سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۸ تیر, ۱۴۰۵ ۲۲:۳۲

دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۲

پرونده قتل های زنجیره ای پانزده سال است که باز است!

ما همصدا با بازماندگان جان باختگان، رسیدگی حقوقی و محاکمه دستوردهندگان و عاملان این جنایات بر مبنای موازین شناخته شده بین المللی برای دادرسی و یافتن حقیقت را خواهانیم.

Getting your Trinity Audio player ready...

آذرماه، از پانزده سال پیش ماه بزرگداشت جان باختگانی است که حکومت جمهوری اسلامی آنان را به صرف دگراندیشی به انحاء مختلف شکار کرده و به قتل رسانده است و هرگز هم رسما به این جنایات اعتراف نکرده است. با آن که چنین جنایاتی از بدو برقراری حکومت اسلامی رواج داشت، پانزده سال پیش برای نخستین بار، یک ارگان حکومتی یعنی وزارت اطلاعات ناچار شد اعتراف کند که مأمورانش مرتکب یک سری قتل، که به قتل های زنجیره ای شناخته می شوند، شده اند. تنها در چهار مورد از صدها مورد، یعنی در مورد زنده یادان داریوش و پروانه فروهر، محمد مختاری و محمد جعفر پوینده، قتل های زنجیره ای در درون دستگاه کشتار بحرانی زودگذر ایجاد کرد، آن هم در شرایطی که جامعه مدنی ایران در دوره ای که آن هم زودگذر بود، توانست از اندک گشایش فضا پس از دوم خرداد ۱۳۷۶، زیر فشار مطالباتش حکومت را ناگزیر به برخی عقب نشینی ها کند. اعتراف به دست داشتن وزارت اطلاعات در قتل های زنجیره ای، یکی از این عقب نشینی های زودگذر بود. این اعتراف، به پیگیری عادلانه پرونده قتل های زنجیره ای نیانجامید. این پرونده پس از پانزده سال هنوز باز است و آمران و عاملان اصلی جنایات، با خیال آسوده و در حاشیه امنی که حکومت برای این گونه مهره های خود ایجاد کرده است به سر می برند.

 زنجیره این قتل ها به سال های نخست پس از انقلاب می رسد. از همان نخستین هفته های پس از قدرت گیری حکومت مذهبی، عوامل این حکومت کسانی را که به دلایل مختلف نمی توانستند با ابزار بیدادگاه های رژیم نابود کنند، به دست مأموران غیر رسمی خود می کشتند. نام هائی که این گروه جنایتکاران در دوره های مختلف بدان مشهور شده اند متفاوت اند، اما ماهیت و مأموریت آنها یکی است: از چماقداران و حزب اللهی های حمله کننده به هواداران احزاب و سازمان های سیاسی خارج از حکومت گرفته ـ یک مورد آن ونداد ایمانی عضو سازمان ما بود که در ماه های بعد از انقلاب به دست حزب الله قطعه قطعه شد ـ تا باندهائی که از آغاز حیات جمهوری اسلامی دست به کار قتل شهروندان بهائی شدند، از دستجات مسلح حکومت در کردستان که به نام جاش شناخته شدند تا تروریست های اعزامی به خارج از کشور که شمار زیادی از مخالفان حکومت را خارج از مرزهای ایران به قتل رساند، از قاتلان دکتر کاظم سامی، ابراهیم زال زاده، احمد میرعلائی، غفار حسینی، احمد تفضلی، سعید سیرجانی، مجید شریف و بسیاری دیگر که به ویژه در دوره ریاست جمهوری رفسنجانی کشته شدند گرفته تا انصار حزب الله فعال در دوره خاتمی، از به اصطلاح لباس شخصی ها گرفته تا بسیجی های فعال در کشتار مردم در سال ۱۳۸۸، همه یک وجه اشتراک دارند: این مافیای قتل و جنایت، به دستور رأس جکومت و با استفاده از امکانات فراوان حکومتی کشتار کرده است بدون آن که کسی در حکومت مسئولیت کشتار را به گردن گیرد.

 ما همصدا با بازماندگان جان باختگان، رسیدگی حقوقی و محاکمه دستوردهندگان و عاملان این جنایات بر مبنای موازین شناخته شده بین المللی برای دادرسی و یافتن حقیقت را خواهانیم.

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

۲۹ آبان ۱۳۹۲ (۲۰ نوامبر ۲۰۱۳)

 

تاریخ انتشار : ۳۰ آبان, ۱۳۹۲ ۷:۱۸ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

پنجاه سال پس از حماسه هشتم تیر؛ ادای احترام به حمید اشرف و جان‌باختگان فدایی

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): امروز که جامعهٔ ایران همچنان با چالش‌های بزرگ در عرصهٔ آزادی‌های سیاسی، عدالت اجتماعی، حقوق شهروندی و توسعهٔ دموکراتیک روبه‌رو است، پاسداشت یاد جان‌باختگان فداییان خلق یادآور مسئولیت ما در ادامهٔ راه مبارزه برای تحقق آرمان‌هایی است که آنان برای آن زیستند و جان باختند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

از گرانی نان تا فسادهای میلیارددلاری؛ چرا فشار فقط بر دوش مردم است؟

شهناز قراگزلو: کارگرانی که پس از سال‌ها پرداخت حق بیمه بیکار شده‌اند، برای دریافت مقرری ناچیز بیکاری با روندی فرسایشی و بازرسی‌هایی مواجه‌اند که بیشتر شبیه تعقیب یک متهم است تا حمایت از یک بیمه‌شده.
این پرسش جدی مطرح است که چرا برای پرداخت ۱۵ میلیون تومان به یک کارگر چنین سختگیری می‌شود، اما همین دقت در برابر فسادهای کلان اقتصادی دیده نمی‌شود.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

هشت‌تیر، داداش‌حیدر و شعرهایش

برای پدربزرگم

شناخت از بهروز ارمغانی در پانزده پرده

اَبرسیاست: سیاسی‌سازی مفرط بدون پیامدهای سیاسی

جامعه‌ی مدنی در وضعیت «نه جنگ و نه صلح»: تحلیل یک تعلیق تاریخی

دشمن اصلی تفرقه در صفوف خودی است