سال زندان با تبعید به زندان رجاییشهر محکوم شدند. این خواهر و برادر در طی مدت بازداشت خود بارها تحت فشارهای روحی و جسمی و تهدید ماموران و بازجویان قرار گرفتند.

شبنم مددزاده در نامهای با عنوان «ما انسان را رعایت کردهایم و عشق را» از درون زندان نوشته است: «بازجوها را میبینم. با دیدنشان تمام صحنههای بازجویی، تمامی فشارها؛ وتوهینها، شکنجهها و روزهای انفرادی گویی دوباره برایام تکرار میشوند و عین صفحهی سینما در برابر چشمانام به نمایش در میآیند: چهره تکیده و رنجور فرزاد با صدای گرفته که بعد از ضرب وشتم پیش من آورده بودندش جلوی چشمانام میآید و حسی از کینه و نفرت بر من مستولی میشود. یاد روز ملاقاتی میافتم که بعد از داد و بیدادهای بازجو بر سر پدرم، من و فرزاد فهمیدیم بر اثر فشارهایی که در دادگاه بر پدرم آمده بینایی یک چشماش را از دست داده است…»

شبنم مددزاده، نایب رئیس شورای تهران دفتر تحکیم وحدت و دبیر سیاسی انجمن دانشجویان دانشگاه تربیت معلم تهران بود که هسته اصلی اعتراضات صنفی و رفاهی دانشگاه تربیت معلم توسط وی شکل گرفت؛ همین مسأله باعث محرومیت از تحصیل، بازداشت و متعاقبا زندان برای وی شد.

 

متن گفتگوی “جرس” با عبدالعلی مددزاده، پدر شبنم و فرزاد را با هم می خوانیم:

———————————–

آقای مددزاده در خبرها آمده که پسرتان فرزاد همراه با سه تن دیگر به طور ناگهانی از بند عمومی زندان گوهر دشت به بند امنیتی ۲۰۹ اوین منتقل شده اند. می توانید در این زمینه توضیح دهید؟

متاسفانه هیچ خبری از این موضوع ندارم و مشکل هم این است که حق تماس تلفنی زندانیان قطع است و تا ملاقات بعدی از وضعیت فرزندانمان بی خبر می مانیم. امروز هم که دخترم برای ملاقات شبنم به اوین رفته بود در مورد انتقال فرزاد پرس و جو کرده بود اما گفته بودند پنج شنبه مراجعه کنید. حالا تا پنج شنبه ما باید در نگرانی بسر ببریم.

 

آخرین ملاقات شما با فرزاد کی بوده است؟

حدود دو هفته پیش، و این خبر ما را نگران کرده که علت آن چیست؟ و هیچ راهی هم برای باخبر شدن از وضعیت آنها نداریم. تا پنج شنبه آینده هم که وقت ملاقات است باید صبر کنیم تا ببینیم چه اتفاقی برای عزیزانمان افتاده است.

از وضعیت شبنم دخترتان اطلاعی دارید؟ با او کی ملاقات داشتید؟

امروز خواهرش با شبنم ملاقات داشت خدا را شکر از نظر روحی و جسمی خوب بود. من ناراحتی قلبی دارم و مریض هستم الان یک ماه است که نتوانستم شبنم را ببینم حال او را از خواهرش که به ملاقاتش می رود می پرسم.

حال مادر آنها چطور است؟ می تواند به ملاقات آنها برود؟

نخیر همسرم هم خیلی مریض است و نمی تواند به ملاقات برود. خوب الان دو سال و نیم است که اینها نتوانسته اند به مرخصی بیایند و ما هم به علت مریضی نمی توانیم هر هفته به دیدنشان برویم. خوب خود شما حال یک پدر و مادر را بفهمید که در آرزوی دیدن بچه هایشان چه حالی دارند؟ ملاقات حضوری هم که نیست اجازه تلفن هم که نیست، دیگر چه حال و روزی برای مای مریض حال می ماند؟ الان هم که با خبر انتقال فرزاد به بند ۲۰۹ بشدت نگران هستیم و نمی دانیم از کجا خبر بگیریم.

 

برای مرخصی آنها اقدام کرده اید؟ نتیجه چه بوده است؟

بارها اقدام کرده ایم اما مرخصی نمی دهند. علاوه بر این اصلا ملاقات حضوری هم نداریم.

 

با این شرایط دشواری که اشاره کردید و با توجه به ناراحتی و نگرانی هایتان، هر صحبتی با مسئولین قضایی دارید بفرمایید؟

ما چیز زیادی نمی خواهیم؛ الان دو سال و نیم است که دو تن از فرزندانمان در زندان هستند و مرخصی حق آنهاست. من انتظارم از مسئولین این است که مرخصی، ملاقات حضوری و تلفن که از حقوق ابتدایی و قانونی یک زندانی است را در اختیار آنها قرار دهند؛ این که انتظار زیادی نیست. فرزاد الان بیست و چهار سال و شبنم بیست و سه سالش است که عمر و جوانی خودشان را در زندان می گذرانند. شبنم الان دو سال و نیم محروم از تحصیل است و در پشت میله های زندان زندگیش را می گذراند…

شما چه کسی را مسئول شرایطی که برای جوانان این مملکت به وجود آمده است می دانید؟

چه کسی را مسئول بدانم!؟ یکی دو نفر که نیستند؛ همه صاحبان قدرت در جمهوری اسلامی، مسئول هستند. من فرزندم را تحویل دانشگاه دادم، اما آنها را از دانشگاه گرفته و به زندان برده اند … حرف بیشتری برای گفتن نمانده…

با تشکر از فرصتی که در اختیار ما دادید

تاریخ انتشار : ۱۳ تیر, ۱۳۹۰ ۶:۳۲ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

۲۰۲۵ سال بازیافت دموکراسی لیبرال نخواهد بود!

مهم‌ترین چالش‌های سیاست خارجی در سال جدید میلادی از نگاه کارشناسان ایرانی…

زندانی در تهران: گزارشی استثنایی از زندان های ایران…

بازگشت پروژه خاورمیانه بزرگ

بر بال خیال

بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی